18 / 05 / 2024

KIRIKKALE Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi imar

KIRIKKALE Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi imar

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

2021'de Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan Bir Kira Bir Yuva kampanyası ile yeni yılın ilk 15 gününde 184 kişiye 1 milyon 840 bin lira ödeme yapıldı. 

İBB'den 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına dev destek! 

Ekrem İmamoğlu sosyal medyadan yaptığı açıklamada İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasına İBB iştirak şirketlerinin yaptığı bağış ile 120 ailenin 1 yıllık kirasını karşılandığını açıkladı. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 40 milyon TL'yi aştı!

İzmir’de yaşanan şiddetli depremin birinci ayı dolarken İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin kurduğu çadır alanındaki son çadır da kaldırıldı. Ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in çağrısı ile başlatılan ‘Bir Kira Bir Yuva’ kampanyası kapsamında destek miktarı 40 milyon TL'yi aştı.

Facebook'tan 'Bir Kira Bir Yuva' kampanyasına 775 bin TL'lik destek!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'Bir Kira Bir Yuva' yardım kampanyası başlatmıştı. Sosyal medya uygulaması Facebook, yardım kampanyasına 775 bin TL bağışta bulundu. 

Bir Kira Bir Yuva’da kira desteği 38 milyonu aştı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin depremzedeler için başlattığı “Bir Kira Bir Yuva” kampanyasında kira desteği 38 milyon 89 bini buldu. Halkın Bakkalı ve Biz İzmir dijital platformu üzerinden satın alınan destek paketlerindeki toplam tutar ise 21 milyonu aştı. 

Kırıkkale Belediyesi'nden imar dolandırıcılarına karşı uyarı!

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için uyarılarda bulundu. Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi.

Yenimahalle Yuva Mahallesi imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından, Yenimahalle İlçesi Yuva Mahallesi 43113 ada 1 sayılı parsele ait 1/5.000 ölçekli nazım imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı...

Susuz-Yuva-ANTEKS Su İsale Hattı imar planı askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 13 Mart 2015 tarihinde onaylanan 1/25000 ölçekli Yenimahalle İlçesi, Susuz-Yuva-ANTEKS Su İsale Hattı Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Samsun Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisi inşa edecek!

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen yatırım projelerinin yüzde 35'inin çevre etkili projelerden oluştuğu bildirildi

Tuzla Belediyesi, kaçak yapıları yıktı!

Tuzla Belediyesi, halkın sahile inmesini engelleyen ve kaçak olarak yapılan özel iskele ve kafeteryaları yıktı

Kadıköy Belediyesi arsa satacak!

Kadıköy Belediyesi 8 bin 73 metrekare arsa satacak

Manavgat Belediyesi arsa satacak!

Manavgat Belediyesi turizm yatırımına uygun arsa satacak

Esenler Belediyesi tüm tarihi eserleri restore edecek

ESENLER Belediyesi, ilçedeki tarihi eserleri gün yüzüne çıkarmak için harekete geçti

KIRIKKALE Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi imar Haberi

KIRIKKALE Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi imar

KIRIKKALE Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıkları ve Belediye ile işbirliği içerisinde çalıştıklarını beyan eden dolandırıcılara itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. 

YETKİLİLERE BAŞVURU YAPIN 

Son günlerde artan ve çoğu vatandaşın mağdur olduğu telefon dolandırıcılığına bir yenisi daha eklendi. 

Kırıkkale Belediyesi'nin ismini kullanarak vatandaşları zor durumda bırakan vatandaşlar için belediye yetkilileri uyanlarda bulundu. Kırıkkale Belediyesi Yuva ve Çullu Mahallesi civarında belediyenin adına imar uygulaması yaptıklarını beyan eden kişilere itibar edilmemesi gerektiği ifade edildi. 

BÖLGEDE UYGULAMA YAPILMADI

Vatandaşların yapılan imar uygulamasından kazançlı çıkmaları adına kendilerine para vermelerini talep ettikleri tespit edilmiş ve bu konuda vatandaşların bu kişilere inanmamaları gerekildiği bildirildi. 

ZOR DURUMDA KALMAYIN

İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz tarafından yapılan açıklamada bahsi geçen mahalle ve civarında herhangi bir uygulama yapılmadığı ifade edildi. 

Böyle bir uygulama...