29 / 04 / 2024

içmeler Sinpaş GYO

içmeler Sinpaş GYO

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Marmaris İçmeler'deki arsasının değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için imzalar atıldı!

Sinpaş GYO Çankaya Büyükesat projesi için Fırat Life Yatırım İnşaat A.Ş. ile Düzenleme Şeklinde Hasılat Paylaşımı Esasına Dayalı Arsa Payı Karşılığı İnşaat Yapım ve Gayrimenkul Satış Vaadi Sözleşmesi imzalandı. İşte ayrıntılar...

Sinpaş GYO Ümraniye'deki arsası için sözleşme imzaladı!

Sinpaş GYO'nun Ümraniye'deki 22.965,43 metrekare alanlı arsa için Anadolu Sinerji İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş. ile "Düzenlenme Şeklinde Arsa Payı Karşılığı İnşaat ve Hasılat Paylaşım Sözleşmesi" imzalandı. 

Sinpaş GYO Şişli Tower projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, İstanbul İli, Şişli İlçesi'nde yer alan 1157 ada 3 parselde bulunan I-Tower Projesine ait 29 adet bağımsız bölüme ilişkin değerleme raporunu yayınlandı. 

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı resmen devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde devralınması işlemi tescil edildi.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı devraldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının bir bütün halinde, şirket tarafından, "Kolaylaştırılmış Usulde Birleşme" yöntemiyle, devralınması işlemi onaylandı.

Sinpaş GYO, Samandıra Mobilya'yı satın aldı!

Sinpaş GYO'nun yüzde 100 iştiraki olan Samandıra Mobilya Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi'nin, tüm aktif ve pasif malvarlığı unsurlarının devralınması için yapılan SPK başvurusu onaylandı.

Sinpaş GYO'nun Marmaris İçmeler'deki 2 arsasının değerleme raporu!

Sinpaş GYO Muğla Marmaris İçmeler'de yer alan 1598 ve 2518 parsellere ait 2 adet arsaya ilişkin hazırlanan değerleme raporunu yayınladı. 

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin 8'inci maddesi değişti!

Sinpaş GYO'nun esas sözleşmesinin "Sermaye ve Paylar" başlıklı 8'inci maddesine ilişkin ekte yer alan tadil tasarısında belirtiğildiği şekilde değiştirilmesi için Ticaret Bakanlığı'ndan izin alındı.

Sinpaş GYO Yalı Vadi'nin inşaatı başladı!

Sinpaş GYO'nun Ankara'daki "Yalı Vadi" isimli yeni konut projesinin ilk etabı için yüklenici sözleşmesi yapıldı ve inşaat çalışmalarına başlandı. 

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye tavanı 4 milyar TL'ye yükseltildi!

Sinpaş GYO'nun kayıtlı sermaye sistemi içerisinde bulunan mevcut 1 milyar TL tutarındaki kayıtlı sermaye tavanının 4 milyar TL'ye yükseltilmesine karar verildi. 

Sinpaş GYO Metrolife projesi gayrimenkul değerleme raporu!

Sinpaş GYO, Metrolife projesine ilişkin "Seri: III, N 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği" uyarınca hazırlanan değerleme raporunu yayınladı.

Sinpaş GYO Finans Şehir'de 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı!

Sinpaş GYO'nun İstanbul Finanskent Mahallesi'nde hayata geçirdiği Finans Şehir projesinde 2 bin 15 bağımsız bölümün ruhsatı alındı.

Sinpaş GYO, Küçükçekmece'de yeni projesine başlıyor!

Sinpaş GYO, İstanbul Küçükçekmece Safra Mahallesi'nde yeni projesine başlıyor. 399 adet bağımsız bölümden oluşacak proje için ruhsat başvurusu yaptı. 

içmeler Sinpaş GYO Haberi

içmeler Sinpaş GYO

Sinpaş GYO tarafından yapılan açıklama şöyle;


Muğla İli, Marmaris İlçesi, İçmeler Beldesi'nde, Sinpaş GYO A.Ş. mülkiyetindeki 9.509,00 m2 yüzölçümlü 1 pafta-1598 parsel ile 163.968,72 m2 yüzölçümlü 1 pafta-2518 parsel numaralı arsalara ilişkin Seri: III, No: 48.1 sayılı Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği uyarınca hazırlanan değerleme raporu revizesi ekte yer almaktadır.


Dosya için