06 / 05 / 2024

Iconova Gaziantep ne zaman teslim

Iconova Gaziantep ne zaman teslim

Daire teslimlerin bu yılın sonunda yapılması hedeflenen Şehitkamil Iconova Gaziantep projesinde yüzde 1 peşinattan sonra, taksitler Temmuz 2017'de başlıyor...

Gaziantep'teki Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'taki depremlerden etkilenen Gaziantep'te Yerinde Dönüşüm Projesi'ne 12 bine yakın başvuru geldi. Söz konusu proje kapsamında, depremlerden en çok etkilenen İslahiye ve Nurdağı ilçesinden ise 5 bin 284 başvuru geldi.

Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman?

TOKİ sosyal konut kura çekilişleri hız kesmeden sürüyor. Bugün TOKİ kuraları Gaziantep ili ile devam etti. Peki Gaziantep Şahinbey TOKİ çekilişi ne zaman? İşte detaylar!

Gaziantep'te inşaat sektörüne indirim geldi!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından, inşaat sektörüne ilişkin alınan bazı ücretlerde indirim yapılmasına karar verildi. İmar raporu harcı ile GASKİ şantiye aboneliği için belediyeye ödenen ücretlerde yüzde 50, hafriyat giderlerinde ise yüzde 20 indirim yapılacak.

Gaziantep Millet Bahçesi'nde son durum ne?

Gaziantep'te yıkılan Kamil Ocak Stadı alanında yapımına başlanan millet bahçesinin inşaatında son durum ne?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman?

Gaziantep TOKİ 2020 kura çekilişi tarihleri ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Projeler Güneykent, Şehitkamil, Nurdağı, İslahiye, Nizip'te yer alacak.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Gaziantep Tarihi Bey Mahallesi’ne yeraltı otoparkı yapıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarihi Bey Mahallesi’ne yapılan yeraltı otoparkının inşaatında sona gelindi. 132 araç kapasitesine sahip otopark projesinin kısa sürede açılması planlanıyor.

Vakıf GYO, Iconova Gaziantep'te hasılat paylaşımı sözleşmesi imzaladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Iconova Gaziantep projesinde mülkiyet edinme gayesi olmaksızın yatırım yapılması amacıyla, 3 yıl süreli hasılat paylaşımlı ortak girişim sözleşmesi imzaladı.

Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

570 adet daire ile 23 ticari birimden meydana gelen Iconova Gaziantep'te dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edilmesi planlanıyor. Peki, Iconova Gaziantep fiyatları ne kadar?

Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste!

Gaziantep Şehitkamil'de inşa edilen Iconova projesi Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla hayata geçiriliyor.  Proje "İyisi mi, Siz ICONOVA'ya gelin..." sloganıyla basına tanıtılıyor. İşte Iconova Gaziantep daire fiyatları! İşte tam liste...

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017!

Iconova Gaziantep ev fiyat listesi 2017 haberimizde yer alıyor. Şireci Grup ve Acarsan Holding ortaklığıyla inşa edilen projede 23 ticari birim ile 570 konut bulunuyor. 

Şireci-Acarsan Iconova 2017 satış fiyatları ne kadar?

Daire teslimleri 2018 yılının Haziran ayında gerçekleşecek olan Iconova Gaziantep projesi Gaziantep Şehitkamil'de yükseliyor..

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları!

Iconova Gaziantep Evleri fiyatları 837 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların yanı sıra 23 adet ticari birim de bulunuyor...

Iconova Gaziantep ne zaman teslim Haberi

Iconova Gaziantep ne zaman teslim

Şireci Grup ve Acarsan Holding Ortaklığı imzası taşıyan Iconova projesi, Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçiriliyor. Proje 570 daire ve 23 ticari birimden meydana geliyor. 


24 ve 42 katlı yedi kule şeklinde tasarlana Iconova Gaziantep Evleri'nde 3+1'den, 8+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Projede dairelerin büyüklükleri 193 metrekare ile 1000 metrekare aralığında değişiyor.


Daire teslimlerin bu yılın sonunda yapılması hedeflenen Şehitkamil Iconova Gaziantep projesinde daire sahiplerine fitness, sauna, yüzme havuzu, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi donatılar sağlanıyor.


Iconova Gaziantep güncel fiyat 2017!

52 bin metrekare arsa alanında konumlandırılan Iconova Gaziantep projesinde ev fiyatları 897 bin TL'den başlayarak yukarı doğru çıkıyor. Projede yüzde 1 peşinattan sonra, taksitler Temmuz 2017'de başlıyor.



Iconova Gaziantep görselleri