05 / 05 / 2024

iç mimarların imza yetkisi

iç mimarların imza yetkisi

İç Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Osman Sandaloğlu, "İç mimarlarımız artık inşaat şantiyelerinde imza yetkisine sahip olabilecekler. Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nda son görüşmeler yapılmıştır" dedi.

Evine yeni eşya almak istemeyenlerin adresi iç mimarlar oldu!

Bir dönem yavaşlayan inşaatlar son günlerde yeniden hız kazandı ve birçok proje teslime hazır hale geldi. Evine yeni mobilya masrafı yapmak istemeyen ise eski eşyasına yeni dokunuş için iç mimarların kapısını çalıyor.

Çiftçi Towers'ın 33. katında ilk davet yapıldı!

İstanbul’un en yeni cazibe merkezi Çiftçi Towers, İngiliz ve İtalyan mimarların tasarladığı yüksek kaliteli konseptiyle, prestijli bir yaşam için hazırlanıyor.

Kahramanmaraş'taki iç mimarlar inşaat sektörüne can suyu oluyor!

Özel tasarımlar ile hayatın her alanına yeniden hayat veren iç mimarlar, gelişen inşaat sektörüne de can suyu oluyor. Sihirli dokunuşlar ile yaşanır alanları kişisel tercihlere göre değiştiren mimarlar, Kahramanmaraş’ta da aranır konumda.

İstanbulSMD MIPIM 2016'da Türk mimarlarını tanıttı!

İstanbulSMD bu yıl ilk kez resmi olarak bulunduğu MIPIM’de, Türk mimarlarının yurtdışı pazarlara açılması için önemli bir adım attı. Fransa’nın Cannes kentinde her yıl yapılan MIPIM, sektörün en önemli etkinliği olarak kabul ediliyor.

Kristal Kule İstanbul için teknolojik imza taşıyacak!

Habertürk Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Mimar Esin Tümer bugünkü yazısında Kristal kule projesini değerlendirdi. Tümer proje için teknolojik imza taşıyacağını belirtti.

kibrID MATERIAL mimarların ilk tercihi olmaya aday!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

KibrID Material mimarların ilk tercihi!

Duvar ve zemin kaplama sektöründe birçok önemli uluslararası markanın temsilciliğini yapan kibrID MATERIAL, seçkin koleksiyonlarıyla mimar ve iç mimarların ilk tercihi olmaya devam ediyor.

İç mimarlar şantiyelerde imza yetkisine sahip olacak!

İç Mimarlar Odası Kahramanmaraş Şube Başkanı Osman Sandaloğlu, "İç mimarlarımız artık inşaat şantiyelerinde imza yetkisine sahip olabilecekler. Çevre ve şehircilik Bakanlığı’nda son görüşmeler yapılmıştır" dedi.

Marina Ankara projesi Mektebim Koleji ile işbirliğine imza attı!

Sinpaş Yapı’nın Ankara’ya marina yaşamını sunan Marina Ankara projesi ile eğitim dünyasının yükselen markası Mektebim Koleji önemli bir işbirliğine imza attı.

1984 yılında Tüp Geçit ve İstanbul Metrosu için ilk imza atılmış!

1984 yılında Tüp Geçit ve İstanbul Metrosu için ilk imza atılmış. İstanbul Metrosu ve Tüp Geçit Projesi'nin fizibilite anlaşması, ABD adına Ankara Büyükelçisi'yle yapılmış ve proje masraflarını ABD karşılayacakmış.

Hasan Basri Güzeloğlu: İç mimarlığın önemi artıyor!

Kocaeli İç Mimarlar Odası Başkanı Özgür Algan ve Başkan Yardımcısı Nedim Altan, Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu. Güzeloğlu, iç mimarlığın öneminin her geçen gün arttığını söyledi.

İMSİAD ve Uludağ Üniversitesi işbirliği protokolüne imza attı!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği (İMSİAD), Uludağ Üniversitesi ile işbirliği protokolüne imza attı. Uludağ Üniversitesi Rektörlük Binası'nda gerçekleştirilen imza törenine Kamil Dilek ve ıNamık Ziya Mescioğlu'da katıldı.

Dumankaya Fikirtepe projesi için ön talep toplanıyor!

Dumankaya İnşaat, yeni projesiyle Kadıköy Fikirtepe kentsel dönüşüm bölgesine giriş yapıyor. Dumankaya Fikirtepe projesi için ön talep toplamaya başladı. Peki, Dumankaya Fikirtepe projesi ne zaman satışa çıkacak? İşte detaylar...

iç mimarların imza yetkisi Haberi

iç mimarların imza yetkisi

Türkiye genelinde sadece birkaç ilde faaliyetlerini sürdüren İç Mimarlar Odası, yeni bir oluşuma giderek tüm illere temsilcilikler atamaya başladı. Kahramanmaraş’a da Osman Sandaloğlu temsilci olarak atandı. Konuya ilişkin bir açıklama yapan Osman Sandaloğlu, "Kahramanmaraş’ta odamıza üye olan iç mimarların sayısı 20 olunca şube olabileceğimiz müjdesini de bugün aldım. Kendilerine teşekkür ediyorum. 2-3 ay içerisinde Türkiye genelinde büyük gelişmeler yaşandı. 30 kentte teşkilatlanmış bulunuyoruz. Kahramanmaraş’ta da birkaç ay içerisinde teşkilatlanmamızı tamamlayacağız. Merkezimizin benden ilk isteği ilk önce şehirdeki bütün iç mimarlara ulaşarak onların odalara kayıtlarını yaptırmaktır. İlk işimiz budur. Hep beraber Kahramanmaraş İç Mimarlar Odası’nı inşallah çok yakında kuracağız" dedi.

Bundan sonra iç mimarların birlikte olduğunu ve büyük bir güç olduğunu belirten Sandaloğlu, "Bundan sonra iç mimarlar olarak ben yoktur, biz...