18 / 05 / 2024

İbrahimoviçin şatosu satılmadı

İbrahimoviçin şatosu satılmadı

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in İsveçli forvet oyuncusu Zlatan İbrahimoviç'in, 3 yıl önce satışa çıkardığı İsveç'in Malmö kentindeki şatosuna müşteri çıkmadı.

Kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil!

Son seçimlerden bu yana hemen hemen her şeye yüzde 100'ün üzerinde zam geldi. Bunlardan en önemlisi de kira ve konut fiyatları olurken, artık kiracı için ev satın almak mümkün değil, ev sahibi içinse kiralar tatmin edici değil...

Borsa İstanbul yatırımcısı dairelerini hisse almak için satılığa çıkarıyor!

Borsa İstanbul'da yükselişe geçen bir yatırımcı, hisse alabilmek için dairelerini satılığa çıkarıyor.

TOKİ, Türk vatandaşı olmayanlara konut satılmadığını açıkladı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmayan kişilere İdarenin projelerinden konut satılmadığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Bu hamle Avrupa’yı sarsacak! Çin LNG satışlarını durdurdu!

Çin yaklaşan kış mevsimi öncesi kendi arzını sağlama almak için yabancı alıcılara LNG'de yeniden satışı durdurmayı planlıyor.

A101'in tekne satışından sonra zincir marketler sosyal medyada ti'ye alındı! BİM'de 199 TL'ye psikolog gündem oldu

Zincir marketler ipin ucunu kaçırdı. BİM ev, araba satışı yapacağını duyurmasının ardından A101'in aktüel ürünler kataloğunda da tekne satışı başladı. Vatandaş A101'de tekne satışından sonra BİM'de de psikolog hizmeti veriliyor diye ti'ye alındı.

Çip kıtlığı Alman VW Grubu'nun Çin'deki satışlarını düşürdü!

Alman otomobil üreticisi Volkswagen (VW) Gurubu'nun en büyük pazarlarından biri olan Çin'deki araç satışları, 2020 yılına göre yüzde 14 azalarak geçen yıl 3,3 milyon adede geriledi.

Kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Konut kredisi faizlerinin düşmesiyle ev hayali kuran kişiler kendilerine uygun evi bulmak için harekete geçti. Faizlerdeki indirimin satışları artıracağı öngörülüyor. Peki kredili ve peşin konut satın alırken nelere dikkat edilmeli?

Mark Twain'in villası satışa çıkarıldı!

Dünyaca ünlü yazar Mark Twain'in hayatının son günlerini geçirdiği  Redding'deki villası satışa çıkarıldı. Villa için 4.2 milyon dolar isteniyor. 

Gayrimenkuller için dijital satış ofisi: Disao!

Türkiye’nin en büyük inşaat şirketlerine 2017 yılından beri Konutmatik markasıyla hizmet veren Kripton BT’nin yeni aplikasyonu Disao Dijital Satış Ofisi ile inşaat sektörünü hızla dijitalleştirmeyi planlıyor.

Balıkesir Büyükşehir'in borçları için araziler satılıyor iddiası!

CHP Balıkesir Milletvekili Ensar Aytekin, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin borçlarının kapılması için arazilerin satışa sunulduğunu belirtti.

Antalya'da mesleki yeterlilik belgesi eğitim alanı için arsa satışı!

Korkuteli İnşaatçılar Elektrikçiler Sıhhi Tesisatçılar ve Doğramacılar Esnaf ve Sanatkârlar Odası, seçim döneminde verdiği sözü tuttu ve mesleki yeterlilik belgesi eğitimi alanı için 370 metrekare arsa satın aldı.

AND Pastel'in dijital satış ofisi açıldı! 

AND Gayrimenkul, online satış deneyimini yeni bir platforma taşıyor. AND Pastel için hayata geçirilen "E-Anahtar Platformu" ile ev satın almak isteyenlere online görüşme, online ziyaret ve online satış imkanı sunuluyor...

Metal Gayrimenkul ve YK Yatırım Holding'in hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı!

Ömer Saçaklıoğlu ve Metal Yapı Konut'un Metal Gayrimenkul'e verdiği beyanda icra takibi nedeni ile sahip oldukları hisseler üzerine haciz konulduğunu beyan etti.  Bu beyan sonucunda hisseler için YK Yatırım Holding A.Ş. ve Yalçın Yalçınkaya ile yapılan hisse satış görüşmeleri sonlandırıldı.

İbrahimoviçin şatosu satılmadı Haberi

İbrahimoviçin şatosu satılmadı

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) takımlarından Paris Saint Germain'in İsveçli forvet oyuncusu Zlatan İbrahimoviç'in, 3 yıl önce satışa çıkardığı İsveç'in Malmö kentindeki şatosuna müşteri çıkmadı.


İsveç gazetesi Metro'nun haberine göre, Malmö'nün Limhamn bölgesindeki 13 odalı şatoyu, 2007'de 3 milyon avroya satın alan İbrahimoviç, 2 milyon avro harcayarak şatoya özel sinema sistemi yerleştirdi. Futbola İsveç dışında devam ettiği için şatosunu 2012'nin Mayıs ayında emlakçı aracılığıyla satışa çıkaran 33 yaşındaki futbolcu, şatoya 2 yıldır hiç alıcı çıkmaması yüzünden zor durumda kaldı.


Evin İsveç koşullarına göre çok pahalı olduğunu ve bu yüzden hiç alıcı çıkmadığını belirten emlakçı Stefan Cronholm, şatonun satış süresi uzadıkça değer kaybettiğini ifade...