29 / 04 / 2024

icradan satılan hastaneler

icradan satılan hastaneler

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık olduğunu açıkladı. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını duyurdu.

Tarihi 'Perili Köşk' 449 milyon liraya icradan satıldı!

İstanbul Kadıköy'de "Saray Yavrusu", "Küçük Dolmabahçe", ve "Perili Köşk" gibi adlarla anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, 449 milyon liraya icradan satıldı.

İcradan satılan dairenin aidatını kim öder?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde icradan satılan daire için aidat ödenip ödenmeyeceğini kaleme aldı. İşte Tamer Heper'in o köşe yazısı...

Sur Yapı Vitrin'de 17 daire icradan satılacak!

Sur Yapı Vitrin'de 17 daire icradan satışa sunuldu. Peki satışa çıkarılan dairelerin fiyatları ne kadar? İşte satılık ev arayanları cezbeden ihalenin tüm detayları...

İcradan satışa çıkarılan Martı Myra Otel ile ilgili flaş gelişme!

Martı Grubu, bankaya olan borcundan dolayı icradan satışa çıkarılan Kemer’deki oteli Martı Myra’nın tahsis süresini uzattı.

Zeytinburnu Kazlıçeşme'de 9 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul Anadolu Satış Memurluğu, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de mitingi alanı ile miting meydanının etrafında fiilen park olarak kullanılan alanı icradan satıyor. Gayrimenkulün  satış bedeli 9 milyon 23 bin TL olarak belirlendi.

Ucuza mülk sahibi olmak isteyenlere icradan satılık fırsatlar!

Basın İlan Kurumu tarafından icra ilanları yayınlanıyor. Ucuza mülk sahibi olmak isteyen binlerce kişi icradan satılık ilanları araştırıyor. İşte icradan satılık fırsatlar...

Kadıköy’deki icradan satılık ‘Perili Köşk’ havadan görüntülendi!

Kadıköy Caddebostan'da yer alan 'Küçük Dolmabahçe', 'Saray Yavrusu' ve 'Perili Köşk' gibi adlarla da anılan tarihi Ragıp Paşa Köşkü, icradan satışa çıkarıldı.

Esenyurt'ta 11.5 milyon TL'ye icradan satılık otel!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi Müdürlüğü, Esenyurt İlçesi, Namık Kemal Mahallesi, D-100 ile bu caddeden ayrılan 116.Sokak ve 119.Sokak köşesinde, tapunun 2838 ada, 8 parsel numarasında kaytlı oteli 11 milyon 500 bin TL'ye icradan satıyor...

Fatih'te 30 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Binbirdirek Mahallesi'nde yer alan bina 30 milyon TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa çıkarılan gayrimenkul için ilk ihale günü 2 Temmuz 2019 olarak belirlendi.

FETÖ'cü Ali Acar'ın oteli 155 milyon TL'ye icradan satışta!

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

Büyük Çankaya Oteli bir kez daha icradan satılıyor!

Yapımı yılan hikayesine dönen Gaziosmanpaşa'daki Büyük Çankaya Oteli, 3 sene aradan sonra bir kez daha icradan satılıyor.

Zonguldak Ereğli'de 5 milyon TL'ye icradan satılık işyeri!

Zonguldak İli, Ereğli İlçesi, Müftü Mahallesi'nde yer alan Ay City alışveriş merkezinde Finansbank Kdz.Ereğli Şubesi olarak kullanılan işyeri vasıflı gayrimenkul 5 milyon TL bedel ile icradan satışa sunuldu.

Bursa Osmangazi'de 4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Bursa İli Osmangazi İlçesi Alaşar Mahallesi'nde yer alan Toyota Plaza tarafından kullanılan arsa konumundaki taşınmaz 4 milyon 76 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

icradan satılan hastaneler Haberi

icradan satılan hastaneler

Cumhuriyet Halk Partisi Ankara Milletvekili Murat Emir, Türkiye'de yaklaşık 500 hastanenin tıbbi cihaz borcu nedeniyle icralık durumda olduğunu, alacağı istenilmeyen cihaz firmalarının da yükü taşıyamaz noktaya geldiklerinden bahsetti. Murat Emir, Ankara’da gerçekleştirdiği basın toplantısında COVID-19 salgınının sağlık sistemini zorlayacak duruma ulaştığından bahsetti. Emir, tıbbi cihaz firmalarının 17 milyar TL dolayındaki alacakları için hastanelere haciz uygulamaya başladığını ifade ederken, bazı haciz ve ödeme ihbarlarını da basına gösterdi.

Yoğun bakımlar yoğun!

Dünya'dan Mehmet Kaya'nın haberine göre; Sağlık Bakanlığı’nın yoğun bakım yataklarının yüzde 60 oranında dolu olduğuyla ilgili açıklamasının ülke genelinde ulaşılan dolulukla ilgili olduğundan bahseden Emir, yoğun hastalık görülen yerler ya da yoğun bakım yatağının az olduğu illerde doluluğun çok daha yüksek seviyelere geldiğini sözlerine ekledi. 

Test bedelleri açıklanmalı

Virüs test kitlerinin Sağlık Bakanlığı...