14 / 05 / 2024

teksan

teksan

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

Teksan, Bauma Fuarı'na katıldı!

Türkiye’de ilk kez Teksan tarafından üretilen ‘hibrit ışık kulesi’ elektrik enerjisinin olmadığı inşaat sahalarında sağladığı avantajla Bauma 2016’da yoğun ilgi gördü.

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Vinç Hizmetleri Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ali Haydar Salini tarafından kuruldu.

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Teksan Brode Tekstil Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih’te 17 milyon sermaye bedeli Ali Kaya tarafından açıldı.

Teksan İngiltere'den sonra Amerika ofisini açtı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemiye rağmen 2020 yılını yüzde 9 büyüme ile tamamlayan Teksan, yeni halkası olan ABD ofisi Teksan USA LLC’yi Chicago’da açtı.  

Teksan Endüstriyel Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teksan Endüstriyel Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 27 Eylül 2017'de 25 bin TL sermaye ile Özkan Arslan tarafından kuruldu.

Teksan, yeni fabrikası ile büyüyecek!

Yeni fabrikasında deneme üretimlerine başlayan Teksan Jeneratör yeni fabrikası ile büyümeyi hedefliyor.

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Mak Teksan İnşaat Madencilik Otomotiv Makina Gıda Orman Ürünleri Mobilya Ve Tekstil San.Tic.Ltd.Şti Şemsi Erdal tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Teksan Jeneratör, Tayland'da hastane sektöründe büyüyor!

Teksan Jeneratör'ün Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör pazarında yurt dışındaki faaliyetlerini artırmak istediklerini belirterek, "Şu an Kuzey Afrika ülkelerinden Grönland'a kadar uzanan geniş bir yelpazede 120'den fazla ülkeye ihracat yapıyoruz. İhracat odaklı büyüme hedefliyoruz."

Teksan Küba Jeneratör fabrikasını ziyaret etti!

Dünya ekonomisine entegrasyonda önemli gelişmelerin yaşandığı Küba, 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör’ün de radarına girdi.

Teksan Jeneratör'ün uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini düşürüyor!

Enerji sektöründe kesintisiz güç çözümleri ile hizmet veren Teksan Jeneratör, ürün kalitesi ile olduğu kadar satış sonrası servis hizmetleri ile de fark yaratıyor. Teksan Jeneratör’ün mesafeleri ortadan kaldıran uzaktan izleme sistemi servis maliyetlerini de düşürüyor.

Teksan, ICCI 2016 Fuarı'na sponsor oldu!

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu yıl da ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu üstleniyor.

Teksan, Bauma Fuarı'na katıldı!

Türkiye’de ilk kez Teksan tarafından üretilen ‘hibrit ışık kulesi’ elektrik enerjisinin olmadığı inşaat sahalarında sağladığı avantajla Bauma 2016’da yoğun ilgi gördü.

Jeneratör alırken dikkat edilmesi gerekenler!

Teksan Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Burak Başeğmezler, jeneratör satın alırken ilk önce jeneratörün çalışacağı yerin belirlenmesi ve güç tespitinin doğru yapılması gerektiğini söyledi.

Teksan, hibrit jeneratörü ile ses getirecek!

Middle East Electricity Fuarı 1-3 Mart 2016 tarihlerinde Dubai’de gerçekleşecek. Enerji sektörünün dev firmalarının her yıl mutlaka yer aldığı fuarın bu seneki Gümüş Sponsoru Türkiye enerji sektörünün öncü firmalarından Teksan oldu.

teksan Haberi

teksan

Türkiye enerji sektörüne yenilikçi ve çevreci ürünleri ile yön veren Teksan, bu alanda sürdürülen tüm çalışmaların destekçisi olmaya devam ediyor. Bu yıl 27-29 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek ICCI 2016 -22. Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı’nın “Enerji Sponsorluğu”nu yine Teksan üstleniyor. Firmaların sunduğu enerji ve çevre teknolojilerinin, sektör ve sanayi ile buluştuğu en büyük enerji ve çevre fuarında Türkiye’nin ilk hibrit jeneratör teknolojisinin yenilenen tasarımını ziyaretçilerin beğenisine sunacak.




22 yıldır enerji sektörünün devlerini İstanbul’da buluşturan Uluslararası Enerji ve Çevre Fuarı ve Konferansı 27-29 Nisan’da kapılarını açmaya hazırlanıyor. Türkiye’nin ilk karbon nötr fuarı ve konferansı olarak da bilinen en çevreci etkinliğinin Enerji Sponsorluğunu geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Teksan üstleniyor.




Teksan, Ar-Ge ve inovasyon yatırımlarının en...