29 / 04 / 2024

İcralık gayrimenkulün açık artırma ilanı

İcralık gayrimenkulün açık artırma ilanı

İcra ve İflas Kanunu gereğince, taşınmazın açık artırma şartnamesi ve tutanağına, dosya numarası; alacaklı ve borçlunun ad ve soyadları yazılır. Peki, icralık taşınmazın açık artırma ilanı nasıl yapılır?

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 20 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 20 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 20 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 22 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 22 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 25 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 10 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 10 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 75 bin TL'den başlıyor.

TMSF, Birleşim Varlık Yönetim'in 26 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Birleşim Varlık Yönetim'e ait 26 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 15 bin TL'den başlıyor.

Türk Hava Kurumu Kadıköy'deki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, İstanbul İli Kadıköy İlçesi, Suadiye Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 0 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün SPK düzenlemeleri çerçevesinde verilen teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı yüzde 0 oldu.

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı yüzde 13,32 oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün teminat, rehin, ipotek ve kefaletlerin toplamının kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 4 Ocak 2019 tarihi itibarıyla yüzde 32,78 iken 20 Kasım 2020 tarihi itibarıyla yüzde 13,32 olarak gerçekleşti. 

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin Samsun'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 600 bin TL olarak belirlendi.

TMSF Mevamed Sağlık Ürünleri'nin 2 gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu, Mevamed Sağlık Ürünleri Tar. Gıda İnş. Mim. İş. Sağ. ve Güv. İlaç Hizm. Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'ne ait 2 gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış bedelleri 2 milyon 600 bin TL ve 2 milyon 150 bin TL olarak belirlendi.

Türk Hava Kurumu Kütahya'daki gayrimenkulünü satışa çıkardı!

Türk Hava Kurumu Genel Başkanlığı, Kütahya Merkez ilçesi, Alipaşa Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. 

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi bugün açılıyor!

Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olacak ve haftanın her günü 24 saat hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Milet Kütüphanesi, bugün açılıyor...

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi yarın açılacak!

Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi yarın açılacak. "Türkiye'nin en büyük kütüphanesi olma" niteliği taşıyan, 7 gün 24 saat hizmet verecek kütüphaneden yararlanmak isteyen yeni kimlik kartı sahibi TC vatandaşları, işlem yapmadan kütüphaneye giriş yapabilecek...

Trabzon’da yıkım gün ağarınca ortaya çıktı!

Trabzon'da dün meydana gelen fırtınanın zararı gün ağarınca ortaya çıktı. Bölgede bulunan evlerin çatıları sökülürken, Araklı'da ise bir evin yıkımı gerçekleşti.

İcralık gayrimenkulün açık artırma ilanı Haberi

İcralık gayrimenkulün açık artırma ilanı

İcralık taşınmazın açık artırma ilanı!

İcra ve İflas Kanunu gereğince, taşınmazın açık artırma şartnamesi ve tutanağına, dosya numarası; alacaklı ve borçlunun ad ve soyadları; artırmanın yapılacağı yer, gün, saat; şartnamenin açık bulundurulduğu ilk gün; birinci ve ikinci artırma gün ve saatleri; taşınmazın tapu kaydı ve niteliği; varsa, borçlunun taşınmazla temin edilmiş kişisel borçlarının da alıcıya intikal edeceği; tapu sicilindeki diğer bilgiler ve taşınmaz üzerindeki mükellefiyetler; takdir olunan kıymet; artırmaya katılacakların, taşınmazın takdir edilen kıymetinin yüzde yirmisi oranında pey akçesi veya banka teminat mektubunu tevdi etmeleri gereği; artırmaya çıkarılan taşınmazın üzerinde hakkı olan alacaklı veya ilgiliden pey akçesi veya teminat mektubu aranıp aranmayacağı; taşınmazın son imar durumu; hangi giderlerin alıcıya ait olacağı ve diğer gerekli bilgiler yazılır. Şartname, icra müdürü tarafından...