04 / 05 / 2024

İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri nerede

İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri nerede

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

Bakan Yumaklı açıkladı! Çiftçiye 445 milyon lira tarımsal destekleme ödemesi yapılacak...

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama kapsamında, 445 milyon 249 bin lira tarımsal destekleme ödemesini bugün çiftçilerin hesaplarına aktaracaklarını açıkladı.

Sosyal medyada gündem olmuştu! Tarım Bakanı Yumaklı’dan ferahlatan açıklama: Et ürünlerinde taviz yok!

Sosyal medyaya yansıyan pide, lahmacun gibi ürünlerde denetim yapılmayacağı iddialarına Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’dan net yanıt geldi. Yumaklı, gıda denetimlerinin bugüne kadar yapıldığı şekilde devam edeceğini bildirdi.

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar şimdi bakın! Başvuran 3 bin 38 lira alıyor! SED yardımına yeni zam yapıldı mı?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından, yoksul ailelere çocuklarının masraflarının giderilebilmesi için SED yardımı sağlanıyor. Peki SED yardımına yeni zam yapıldı mı? 

Aile Bakanlığı'ndan sosyal destek alanlar kontrol edin! Başvuran 3 bin 38 TL alıyor! SED yardımına yeni zam geldi mi?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığınca, devlet tarafından yoksul ailelere çocuklarının masraflarını karşılamak amacıyla SED yardımı yapılıyor. Peki SED yardımına Mart zammı geldi mi?

Ekrem İmamoğlu: Yoksul vatandaşlarımıza 2 bine yakın konut üreteceğiz!

23 Haziran'da yeniden gerçekleşecek olan İBB Başkanlığı seçimi için CHP tarafından yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu, "Fikir projelerine harcanan 226 milyon TL ile yoksul vatandaşlarımız için 2 bine yakın sosyal konut üreteceğiz'' dedi.

Çorum Belediyesi Sosyal Tesisleri yeniden açılıyor!

Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, Çorum Belediyesi’ne ait sosyal tesisleri inceledi.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açıldı!

Tarsus Belediyesi tarafından hayata geçirilen İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri vatandaşların hizmetine açıldı.

Tarsus İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri açılıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tarsus Belediyesi, İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri'ni hizmete açıyor.

İbrahim Bodur anısına girişimcilik ödülü!

Geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden Türk sanayinin önde gelen girişimcilerinden Kale Grubu Kurucusu ve Onursal Başkanı merhum İbrahim Bodur'un anısını yaşatmak amacıyla 'İbrahim Bodur Sosyal Girişimcilik Ödülü' düzenleniyor.

Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi'ne 2 ödül!

Abdi İbrahim’in sosyal sorumluluk projesi Edirne Darüşşifası İyileştirme Projesi, Stevie Uluslararası İş Ödülleri kapsamında iki ödüle birden layık görüldü.

Yoksul aileler için konut tasarruf hesabı programı başlatılacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, yoksul ailelerin konut sahibi olabilmesi için 'konut tasarruf hesabı' programını başlatacaklarını açıkladı.

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sosyal Ekip Turizm Organizasyon Medya Hizmetleri ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Berkay İnkaya, Rabia Savruk ve Halil İbrahim Şentürk ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Beyoğlu'nda kuruldu.

Samsun 'Akıllı sosyal şehir' olacak!

Samsun, 2017 yılında düzenlenecek olan İşitme Engelliler Olimpiyatları için şimdiden hazırlıklara başladı. Samsun Valisi İbrahim Şahin, 2017 yılında Samsun'da yapılacak olan İşitme Engelliler Olimpiyatlarına kadar dünyada az sayıda olan 'Smart Sosyal C

İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri nerede Haberi

İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri nerede

Tarsus Belediyesi tarafından Atalar Mahallesinde hayata geçirilen sosyal tesis, düğün salonu ve park düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Mersin Haber'de yer alan habere göre, açılışı gerçekleştirilen yerlere İbrahim Yoksul Sosyal Tesisleri, Sabit Öksüz Düğün Salonu ve İsa Yıldız Parkı isimleri verilerek daha önce beldede belediye başkanlığı yapmış başkanların isimleri verildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan Programda ilk olarak söz alan Atalar Mahallesi Muhtarı Özkan Gül, “Mahallemiz büyük bir mahalle. Atalar mahallesi hizmetin altında kalmaz ve karşılığını mutlaka size verecektir. Ben başkanıma ve emeği geçenlere hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Sosyal Tesise adı verilen Eski Belde Belediye Başkanlarından İbrahim Yoksul, “Yaptığınız hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Şeref verdiniz sağolun varolun” diye konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ise konuyla ilgili olarak, “Öncelikle eski...