21 / 05 / 2024

ICCI 2013-19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı doğalgaz

ICCI 2013-19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı doğalgaz

19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı 'nda Turcas Petrol Üst Yöneticisi Batu Aksoy: ''Gündemde olan doğalgaz piyasası kanununun yılın ikinci yarısında çıkması, enerji sektörü için çok önemli olacaktır'' dedi...

Covid-19 salgını kredi notlarını olumsuz etkileyecek!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's, Coronavirus (Covid-19) salgını ve petrol fiyatlarındaki şokun kredi notlarını olumsuz etkileyeceğini duyurdu.

Uluslararası Mimarlık Zirvesi 19 Ekim'de!

Uluslararası Mimarlık, Ekolojik ve İnsan Odaklı Yapılaşma Zirvesi Archisections 19 Ekim 2018 tarihinde yapılacak...

En iyi restore edilen ev ödülü Asmazlar Bağ Evi'ne verildi!

"19. Uluslararası Altın Safran Belgesel Film Festivali" kapsamında, "En iyi restore edilen ev" ödülü verildi...

Türkiye İnşaat Yapı Fuarı 19 Nisan'da yapılacak!

Türkiye İnşaat Teknolojileri Endüstriyel Yapı Fuarı (TEBİF) 19-22 Nisan'da Congresium Ankara Uluslararası Kongre ve Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek. 

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı ve TOKİ imzasıyla yükselen Samsunspor'un 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi. 2013'te temeli atılan stat 140 bin metrekarelik alanda inşa ediliyor.

19. EXPO Real Gayrimenkul Fuarı 4-6 Ekim'de!

EXPO Real 19. Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Messe München Internatıon tarafından Almanya Messe München'de gerçekleşecek. Yoğun katılım beklenen fuar 04-06 Ekim 2016 tarihleri arasında düzenlenecek.

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda sona gelindi!

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 2013 yılı Ağustos ayında Tekkeköy ilçesinde TOKİ'ye yaptırdığı 19 Mayıs Stadyumu'nda sona yaklaştı. PTT 1 'inci Lig takımlarından Samsunspor'un yeni stadının yüzde 74'lük bölümünün tamamlandığı açıklandı.

İran Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 19 Mayıs'ta!

IREXPO, 19-21 Mayıs 2016 tarihleri arasında yılda 9 farklı ülkede 30’un üzerinde uluslararası fuar gerçekleştiren Elanexpo’nun organizasyonu ile İran/Tebriz’de gerçekleşecektir.

Ege Yapı, Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'na katılacak!

Batışehir, Pega Kartal ve yeni projeler, 17-19 Aralık tarihleri arasında ilk kez Bakü’de düzenlenecek olan Azerbaycan Uluslararası Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda yatırımcılarla buluşuyor.

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

MFM Uluslararası Ticaret ve İnşaat Limited Şirketi, Mehmet Turan, Mahmut Akar ortaklığıyla 10 bin 500 TL sermaye ile 19 Kasım'da Esenyurt, Turgut Özal Mahallesi'nde kuruldu.

3. Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu 19 Kasım'da!

Uluslararası bir sivil toplum kuruluşu olan EMBARQ Türkiye, sürdürülebilir ve yaşanabilir kentler yaratma hedefiyle her yıl düzenlediği Yaşanabilir Şehirler Sempozyumu'nu bu yıl 19-20 Kasım'da İstanbul Teknik Üniversitesi'nde gerçekleştirecek.

ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı 27 Nisan'da!

Fuar, konferans ve B2B etkinliklerinin bir arada olduğu enerji buluşması ICCI Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı, 27-29 Nisan 2016 tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açmaya hazırlanıyor.

ICCI 2013-19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı doğalgaz Haberi

ICCI 2013-19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı doğalgaz

 Turcas Petrol Üst Yöneticisi (CEO) Batu Aksoy, gündemde olan doğalgaz piyasası kanununun yılın ikinci yarısında çıkmasının enerji sektörü için önemli bir adım olacağını belirtti. 

     İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen ICCI 2013-19. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı kapsamında ''TÜSİAD Özel oturumu -Doğal Gaz Piyasası'' başlıklı oturum gerçekleştirildi. 

     Oturumda konuşan Turcas Petrol Üst Yöneticisi Batu Aksoy, doğalgaz piyasasının liberalizasyon sürecinin 2000'li yıllarda başladığını belirterek, sektör açısından gelinen noktada ciddi bir ilerleme olduğunu söyledi. 

     Doğalgaz ithalatıyla ilgili bir takım sınırlamalar olduğunu anlatan Aksoy, ''BOTAŞ'ın pazar payının çok hızlı şekilde düşmesi mümkün olmayabilir. Ancak, BOTAŞ ticaret ile BOTAŞ iletimin ayrıştırılması, piyasada gerçek anlamda rekabet oluşturulması, yeni ithalat kaynaklarından gaz getirilmesi için önümüzde bir platform var. Gündemde olan doğalgaz piyasası...