16 / 05 / 2024

İde Mobilya dinamizm

İde Mobilya dinamizm

İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor. Koleksiyonu oluşturan parçaların her birinde kullanılan pastel renkler, hem şık hem de huzur verici bir uyum sağlıyor.

TEB'den sürpriz açıklama! TEB müşterileri hesabını kontrol etsin!

Çeşitli alanlarda kampanyalar düzenleyerek müşterilerinin yüzünü güldüren TEB, şimdi de mobilya sektörüne yönelik hazırladığı kampanyasını duyurdu. TEB, kampanya boyunca müşterilerin 100 TL kazanabileceğini aktardı.

A101’de mobilya rüzgarı! Evinizi ucuza tamamlayın.. A101 20 Ekim 2022 fiyat listesi

A101 marketler zinciri bu hafta 20 Ekim 2022 tarihinden itibaren yayınladığı katalogda birbirinden çeşitli ev mobilyalarını görücüye çıkardı. Yemek masasından köşe takımına 20 Ekim’den itibaren sizler bekliyor. İşte ürünler..

Türkiye’nin mobilya devi Kelebek şimdi İngiltere'de!

‘Yeniliğe kanat açtık’ mottosuyla yurt içinde ve yurt dışında mağaza yatırımlarını tam gaz devam ettiren Türkiye’nin en köklü mobilya markasından biri olan Kelebek Mobilya, küresel mobilya sektörünün en güçlü pazarlarından biri olan İngiltere’de yeni konsept mağazasıyla dünyaya kanat açtı.

TEB ile mobilya alışverişlerinden karlı çıkın! TEB’ten dev kampanya!

TEB birbirinden farklı kampanyalarına devam ediyor. Onlardan biri de mobilya ve yapı alışveriş harcamalarında yaptığı kampanya. Peki, kampanyaya nasıl başvurabilirsiniz? Kampanya ayrıntıları neler? İşte giyim ve aksesuar kampanyasına dair detaylar!

A101'de mobilya kampanyası devam ediyor! İşte A101 18 Mart 2022 Mobilya fiyat listesi...

A101 online market uygulamasından uygun fiyatlı mobilyaları satışa sundu. Peki kampanyalı mobilyalar kaç TL? İşte A101 mobilya fiyat listesi...

 CaddeYıldız Mobilya 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı!

Mobilya sektöründe yaklaşık 30 yıllık tecrübesiyle öne çıkan CaddeYıldız Mobilya, 2021’de yeni mağaza yatırımlarına odaklandı...

Kredili konut satışları mobilya sektörünü de hareketlendirdi!

Kredili konut satışları ve düğün sezonunun başlaması mobilya sektörünü de hareketlendirdi...

Koronavirüs mobilya tercihlerini de değiştirdi!

Koronavirüsle mücadele sürecinde evlerde geçirilen zamanın artmasıyla mobilyalarda değişim talepleri hızlandı. Atia, MAG Mobilya Dekorasyon için bu süreci değerlendirdi.

Doğanlar Yatırım Holding Senegal'de mobilya fabrikası kuracak!

Doğanlar Yatırım Holding, yurt dışında üretime dönük ilk adımı Senegal'den attı. 10 milyon dolar yatırımla Senegal'de mobilya tesisi kurduklarını anlatan Doğanlar Yatırım Holding Başkanı Davut Doğan, yıl sonunda üretime başlayacaklarını söylüyor...

Türkiye, ABD'de mobilya AVM'si kuracak!

MODOKO Mobilyacılar Sitesi, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) desteğiyle ABD'de mobilya alışveriş merkezi açacak.

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

Kayseri'de 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor!

Kayseri'de mobilya üretim sektöründeki işletmelerin ihtiyaçlarını karşılamak için yaklaşık 10 milyon avroluk mobilya üretim tesisi yapılıyor. Proje kapsamında bir alışveriş merkezi de kurulacak.     

Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı!

Türkiye’de mobilya sektörünün en köklü firmalarından İtalyan mobilya markası Natuzzi yeni mağazasını İzmir’de açtı. 

İde Mobilya dinamizm Haberi

İde Mobilya dinamizm

Modern mobilya tasarımlarıyla daha keyifli yaşam alanları sunan İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor. Koleksiyonu oluşturan parçaların her birinde kullanılan pastel renkler, hem şık hem de huzur verici bir uyum sağlıyor. Yatak başlığındaki siyah kare bölmelerle farklılaşan Pedesa yatak odası takımı, komodin ve gardıropta öne çıkan birbirine paralel şeritleriyle tasarım gücünü ortaya koyuyor.


Koleksiyonu zenginleştiren ayrıntılar …

Köşeli formlarıyla öne çıkan İder Mobilya Pedesa yatak odası takımı; gardırop, aynalı şifonyer, 

iki komodin, karyola travers ve karyola başlığından oluşuyor. Takımın aynalı ve kapaklı iki bölümden oluşan gardırobu, 64 cm derinliğiyle geniş bir saklama alanı sunuyor. 


Açık ceviz gövde ve yatak başında siyah rengiyle şıklığını sergileyen Pedesa yatak odası takımı; 270x225 cm gardırop, 171x30 cm karyola traversi ölçüleriyle öne çıkıyor. Sağlam...