07 / 05 / 2024

IC Holdingin patronu İbrahim Çeçen

IC Holdingin patronu İbrahim Çeçen

Boğaz’ın 3’üncü gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılıyor. İbrahim Çeçen, "Bu köprü bitmesin diye çok uğraştılar. FETÖ olmasaydı, çok daha erken bitecekti. Amaçlarına ulaşamadılar. Dünyanın gözünün içine batıra batıra köprüyü erken açıyoruz" dedi.

Su şirketinin patronu, 2022'de de ülkenin en zengin kişisi oldu!

Çin'de şişelenmiş doğal kaynak suyu şirketi Nongfu Spring'in kurucusu ve patronu Cong Şanşan, bu yıl da Çin'in en zengin kişisi seçildi. Cong Şanşan, bu unvanını geçen yıl kazanmıştı.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafya saklıyor iddiası!

Thodex isimli kripto para borsasında yaşanan vurgun günlerdir gündemde. Vurguna ilişkin her gün yeni bir gelişme ortaya çıkıyor. Şimdi de Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'i mafyanın sakladığı ileri sürülüyor...

Vebitcoin’in patronu İlker Baş nasıl battıklarını anlattı!

Thodex’in sahibi 2 milyar dolar vurgun yaptı. Kripto paradan kaçış başladı. Vebitcoin’in patronu İlker Baş, borçlarını ve nasıl battıklarını anlattı...

Doğuş Holding'in alt yüklenicileri ne olacak?

Doğuş Holdingin patronu Ferit Şahenk , bankalarla anlaşarak kendini garantiye aldı. Peki, Şahenk'in şantiyelerinde alt yüklenici olarak görev alan şirketlerin durumu ne olacak?

Zaman köprü satılacak zaman değil!

İtalyan Astaldi, Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ndeki payının satışı için görüşmeler yaparken, büyük ortak IC Holding’in patronu Çeçen, “Köprü satılacak zaman değil. Seçim sonrası Türkiye yeni döneme girdi” diye açıklama yaptı. 

Yavuz Sultan Selim Köprüsü 27 ayda tamamlandı!

Yavuz Sultan Selim Köprüsü’nün yapımını üstlenen IC Holding’in patronu Çeçen, “47 yıllık meslek hayatımda birçok inşaat yaptım. Ama bu, kariyerimi yükselten bir eserdir. Ülkenin yüz akıdır” dedi

Erhan Kamışlı: İnşaat bütün sektörlerin patronu!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı "Gayrimenkul çok inandığımız bir sektör. İnşaat, bütün sektörlerin patronu, bütün sektörleri hareketlendiriyor. Gelecekte büyüme teknolojiden değil inşaattan gelecek." dedi.

Rusya IC İçtaş’ın üst düzey yönetimine rota vermedi!

Rusya’da İtalyan Astaldi’yle birlikte toplam 3.4 milyar Euro’luk iki yol projesi devam eden IC İçtaş’ın patronu Çeçen, “Oğlum ve yöneticilerimizin bulunduğu özel uçağı beklettiler. Beyaz Rusya üzerinden geldiler” dedi.

Diler Holding'in patronu Fatma Tuba Yazıcı Dünyanın en zenginleri listesinde!

Dünyanın en zenginleri listesinde 1 milyar dolarlık servetiyle 1741. sırada yer alan Fatma Tuba Yazıcı Diler Holding’in patronu..

Türkiye'nin en fazla fabrika sahibi patronu Murat Ülker!

Son 12 yılda Türkiye'nin fabrika zengini aileleri büyük değişim geçirdi. 2000'lerin başında yalnızca 14 fabrikası bulunurken bugün Türkiye'nin en fazla fabrika sahibi patronu oldu..

Bayim Olur Musun ile kendi işinizin patronu olun!

Bayim Olur musunFranchising Fuarı, yıllardır kendi işinin patronu olmanın hayaliyle tutuşanların bu hayalini gerçekleştirme fırsatı sunuyor. 5 bin liraya da, 1 milyon liraya da kendi işinizin patronu olabilirsiniz...

DKY İnşaat, Fiba Holdingin Kartal'daki arsasını satın aldı!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçireceği proje için Fiba Holdingin yüzde 38.36'lık payını satın aldı. DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da ses getirecek bir projeye imza atmaya hazırlanıyor...

Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı!

Uzun süredir dev holdinglerin peşinde olduğu Zeytinburnu Ambarlar Sitesi arazisinin satışı gerçekleşti. Araziyi Suudi Arabistanlı Al Qemam Holdingin Türkiye'deki yatırım şirketi Akzirve Gayrimenkul satın aldı.

IC Holdingin patronu İbrahim Çeçen Haberi

IC Holdingin patronu İbrahim Çeçen

İstanbul Boğazı'nın 3. gerdanlığı Yavuz Sultan Selim Köprüsü bugün açılıyor. Üstlenicisi ICA da projeyi vaktinde ve layıkıyla teslim etmenin gururunu yaşıyor. 3 milyar dolarlık dev projeyi ‘bir mimari ve mühendislik harikası’ diye tanımlayan IC Holding'in patronu İbrahim Çeçen, 2012 Eylül'ünde başlayan bu süreci, ‘Her anı heyecanlı, her anı kaygılı” diye anlatıyor. Dünyanın gözünün üstünde olduğu, Asya ve Avrupa’yı birbirine bağlayan  köprüyü inşa etmenin büyük sorumluluk olduğunu ifade eden Çeçen, "Korkmadım diyemem, korktum. Uykusuz gecelerim oldu” diyor ve ekliyor: 


20 soruda Yavuz Sultan Selim Köprüsü!



KÖPRÜDE ŞÜKÜR NAMAZI 

“Kendi söz vermiştim, köprünün iki yakasını bağladığımız gün, herkes gidince köprünün üstünde şükür namazımı kıldım. Bu gurur bize yeter. Para kazanmasak da olur…"   


Beklenen gün geldi. Heyecanlı mısınız? 

Bu ortamda böyle bir mega yapıyı ülke...