28 / 07 / 2024

iç mimar eğitimleri

iç mimar eğitimleri

İstanbul Kültür Üniversitesi'nde düzenlenen 'İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi', iç mimarlık eğitiminde kalitenin artması ve farklı yaklaşımların benimsenmesi hedefiyle başladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin duyurdu! Öğretmen atamalarında değişikliğe gidiliyor! İşte yeni sistem...

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, katıldığı canlı yayında gelen soruları tek tek yanıtlayarak öğretmen atamalarında değişikliğe gidileceğini açıkladı.

TCMB'den yeni hamle: Zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), sadeleşmede yeni hamle kapsamında, zorunlu karşılıklarda değişikliğe gitti.

İstanbul'un o ilçelerinde Pazartesi günü 24 saatlik su kesintisi yapılacak! İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

İSKİ, Esenyurt, Başakşehir, Arnavutköy, Çatalca, Avcılar ve Büyükçekmece'ye 19 Haziran Pazartesi günü saat 06:00 ile 20 Haziran Salı 06:00 saatleri arasında 24 saat süreyle su verilemeyeceğini açıkladı. İşte suların kesileceği ilçe ve mahalleler!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu!

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla bugünkü 31644 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre, Halil Erdoğan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Eğitim ve Yayın Dairesi Başkanı oldu...

Endeksa Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor!

Teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme platformu Endeksa'nın Masters eğitimleri 19 Ekim'de başlıyor...

Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar! İnce işçiliğe geçildi!

Hizmete açılması dört gözle beklenen Taksim Camii'nde heyecanlandıran anlar yaşandı. Camiinin dev avizesi ve kapı kasası takılırken, ince işçiliğe geçildi.

Avrupa Merkez Bankası faiz oranlarında değişikliğe gitmedi!

Avrupa Merkez Bankası (ECB), piyasa beklentileri doğrultusunda, faiz oranları ve Pandemi Acil Varlık Alım Programı'nda (PEPP) değişikliğe gitmedi.

Ankara Keçiören’e iki adet Milli Mücadele Müzesi inşa edilecek!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, Keçiören'e Milli Mücadele'ye ilişkin 2 müze birden inşa edeceklerini müjdeledi.

BDDK, bankaların yönetmeliğinde değişikliğe gitti!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bankaların destek hizmeti almalarına ilişkin yönetmelikte değişikliğe gitti

Emlakçılar için eğitim şartı getirildi!

Emlakçılar için eğitim şartı geldi. 14 Ekim 2020 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak ya da bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı aranıyor.

Emlakçılar için eğitim şartı başladı!

14.10.2020 tarihli Resmi Gazetede yayımlanmış olan değişiklikle beraber artık emlak işletmesi açacak veya bir emlak işletmesinde sözleşmeli işletme sahibi olacak kişiler için eğitim şartı getirildi. 

'8 haftada emlakta zirve' eğitimleri 22 Eylül'de başlıyor!

23 yıllık emlak sektörü tecrübesiyle 2010'dan beri emlak eğitimleri veren Işıkören Danışmanlık kurucuları Hilmi Işıkören ve Belgin Benek en çok beğenilen eğitimlerini bir araya getirdi...

iç mimar eğitimleri Haberi

iç mimar eğitimleri


Kuram ve uygulama birlikteliği’ üst teması ile iç mimarlık platformuna katkı sağlamayı hedefleyen İç Mimarlık Eğitimi 3. Ulusal Kongresi (İÇMEK), İstanbul Kültür Üniversitesi’nin ev sahipliğiyle başladı. İç Mimarlık öğrencilerinin yoğun ilgi gösterdiği açılış töreninde İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. S. Semahat Demir, Sanat ve Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. G. Rengin Küçükerdoğan ve İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Gülay Usta’nın yanısıra iç mimarlık eğitiminde veya pratiğinde yer alan çok sayıda katılımcı hazır bulundu. İç mimarlık eğitiminin derinlemesine irdeleneceği ve 6 Kasım tarihine kadar devam edecek kongrede eğitimciler tarafından kuram ve uygulama birlikteliğinin oluşturulması ve öğrencinin iki bilgi türünü harmanlayabilmesini amaçlanıyor.


HEDEF: KALİTE VE FARKLI YAKLAŞIMLAR

Bu tarz kongrelerle beraber iç mimarlık eğitiminde kalitenin artması ve farklı...