30 / 04 / 2024

İÇDAŞ Eyüp Tan

İÇDAŞ Eyüp Tan

Enerji, çelik, tersane, ulaşım alanındaki üretim ve faaliyetini Çanakkale'nin Biga ilçesinde sürdüren İÇDAŞ, 2014 yılı faaliyetlerini ve 2015 yılına dönük hedeflerini düzenlenen toplantıda basın mensupları ile paylaştı.

İstanbul Eyüp'te 1939'da 1500 liraya satılık ahşap ev!

İstanbul Eyüp'te 1939 yılında ahşap bir ev 1500 liraya satışa çıkarılmış. İlanda evin 7 odası olduğu belirtilmiş...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Peki Yeni Eyüp Evleri projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte Yeni Eyüp Evleri fiyat listesi Ekim 2022! 

Eyüp Akbal: BDDK yola güçlü şirketlerle devam edecek!

FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından (BDDK) 21 faizsiz konut şirketinin tasfiyesinin tasarruf finansman sistemini daha da güçlendireceğini ve vatandaş adına riski sıfıra indirmek için gerekli olduğunu söyledi.

Şanlıurfa'da Eyüp Nebi Külliyesi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kentte Eyüp Nebi Camii Ve Külliyesi, için inşaat çalışmalarına devam ediyor. Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi açıldı!

Amira İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüp Şubesi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tuncer Çıkılmazkaya tarafından açıldı.

Yeni Eyüp Evleri satılık!

Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta. Fırsatların devam ettiği projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje!

İstanbul'un en eski ilçelerinden Eyüpsultan'da yükselen Yeni Eyüp Evleri lansmana özel fiyatlarla satışa çıktı. Projede fiyatlar 561 bin TL'den başlıyor...

KİPTAŞ Gürpınar ve Eyüp projeleri için düğmeye bastı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ Beylikdüzü Gürpınar ve Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor...

KİPTAŞ Eyüp Yeşilpınar'da kentsel dönüşüme giriyor!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Eyüp Yeşilpınar projesinin ruhsatını aldı.

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyüp Hayvancılık İnşaat Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mevlüt Kavak tarafından kuruldu.

Eyüp Muhcu: Kaçak yapılaşma yerleşim yerlerini savunmasız bıraktı!

TMMOB Genel Başkanı Eyüp Muhcu, Giresun'da yaşanan sel felaketinin nedenini kaçak yapılaşma olarak açıkladı...

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

İÇDAŞ Eyüp Tan Haberi

İÇDAŞ Eyüp Tan

Çanakkale'deki Kolin Otelde düzenlenen basın toplantısına İÇDAŞ Çclikhaneler Müdürü Eyüp Tan, İÇDAŞ Limanlar Müdürü Türker Özman. İÇDAŞ Çevre Müdürü Barış Bora, İÇDAŞ Maden İşletmeleri ve Basın Halkla ilişkiler Müdürü Suat Karataş katıldı. İÇDAŞ Çelıkhaneler Müdürü Eyüp Tan,2011 yılının çelik üretim cirosunun S milyar 200 milyon TL, enerji üretim cirosunun 1 milyar 100 milyon TL olarak gerçekleştiğim belirterek. Türkiye'nin çelik üretiminin yüzde 1 l 'ıniıı, enerji üretiminin ise yüzde 3'ünün İÇDAŞ tarafından gerçekleştirildiğini belirtti. 



Eyüp Tan, Türkiye'nin çelik üretiminde son 10 yılda, Çın ve Hindistan'ın ardından en yüksek üretim artışını sağlayan ülke olduğunu kaydederek 2011 ve 2012 yıllarında ise büyük üreticiler arasında üretimini en hızlı artıran ülke olmuştur. 2014 vılı üretimiyle İÇDAŞ çelik alanında kendi üretim sektöründe lider konumunu devanı ettirmektedir....