04 / 05 / 2024

İd Turistik adres

İd Turistik adres

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

All İstanbul Travel Turizm Turistik Tesisler Nakliyat İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Naci Abı tarafından kuruldu.

Büyükçekmece Gölü, molozların döküldüğü adres haline geldi!

Megakentin en önemli su havzalarından Büyükçekmece Gölü, hafriyat atıklarından oluşan molozların döküldüğü adres haline geldi. Belediye Başkanı Hasan Akgün, gölün ekolojik dengesini de etkileyen moloz yığınlarına tepki gösterdi.

Yakacık Manzara Adalar adres bilgileri!

Yüzde 0.49'dan başlayan faiz oranları uygulanan projede daire tipleri 1+0'dan 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Yakacık Manzara Adalar adres bilgileri kapsamında proje D-100 karayoluna 4 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Aydos Country Evleri adres bilgileri!

Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından yükselen proje toplam 50 dönüm alan üzerinde yükseliyor. Aydos Country Evleri adres bilgileri kapsamında proje Aydos Ormanı'nın yanıbaşında bulunuyor.

İstanbul'da otellerin imar planlarına düzenleme geliyor!

Dünyanın en fazla turist çeken şehirlerinden İstanbul'un turizm potansiyelini artırmak amacıyla önemli bir adım atılıyor. İstanbul'da otel ve turistik tesislerin imar planlamasında yeni bir düzenleme yapılacak.

Antalya'ya gelen turist sayısı yüzde 12,6 düştü!

Akdeniz Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği (AKTOB) verilerine göre, Antalya'ya ocak-nisan döneminde gelen yabancı ziyaretçi sayısı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,6 geriledi.

Turist sayısı ilk dört ayda azaldı!

Akdeniz Turistik Otelciler ve işletmeciler Birliği verilerine göre, kente geçen yılın ocak-nisan döneminde 1 milyon 315 bin yabancı ziyaretçi gelirken, bu yılın aynı döneminde sayı, 1 milyon 148 bin kişiye düştü.

Adres Yalıkavak 46 villa ve butik otelden oluşuyor!

Muğla’nın Bodrum bölgesinde M2 İnşaat tarafından 62 dönümlük arazide inşa edilen ‘Adres Yalıkavak’ projesinde 46 villa ve daire ile bir de butik otel bulunuyor. Projede villalara hizmet veren 3 bin 250 metrekare sosyal alan da yer alıyor.

Papatya Park Rezidans adres!

Papatya Park Rezidans adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası’nda inşa edildiğini söyleyebiliriz. Beylikdüzü Papatya Park Rezidans projesi Düzlem Yapı tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçiriliyor. Proje 2 bin 472 metrekare yeşil alana sahip.

Sancaktepe Aydos Country adres bilgileri!

Toplam 50 dönüm alan üzerinde inşa edilen projede daire alanları 68 metrekareden başlıyor. Sancaktepe Aydos Country adres bilgileri kapsamında proje Aydos Ormanı'nın yanında hayata geçiriliyor.

Akdamar Kilisesi UNESCO Dünya Mirası listesine girdi!

Van'ın tarihi ve turistik değerlerinden biri olan Akdamar Kilisesi'nin UNESCO Dünya Mirası Geçici Listesi'ne girmesi ile, kenti turizmde hedeflenen noktaya taşıması bekleniyor.

Dumankaya İnşaat Adres Sancaktepe'de 2. etap satışta!

Dumankaya İnşaat, 1. etap satışları kısa sürede tamamlanan projenin 2. etabını satışa çıkardı. Adres konseptli projelerin sonuncusu Adres Sancaktepe’deki yatırımcılar, ön satış döneminde projeye yoğun ilgi gösterdi.

İd Turistik adres Haberi

İd Turistik adres

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Şirketi Sarıyer’de  414 bin 202 TL sermaye bedeli ile Defne Kılınç, Ayşe Mine Güvenç,  Eyüp Ülker Kılınç tarafından kuruldu.

İd Turistik Yatırımlar İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
Turistik Yatırımlar: -Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ, deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting, su kayağı, yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve...