06 / 05 / 2024

İbrahim Üzülmez hırsızlık olayı

İbrahim Üzülmez hırsızlık olayı

İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Bakan Yumaklı'dan çiftçilere müjde! Damızlık düve yetiştiricilerine 80 milyon liralık destek!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Damızlık düve yetiştiricilerine toplam 80 milyon lira hibe desteği sağladıklarını bildirdi. İşte detaylar..

Konut sigortası neden önemlidir? Konut sigortası hangi riskleri kapsar?

Konut sigortası, birçok olumsuz durumda konutların korunmasına yönelik birçok hak tanıyan bir sigorta türüdür. Yangın, deprem, hırsızlık ve su baskını gibi durumlarda işe yarayan bu sigorta türü zorunlu olmasa da yaptırılabilir. Peki konut sigortası neden önemlidir, hangi riskleri kapsar?

Twitter dolandırıcısı 794.000 dolarlık ünlü Kripto hırsızlığı suçunu kabul etti

İngiliz bir adam Salı günü Barack Obama ve Elon Musk gibi ünlülerin Twitter hesaplarını hackleme ve 794.000 dolarlık kripto para birimini çalma planlarındaki rolünden dolayı suçunu kabul etti.

Araç sahipleri dikkat! O ödeme yapılacak! Bu parayı hemen alabileceksiniz!

Kahramanmaraş’taki depremler sonrası on binlerce bina yıkılırken, enkazın altında kalan çok sayıda araç da zarar gördü. Hurdaya dönen yaklaşık 2 bin araç, belediyeye ait asfalt işleme tesislerinin bulunduğu alana geldi ve burada hasar tespiti yapılacak. Bulunamayan araçlar içinse ‘hırsızlık teminatı

Son dakika gelişmesi! Deprem sonrası yaşanan hırsızlık olayları için bakanlık harekete geçti!

Kahramanmaraş merkezli 10 ile yaşanan depremlerin ardından hırsızlık ve yağma haberleri artmaya başladı. Yaşanan bu olayların artışı üzerine Adalet Bakanlığı konuyla ilgili bir genelge yayımlayarak, başsavcılıklara gönderdi. İşte detaylar…

Kredi kartı kullanıyorsanız bu tuzağa dikkat! Hesabınız kötü emelli insanların eline geçmesin

Pandemi döneminde bütün dünyanın evlere kapandığı dönemlerde kullanımı oldukça fazlalaşan online alışveriş hırsızların da mecrasını sanal aleme kaydırıldı. Kredi kartlarında yaşanan hırsızlıkların çoğaldığı günümüzde bu duruma düşmemeniz için önlemler sıralandı. İşte detaylar...

Yeni bir kaban için, H&M Sonbahar-Kış sezonuna göz atın! 17 Eylül 2022 fiyat listesi..

H&M Sonbahar-Kış sezonu resmen satışa çıktı. Peki, yeni sezon ürünleri ne kadar? H&M yeni sezonda Paris sokaklarını kendine ilham alan bir stil oluşturdu. Cesur renkler, kareli iki parça, dikkat çekici rahat triko elbiseler ve eğlenceli pilili eteklerle H&M yeni sezon çok şık. İşte 17 Eylül 2022 fiy

Otoparklarda sorumluluk kime ait?

Otomobil sahipleri yüz binlerce liralık araçlarını bazen kısa süreli bazen de uzun süreli olarak otoparklara bırakıyor. Peki otoparklarda meydana gelen hırsızlık ve maddi hasar gibi olumsuz durumlarda sorumluluk kime ait? İşte detaylar...

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karakaya Global İnşaat Hırdavat Nakliye Kömür Madencilik Mermer Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Hüseyin Açıkgöz tarafından kuruldu.

ABD'deki dev perakende yolsuzluğuna o isim de karıştı! Haber Türkiye'yi şoke etti

ABD'nin New York eyaletinde aralarında bir Türk kızın da bulunduğu perakende hırsızlığı çetesine operasyon yapıldı. Çetenin mağazalardan yağmaladıkları ürünleri e-ticaret sitelerinde satıldığı ortaya çıktı. Detaylar duyanları şaşkına çevirdi.

Yomra Belediye Başkanı'ndan hırsızlık kriteri: Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır

İYİ Partili Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, kamu adına görev yapan belediye başkanlarının eğer öncesinde herhangi bir gayrimenkülü ya da malvarlığı yoksa makam maaşıyla mülk sahibi olamayacağını açıkldı. Bıyık, "Maaşla çalışıp 2 dairesi varsa çalmıştır" dedi.

Akıl almaz yöntemle 126 milyon lirayı çalan kadının kimliği ve gizlendiği adresi deşifre edildi

Almanya'da çalıştığı şirketten 8.2 milyon euro çalan kadının kimliği ve paralarla kaçtıktan sonra nerede gizlendiği ortaya çıktı. Alman polisi hırsızlık olayının şüphelisinin Yasemin Gündoğan olduğunu ve genç kadının paralarla birlikte Türkiye'ye kaçtığını tespit etti.

İbrahim Üzülmez hırsızlık olayı Haberi

İbrahim Üzülmez hırsızlık olayı


Beşiktaş Futbol Takımı'nın eski oyuncularından ve kaptanlarından İbrahim Üzülmez, hırsızlık şoku yaşıyor.


İbrahim Üzülmez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çekmeköy'de bulunan Gardenya Evleri sitesindeki evine hırsız girdiğini belirterek, bazı ziynet eşyaları ile 2009 yılındaki şampiyonluk sonrası aldığı jipinin çalındığını söyledi.


Özellikle jipinin kendisi için büyük önem taşıdığını aktaran Üzülmez, "Aracımı, Beşiktaş'la 2008-2009 sezonunda şampiyon olduktan sonra almıştım. Benim için manevi değeri çok yüksekti. O şampiyonluğun yadigarıydı, evladım gibiydi. Bu açıdan ayrıca büyük bir üzüntü duyuyorum" ifadelerini kullandı.


Üzülmez, hırsızlık olayıyla ilgili emniyet soruşturmasının sürdüğünü...