25 / 07 / 2024

Teksan sponsorluk

Teksan sponsorluk

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

Galatasaray ile Başkent İnşaat sponsorluk anlaşması imzalandı!

Galatasaray Kulübü ile Başkent İnşaat arasında, sponsorluk anlaşması imzalandı. Söz konusu imza töreni RAMS Park'ta gerçekleştirdi.

Borsa Ligi’nde temmuz ayı şampiyonu belli oldu!

Borsa İstanbul'da temmuz ayında spor endeksi yüzde 31,8 artarken, yaptığı sponsorluk anlaşmaları ve transferleriyle dikkat çeken şampiyon kulübün hisseleri yüzde 51,8 prim yaptı.

Galatasaray'dan dev sponsorluk anlaşması! Galatasaray Stadyumu’nun adı Rams Global oldu!

Galatasaray Sportif ve Galatasaray Spor Kulübü ile Rams Global İnşaat arasında yeni bir stadyum isim hakkı ve sponsorluk sözleşmesi imzalanırken ilerleyen sezonlara ilişkin sözleşme yenilemesinde Enflasyon Araştırma Grubu'nun(ENAG) verileri de dikkate alınacak. İşte detaylar...

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Teksan İngiltere'den sonra Amerika ofisini açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

Yapı Kredi Koray GYO Bağış ve Sponsorluk Politikası kabul edildi!

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu tarafından Bağış ve Sponsorluk Politikası'nın kabulüne karar verildi. İlgili metin Yapı Kredi Koray GYO'nun web sitesi üzerinden kamuoyuna yayınlandı.

Elektrik faturalarıyla ilgili flaş karar!

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, elektrik dağıtım şirketlerinin bağış, sponsorluk, reklam ve tanıtım giderleri, ceza, temsil ve ağırlama, ilan ve dernek aidat giderlerinin artık tarifeden alınmayacağını açıkladı.

Demet Özdemir'e şöhret torpili! Evini bedavaya dekore ettirdi!

Demet Özdemir, Zekeriyaköy’den 4 milyon liraya villa aldı. Mimarlar sponsorluk için yarışa girdi. Oyuncu, cebinden kuruş çıkmadan lüks evini zevkine göre dekore ettirdi.

FuzulEv, 1453 Engelliler Spor Kulübü ile anlaşmasını yeniledi!

FuzulEv, Tekerlekli Sandalye Basketbol Bölgesel Ligi'nde mücadele eden 1453 Engelliler Spor Kulübü ile yaptığı sponsorluk anlaşmasını yeniledi. Yapılan anlaşmaya göre; FuzulEv, mavi beyazlı takımın 2020- 2021 sezonu boyunca isim sponsorluğunu üstlenecek.

Emlakjet, Bursaspor’a sponsor oldu!

Emlakjet, TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor ile sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza töreninde önemli açıklamalarda bulunan Bursaspor Yönetim Kurulu Üyesi Mesut Günal, ''Emlakjet firması ile de forma reklamlarımız kadar değerli bir alanda logolarımızı buluşturduk, güçlerimizi birleştirdik'' dedi.

Pasifik İnşaat, Ankaragücü'nün sponsoru oldu!

Pasifik İnşaat ve Ankaragücü arasında yeni sponsorluk anlaşması yapıldı. Pasifik İnşaat, spor kulübünün kol ve şort sponsoruda oldu.

Teksan sponsorluk Haberi

Teksan sponsorluk

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu alanda sürdürülen tüm çalışmaların destekçisi olmaya devam ediyor. Bu yıl 27-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu yine Teksan üstleniyor. Firmaların sunduğu enerji ve çevre teknolojilerinin, sektör ve sanayi ile buluştuğu en büyük enerji ve çevre fuarında Türkiye’nin ilk hibrit jeneratör teknolojisinin yenilenen tasarımını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.




22 yıldır enerji sektörünün devlerini İstanbul’da buluşturan Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 27-29 Nisan’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk karbon nötr fuarı ve konferansı olarak da bilinen en çevreci etkinliğinin Enerji Sponsorluğunu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Teksan üstleniyor.




Teksan, Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarının en...