27 / 04 / 2024

İDAŞ şubeleri

İDAŞ şubeleri

50 yıldan fazla zamandır tecrübesiyle yaylı yatak sektörünün aranan markası olan İDAŞ, Nişantaşı’nda yeni mağaza açtı. 

Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı!

Acarkent, Kavacık ve Bodrum şubeleri ile hizmet veren Five O'Clock, dördüncü şubesini Zorlu Center'da açtı...

Tarihi Demirci Döner Londra'da şube açıyor!

İstanbul'da Fatih, Ataşehir Watergarden ve Maltepe'de şubeleri bulunan Tarihi Demirci Döner Lokantası'nın sahibi Orçun Ongun, şimdi de gözünü Londra'ya dikti.

Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı!

Kağıthane, Kurtköy ve Halkalı'da kampüsleri olan Devr-i Alem Eğitim Kolejleri'nin Halkalı ve Kurtköy şubeleri kapandı.

TOKİ Kocaeli Çayırova'da 394 TL taksitle!

TOKİ Kocaeli Çayırova'da 394 TL taksitle 2 oda 1 salon daire sahibi olunabiliyor. Başvuruları Türkiye Halk Bankası A.Ş’nin yetkili tüm şubeleri tarafından kabul edileceği projede 157 tane daire satışa sunuluyor.

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular başladı!

TOKİ Ankara Altındağ Başpınar'da engelliler için başvurular bugün başlıyor. 39 tane dairenin açık satışa sunulduğu projede satış işlemleri T. Halk Bankası A.Ş'nin tüm şubeleri tarafından yapılacak.

Bekir Kamışlı: Adana'da çağdaş kentleşme hedef alınmalı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Şehir Plancıları Odası (ŞPO) ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" Konulu panel düzenleyecek.

Adana'da kentleşme masaya yatırılıyor!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği İnşaat Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" konulu panel düzenleyecek.

Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme paneli düzenlenecek!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) inşaat Mühendisleri Odası (İMO), Şehir Plancıları Odası (5PO) ve Mimarlar Odası Adana Şubeleri, "Adana'da Planlama Süreci ve Kentleşme" konulu panel düzenleyecek.

KİM Market İstanbul'da iki yerel marketi satın aldı!

Kim Grup, İstanbul’da iki yerel marketi 4 şubesi ile satın aldı. İlk etapta Güneşli’ye hitap eden Efeler Market’i satın alan grup, ardından Gazi Osman Paşa’da faaliyet yürüten Memar Market’i şubeleri ile bünyelerine kattıklarını açıkladı....

TOKİ Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Gaziantep Nizip Menderes Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında 258 konut 25 Kasım - 20 Aralık 2013 tarihleri arasında T. Halk Bankası A.Ş. tüm Şubeleri aracılığı ile aşağıda yer alan başvuru şartları ile kabul edilecek...

Adana'da İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı açıldı!

Adana’da TÜYAP tarafından Büyükşehir Belediyesi Çukurova Belediyeler Birliği, Makine ve İnşaat Mühendisleri Odası Adana Şubeleri işbirliğiyle düzenlenen 'İnşaat, Isıtma-Soğutma ve Kent Fuarı' açıldı...

Obika Mozzarella Bar, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da şube açacak!

Big Chef's restoranlarının sahibi Gamze Cizreli ve Saruhan Tan, İtalyan restoranı Obika'nın Türkiye haklarına sahip firmanın yüzde 90'nını satın aldı. Cizreli, İstanbul, Ankara ve Bodrum'da Obika şubeleri açacaklarını söyledi...

Diyarbakır'da tarihi eserler güçlendirilecek

Diyarbakır'da İnşaat Mühendisleri Odası Ankara ve Diyarbakır şubeleri işbirliğiyle "Uluslararası Katılımlı Tarihi
Eserlerin Güçlendirilmesi ve Geleceğe Güvenle Devredilmesi Sempozyumu" düzenlenecek

İDAŞ şubeleri Haberi

İDAŞ şubeleri

Uykunun starı İDAŞ, Nişantaşı’nda bulunan yeni mağazasının kapılarını açtı. En kaliteli ürünlerin ve özel koleksiyonların olduğu yeni mağazanın açılışında İDAŞ Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Bozkurt Şişman’ın yanı sıra başarılı sanatçı Özcan Deniz de yer aldı.

İDAŞ Türkiye Satış Pazarlama Direktörü Bozkurt Şişman, mağazanın açılışında yaptığı konuşmada, “Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz yeni mağazamız, şehrin en prestijli noktalarından Nişantaşı’nda hizmete girdi. Yaylı yatak üretiminde ilklerin ve yeniliklerin öncüsü olmanın gururunu taşıyan bir marka olarak, yeni mağazamızın açılışını yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Nişantaşı mağazamızda, İDAŞ kalitesini yansıtan koleksiyonlarımız, tasarım ve konfor anlamında beğeni toplayan ürünlerimizle hizmet vereceğiz. Bu özel günde marka yüzümüz, değerli sanatçı Özcan Deniz de bize eşlik etti. Kendisine burada olup heyecanımıza ortak olduğu için teşekkür ederim.” dedi.

Özcan Deniz de İDAŞ’ın uzun...