28 / 04 / 2024

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.



Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu alanda sürdürülen tüm çalışmaların destekçisi olmaya devam ediyor. Bu yıl 27-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu yine Teksan üstleniyor. Firmaların sunduğu enerji ve çevre teknolojilerinin, sektör ve sanayi ile buluştuğu en büyük enerji ve çevre fuarında Türkiye’nin ilk hibrit jeneratör teknolojisinin yenilenen tasarımını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.




22 yıldır enerji sektörünün devlerini İstanbul’da buluşturan Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 27-29 Nisan’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk karbon nötr fuarı ve konferansı olarak da bilinen en çevreci etkinliğinin Enerji Sponsorluğunu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Teksan üstleniyor.




Teksan, Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarının en son örneği olan Türkiye’nin ilk hibrit jeneratör sisteminin yenilenmiş tasarımını ICCI Fuarı’nda tanıtacak. Enerji kaynağının olmadığı her yerde enerji ihtiyacını çevreci bir yöntemle karşılayacak hibrit ürününün sunduğu avantajlarla ön plana çıkacak. Türkiye’de bir ilk, dünyada ise ilk 10 arasında yer alan Teksan hibrit güç sistemleri, değişken devirli bir motor ile güneş ve rüzgar enerjisine entegre bir şekilde kullanılma özelliğine sahip. Yenilenebilir enerji ve enerji verimliliği konusunda sektörde öncü bir rol üstlenen hibrit güç sistemleri, Teksan’ın gelecek vizyonu ve hedeflerinde de önemli bir yer tutuyor.




Teksan’ın üstün teknolojili ürünleri Türkiye’nin en büyük enerji fuarında 10. Hall’de B107-C112 no’lu stantta ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.



Geri Dön