15 / 05 / 2024

ibya Planlama Bakanı İsa El-Tuwaıjrı

ibya Planlama Bakanı İsa El-Tuwaıjrı

Libya Maliye Bakanı Hassan Zeglam, Türk müteahhitlerin onaylanmış hak edişlerini ödemeye hazır olduklarını belirterek, alacakların yüzde 50’sini işe başlanmasının ardından ilk hak edişle ödeyeceklerini bildirdi

Bakan Işıkhan'dan flaş asgari ücret açıklaması! 9 gün sonra asgari ücrette dananın kuyruğu kopacak! İşte o planlama...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yeni asgari ücretin belirlenmesi çalışmaları ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu.

Libya'nın inşası için Türk firmalarına davet!

Libya Planlama Bakanı Taher Jehaimi toplam parasal değeri 16 milyar dolar olan 184 proje başlatacaklarını dile getirerek, "Türk firmalarına güveniyoruz, bel bağlıyoruz diyebilirim. Türk firmalarının bizimle gerçek bir ortak olmalarını bekliyoruz." diye konuştu.

Kanal İstanbul'un planlama çalışmaları tamamlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum , Bakanlığın Kanal İstanbul Projesi'yle ilgili planlama çalışmalarını tamamladığını ve alt ölçekli planlama çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi...

Gemlik için planlama süreci yakında başlayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Gemlik'te deprem tehlikesi altında bulunanların nakline ilişkin planlama sürecinin önümüzdeki günlerde başlayacağını dile getirdi.

Irak'ın yeniden imarı için 100 milyar dolara ihtiyaç var!

Irak Planlama Bakanı Selman Cumeyli, Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına (TİKA) Irak'ta kurtarılan bölgelerin imara katılma çağrısında bulundu...

Yaylalardaki kaçak yapılara yeni planlama geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, yaylalardaki kaçak yapıları önlemeye ilişkin yapılacak yeni planlama çalışmalarının başladığını açıkladı..

Türk müteahhitlerin Irak'taki alacak sorunu çözülüyor!

Irak Planlama Bakanı Selman Ali el-Cumeyli, Irak'ta yatırım yapan ve alacaklarını tahsil etmekte zorlanan Türk firmalarının bu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını belirtti.

Türk müteahhitler Irak'taki alacaklarını tahsil edecekler!

Irak Planlama Bakanı Selman Ali el-Cumeyli, Irak'ta yatırım yapan ve alacaklarını tahsil etmekte zorlanan Türk firmalarının bu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını belirtti.

Silopi için planlama çalışmaları başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan irtibat bürosunun açılışını yaptı, Bakan Sarı altyapısı ve konutlarıyla yenilemiş bir Silopi için planlama çalışmalarına başlayacaklarını bildirdi.

Irak'taki 2 bin 469 proje durduruldu!

Irak Planlama Bakanı Cumeyli, ekonomik kriz nedeniyle 49 milyar dolar tutarındaki 2 bin 469 projeyi durdurduklarını bildirdi. Cumeyli, yaptığı açıklamada, petrol fiyatlarındaki düşüşün Irak'ı ciddi anlamda etkilediğini söyledi.

Türk müteahhitlere Brezilya projelerinden davet!

Brezilya’da düzenlenen “Altyapı ve Kamu-Özel Sektör İşbirliği (PPP)” başlıklı toplantısında, Brezilya Planlama Bakanı Nelson BARBOSA, Türk müteahhitlik firmalarını Brezilya'daki projelere davet etti.

Hüseyin Çelik: TOKİ'nin proje alanlarında planlama yetkisi var!

Kültür ve Turizm Bakanı Çelik, "TOKİ'nin proje alanlannda planlama yetkisi var ama SİT alanlannda yetki koruma kurullarında" dedi. Çelik Anadolu'nun tek başına 3-4 büyük ülkenin kültürel varlığına sahip olduğuna işaret etti

Beykoz Belediyesi, Yılın Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım Ödülü'ne layık görüldü!

Beykoz Belediyesi, 4. Özel Kalem Dergisi Yerel Yönetimler Ödül Töreni'nde Hobi Bahçeleri Projesi ile “Yılın Şehir Planlama ve Kentsel Tasarım Ödülü” ne layık görüldü

ibya Planlama Bakanı İsa El-Tuwaıjrı Haberi

ibya Planlama Bakanı İsa El-Tuwaıjrı

TMB Başkanı Emin Sazak ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Libya Planlama Bakanı İsa El-Tuwaıjrı, Ekonomi Bakanı Ahmet Al-Koshli ve Maliye Bakanı Hassan Zeglam ile görüştü. Zeglam, hedeflerinin Libya’daki inşaatların kalitesini en üst seviyeye yükseltmek olduğunu...