02 / 05 / 2024

İçtaş-Astaldi ortaklığı

İçtaş-Astaldi ortaklığı

3. Boğaz Köprüsü inşaatını yürüten İÇTAŞ-ASTALDİ Ortak Girişimi, İstanbul'da büyük bir çevre katliamına neden olabilecek 29 adet tesis kurmak için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan ruhsat izni istedi...

Emlak Konut GYO-THY Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Türk Hava Yolları tarafından inşa edilecek olan Arnavutköy Dursunköy 3. Etap 12. Kısım için imzalar atıldı. Söz konusu projenin yüklenicisi Misek & Yapıtaş Adi Ortaklığı-2 oldu. İşte ayrıntılar...

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Macro Elektromekanik Mühendislik Proje Dış Ticaret Taahhüt Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kangüleç, Ceyhun Aracı, Mehmet Murat Sarısözen ve Serdar Taştan ortaklığında kuruldu.

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşcılar Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Taşcı ve Ramazan Taşcı ortaklığında kuruldu.

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Ekoloji Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Akaluk ve Mehmet Salih Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Bnd Global Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Bnd Global Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Şişli'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Arash Bahramı ve Mehmet Taştan ortaklığında kuruldu.

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ebedin Ergün ve Ali Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Makina Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Berkan Taşdemir ve Mustafa Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi  Esenyurt’da Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar’da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mikat İnşaat Mobilya Tekstil Ve Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Mehmet Mihraç Tunca ve Metin Taştekin ortaklığında kuruldu.

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da Tarık Taşar, Mehmet Zeynal Taşar, Özlem Taşar Şeker ve Hasan Taşar ortaklığında kuruldu.

Akaris Group Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akaris Group Danışmanlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Ahmetali Utar ve Mutlu Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıkasımoğulları Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Taştan ve Rıfat Taştan ortaklığında kuruldu.

İçtaş-Astaldi ortaklığı Haberi

İçtaş-Astaldi ortaklığı

Aydınlık, Türkiye gündemini sarsacak konuları, yine ilk kez ve belgeleriyle gündeme getirmeye devam ediyor. Güzergâh skandali yüzünden Türkiye gündemine oturan 3. Boğaz Köprüsü'nün yapım işini üstlenen İÇTAŞ-ASTALDİ Ortak Girişim grubu, bu kez de İstanbulluları ve çevrecileri ayağa kaldıracak sürpriz bir girişimde bulundu. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na başvuran grup, İstanbul'un ormanlarıyla ünlü 10 ayrı bölgesinde, Taş Ocakları, Beton Tesisleri ve Asfalt Plantları kurabilmek için ruhsat izni istedi. Ruhsat izni istenen bölgelerin tamamının devlet hazinesi üzerine kayıtlı ormanlık alanlar olduğu belirtiliyor. 


10 ayrı bölgede 29 tesis kurulacak Geçtiğimiz günlerde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na ruhsat izni için başvuran İÇTAŞ-ASTALDİ Ortak Girişim Grubu'nun, Orman ve Su İşleri Bakanlığı'na ve ilgili kurumlara da bu konuda girişimlerde bulunduğu öğrenildi. Grubun yaptığı başvurunun yeni çizilen 3. Köprü...