02 / 05 / 2024

İDDMİB ödül alan firmalar

İDDMİB ödül alan firmalar

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin ( TİM ) “ Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk 1.000 firması ” listesine giren 79 İDDMİB üyesi, düzenlenen törenle ödüllendirildi...

Vakıf GYO Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü'nü kazandı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Türkiye Kalite Derneği'nin verdiği ve iş dünyasının en prestijli ödülleri arasında yer alan "Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü"nü kazandı.

Yılın En Başarılı Holdingi ödülünü alan İsra Holding’ten o ile dev karma proje geliyor!

ASKON tarafından düzenlenen 14. Ekonomi Değerlendirme Programı’nda “Yılın En Başarılı Holdingi” ödülünü alan İsra Holding, Ağrı'da AVM, otel, klinik, rezidans, ofis ve konutların yer aldığı dev bir karma proje inşa edecek.

Ankara Güdül'deki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Ankara İli, Güdül ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31106 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Tuzla Tersaneler Bölgesi Tersane Alanı Amaçlı 1/5000 Ölçekli İlave Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli İlave Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Kendo Kemer Evleri Sitesi'ne SOTCA'dan ödül!

Göktürk’te yer alan Kendo Kemer Evleri Sitesi, doğayla bütünleşen özgün mimarisi ile Sign of The City Awards (SOTCA) Tamamlanmış En İyi Müstakil Konut ödülünü kazandı...

İzmir'e 'En İyi Kentsel Tasarım' ödülü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Portakal Vadisi Rekreasyon Alanı projesi “Sign of the City Awards 2019”da Kent ve Mimarlık kategorisinde En İyi Kentsel Tasarım ödülü aldı.

Tabanlıoğlu Mimarlık Tersane İstanbul Projesi ile WAF 2019’da büyük ödülü aldı!

12. Dünya Mimarlık Festivali - WAF 2019 “Turizm Yatırımları Proje” kategorisinde Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından tasarlanan ‘Tersane İstanbul’ büyük ödül aldı.

İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması hepimizin ayıbıdır!

İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, yaptığı açıklamada, "İstanbul’da satılık 1 milyonu aşkın konut olması maalesef hepimizin ayıbıdır." dedi.

Prefabrik Yapı'ya Sakarya'nın Yıldızları ödülü!

Prefabrik Yapı, Sakarya'nın Yıldızları Ödül Töreni'nde "Türkiye'nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Arasında Yer Alan Firmalar" kategorisinde ödüle değer bulundu...

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Ekim ayında ödül alan markalı konut projeleri!

Markalı konut üreticileri dikkat çeken projeleriyle ödül almaya devam ediyor. Ekim ayı içinde özellikleriyle ön plana çıkan ve ödüllere layık görülen 3 firma bulunuyor. İşte Ekim ayında ödül alan markalı projeler...

Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü!

Ziylan Gayrimenkul ve Yenigün İnşaat ortaklığında, Zeytinburnu Kazlıçeşme'de hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul'a Avrupa’nın en iyi iç mimari ödülü verildi.

Eskidji Bağlıca ve Ankara Merkez Bölge Ortaklığı’na yedi ödül!

Eskidji Gayrimenkul, 2016 yılında başarı gösteren Bölge Ortaklıklarını ödüllendirdi. Eskidji Gayrimenkul Ankara Merkez Bölge Ortağı Köksal Ünal 7 farklı dalda ödülün sahibi oldu.

İDDMİB ödül alan firmalar Haberi

İDDMİB ödül alan firmalar

İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, “yeni fikirleri ve yeni patent çalışmalarını desteklemekle yetinmediklerini” belirterek, “atıl kalmış, üretim süreciyle tanışamamış ve rafa kaldırılmış patentleri inceleyip, uygun olanları ekonomiye kazandıracaklarını” açıkladı.

Son yıllarda gerçekleştirdiği etkinlikler ve özellikle inovasyona yönelik çalışmaların doruk noktası olarak görülen Metalik Fikirler Yarışması ile dikkat çeken İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği (İDDMİB),  sıradışı bir çalışmaya daha öncülük yapmak için hareket geçti.

İDDMİB Başkanı Tahsin Öztiryaki, önceki yıllarda büyük heveslerle ve çeşitli iyi niyetli girişimlerle alınan, ancak üretim süreci ile tanışamayan binlerce patent bulunduğuna işaret ederek, “sahiplenen bulunmadığı için raflarda tozlanmaya terkedilen patentlerin uygun olanlarının ekonomiye kazandırılması için bir çalışma başlattıklarını” açıkladı. Öztiryaki, bu amaçla “patent avcısı” ekip oluşturduklarını bildirdi.


Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) “Türkiye’nin en fazla ihracat yapan ilk...