16 / 05 / 2024

Ibrahimoviç kiliseyi eve dönüştürecek

Ibrahimoviç kiliseyi eve dönüştürecek

Aftonbladet gazetesinin haberine göre, İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimoviç, Stockholm'e bağlı Ostermalm bölgesinde 110 milyon korna bir kilise satın aldı. Ibrahimoviç'in kiliseyi eve dönüştüreceği ancak burada oturmayacağı belirtildi.

Fransa: Vergi konusunda ABD ile ortak çerçeve belirlendi!

Fransa Ekonomi Bakanı Bruno Le Maire, ABD ile gerginliğe sebep olan internet devlerine uygulanan vergi konusunda ABD Hazine Bakanı Steven Mnuchin ile ortak bir çerçeve belirlendiğini aktardı.

Tarsus'ta gizemli kazının yapıldığı ev hayalet eve döndü!

Mersin'in Tarsus ilçesinde gizemli kazının yapıldığı 'kırmızı ev' hayalet eve dönüştü.

Siren Ertan ve Ersin Kayalar lüks otellerini yazlık eve çevirdi!

Sosyetik Siren Ertan ile eşi Ersin Kayalar., Türkbükü'ndeki 14 odalı Ada Otel'lerini yazlık eve çevirdi. Çift, yeni evlerini dostlarını ağırladı.

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çerçeve Mutfak Sanat Gıda Turizm Organizasyon Danışmalık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Atasoy tarafından kuruldu. 

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti?

Araba içerisindeki samimi görüntüleriyle olay yaratan Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın aynı eve yerleştiği iddia edildi.

Zırhlı kamyonu lüks eve çevirdiler!

Avusturyalı tasarım şirketi Action Mobil, zırhlı kamyoneti lüks bir eve çevirdi. Adı Action Mobil Globecruiser Family 7500 olan kamyonet görenleri şaşkına çeviriyor.

Pelin Akil ve Anıl Altan Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı!

4 aylık hamile olan oyuncu Pelin Akil, doğum hazırlıklarına başladı. Genç oyuncu, yine oyuncu eşi Anıl Altan’la Bağdat Caddesi’nde yeni bir eve taşındı.

Eve icra gelirse ne alır?

Zamanında ödenmeyen borçlar sebebiyle bankalar başta olmak üzere birçok kurum, haciz işlemi başlatabiliyor. Haciz eve de geliyor fakat ev tamamen boşaltılamıyor, lüzumlu eşyalar haczedilemiyor

Ev kirası ödemek istemeyen çift otobüsü eve çevirdi!

Washington'da ev kirasından sıkılan bir çift, çözümü kendi evlerini yapmakta buldu. Hurdalık bir okul otobüs satın alan çift, otobüsü eve çevirdi.

İskansız eve imar barışı ile iskan alınır mı?

İmar barışı ile, 31 Aralık 2017 tarihinden önce yapılmış yapılar için yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, iskansız eve imar barışı ile iskan alınır mı?

Jeff Bezos eski tekstil müzesini eve çevirdi!

Amazon.com'un kurucusu Jeff Bezos, eski bir tekstil müzesini eve çevirdi. Amerikalı milyarder Washington'ın en büyük evi haline gelen müze için 23 milyon dolar harcadı.

Dükkanı eve çevirenler imar barışına başvurabilir mi?

İmar barışı kapsamında imara aykırı yapılar için yapı kayıt belgesi alınabiliyor. Peki, dükkanı eve çevirenler imar barışına başvurabilir mi?

Muharrem İnce: Her aileye bir ev, her eve bir maaş!

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Her aileye bir ev, her eve bir maaş. Sloganımız bu" dedi...

Ibrahimoviç kiliseyi eve dönüştürecek Haberi

Ibrahimoviç kiliseyi eve dönüştürecek

İsveçli yıldız oyuncu Zlatan Ibrahimoviç'in ülkesinde bir kilise satın aldığı öne sürüldü.


İsveç’te yayımlanan Aftonbladet gazetesinin haberine göre, PSG’li oyuncu Stockholm'e bağlı Ostermalm bölgesinde 110 milyon korna bir kilise satın aldı.

Gazetenin haberinde Ibrahimoviç'in kiliseyi eve dönüştüreceği ancak burada oturmayacağı belirtildi.

Öte yandan Fransız L'Equipe gazetesi Zlatan Ibrahimovic'in David Beckham'ın sahibi olduğu Amerika Major Ligi ekiplerinden Miami'ye transfer olacağını...