15 / 05 / 2024

ICCI Sektörel Fuarcılık

ICCI Sektörel Fuarcılık

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 64 milyar 371 milyon lira artarak 3 trilyon 657 milyar 411 milyon liraya yükseldi.

Bankacılık sektörünün aktifleri 6 trilyon lirayı aştı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü eylül sonu itibarıyla 2019 sonuna kıyasla yüzde 33,7 artarak 6 trilyon 3 milyar 775 milyon lira oldu.

Bankacılık sektörünün mevduatı azaldı!

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 114,5 milyon lira azalarak 3 trilyon 601,4 milyar liraya geriledi.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 1 milyar 36 milyon lira artarak 3 trilyon 575 milyar 48 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 29 milyar 127 milyon lira artarak 3 trilyon 574 milyar 12 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 23 milyar 140 milyon lira artarak 3 trilyon 544 milyar 885 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün aktifleri 5,8 trilyon lirayı aştı!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu verilerine göre, Türk bankacılık sektörünün toplam aktif büyüklüğü ağustos sonu itibarıyla 2019 sonuna kıyasla yüzde 30,2 artarak 5 trilyon 845 milyar 786 milyon lira oldu.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 15 milyar 185 milyon lira artarak 3 trilyon 503 milyar 754 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün kredi hacmi arttı!

Bankacılık sektörünün kredi hacmi, geçen hafta 15 milyar 280 milyon lira artarak 3 trilyon 488 milyar 569 milyon liraya çıktı.

Bankacılık sektörünün mevduatı arttı!

Bankacılık sektörünün toplam mevduatı, geçen hafta 16,2 milyar lira artarak 3 trilyon 429,3 milyar liraya yükseldi.

Mithat Yenigün: 30 Ağustos'u sektörel başarılarla taçlandırıyoruz!

TMB Başkanı Mithat Yenigün, "Küresel olarak referans alınan sektörel dergi ENR’ın (Engineering News Record) 2020 yılı 'Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi' listesinde 44 firmamız ile yer alarak, dünya ikinciliğini muhafaza etmemiz başarımızın göstergelerinden biridiré dedi...

ICCI Sektörel Fuarcılık Haberi

ICCI Sektörel Fuarcılık

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı. PennWell International'ın, Sektörel Fuarcılık'ın hisselerinin yüzde 50'sini Deutsche Messe AG Türkiye iştirakı Hannover Fairs Turkey Fuarcılık'tan satın alması ile birlikte,  ICCI 2017 iki önemli uluslararası fuar şirketinin ortak organizasyonu olarak kapılarını açacak.


"ICCI Powered by POWER-GEN" olarak kamuoyuna duyurulan bu işbirliği ile birlikte ICCI,  enerji sektörüne sunduğu hizmetlerle dünya çapında tanınan POWER-GEN etkinliklerinin bir parçası olacak. POWER-GEN ise ICCI aracılığıyla, büyüyen ve gelişen Türkiye pazarı ile birlikte yakın pazarlara ulaşmak için önemli bir fırsat elde edecek.


PennWell International Genel Müdürü Glenn Ensor süreci "ICCI, Türkiye'deki en büyük ve en...