16 / 05 / 2024

İde Mobilya ürünleri

İde Mobilya ürünleri

İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor. Koleksiyonu oluşturan parçaların her birinde kullanılan pastel renkler, hem şık hem de huzur verici bir uyum sağlıyor.

A101'de aldın aldın! iPhone 14 plus 2 bin 300 TL daha ucuz! İşte A101 Mart ayı fırsat ürünleri!

A101, gıda, elektronik ve giyimden sonra şimdi de telefonlar ile karşımıza çıktı. A101'de İPhone 14 plus satışta. Piyasaya göre 2 bin 300 TL daha ucuz olan İPhone 14 plus, A101'de yerini aldı. İşte A101 İPhone 14 plus fiyatı ve A101 Mart ayı fırsat ürünleri...

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Dream Orman Ürünleri Mobilya İnşaat Malzemeleri Hırdavat Metal Elektrik Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Pendik'te 450 bin TL sermaye bedeli ile Zeynel Erdem tarafından kuruldu.

Türkiye'de ürünleri kapış kapış satılıyordu. Dünyaca ünlü firma iflasın eşiğine geldi. Her an iflas bayrağını çekebilir

Türkiye'de ürünleri kapış kapış giden bir firma, iflasın eşiğine kadar geldi. Firma her an iflas bayrağını çekebilir.

2023'ün ilk yarısında 4 milyar dolarlık mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı yapıldı!

Resmi olarak açıklanan rakamlara göre, Türkiye'nin mobilya, kağıt ve orman ürünleri ihracatı bu yılın ocak-haziran döneminde 4 milyar dolar şeklinde gerçekleşti.

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi kuruldu!

Tum İnşaat Lojistik Orman Ürünleri Mobilya Tekstil Peyzaj Hırdavat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Emircan Kaya tarafından kuruldu.

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Emirhan Matbaa İnşaat Mobilya Kırtasiye Ürünleri Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Selim Emirhan tarafından kuruldu.

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diyar Mobilya Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Emin Özcan tarafından kuruldu.

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aksalar Orman Ürünleri Peyzaj Mobilya Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kısık tarafından kuruldu.

366,56 TL’den başlayan fiyatlarla… Koçtaş mutfak ürünleri ne kadar? İşte Koçtaş 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Koçtaş’ta ilgi gören türlerden biri de mutfak ürünleri. Peki Koçtaş’ta mutfak ürünleri ne kadar? İşte Koçtaş 21 Ocak 2023 fiyat listesi…

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Ca Proje İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Petrol Ürünleri Mobilya Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çiçek tarafından kuruldu.

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Golden Rose makyaj ürünleri BİM’de flaş indirimde! İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’de 22 Kasım’dan itibaren indirime girecek ürünler belli oldu. İndirimli ürünler arasında Golden Rose markalı makyaj malzemeleri, Dermokil cilt ve vücut bakım ürünleri ile birbirinden renkli tokalar var. İşte 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Night İnşaat Temizlik Tekstil Mobilya Ürünleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Bilal Karagöz tarafından kuruldu.

İde Mobilya ürünleri Haberi

İde Mobilya ürünleri

Modern mobilya tasarımlarıyla daha keyifli yaşam alanları sunan İder Mobilya, Pedesa yatak odası takımıyla çizgilerin enerjisini evlerinize taşıyor. Koleksiyonu oluşturan parçaların her birinde kullanılan pastel renkler, hem şık hem de huzur verici bir uyum sağlıyor. Yatak başlığındaki siyah kare bölmelerle farklılaşan Pedesa yatak odası takımı, komodin ve gardıropta öne çıkan birbirine paralel şeritleriyle tasarım gücünü ortaya koyuyor.


Koleksiyonu zenginleştiren ayrıntılar …

Köşeli formlarıyla öne çıkan İder Mobilya Pedesa yatak odası takımı; gardırop, aynalı şifonyer, 

iki komodin, karyola travers ve karyola başlığından oluşuyor. Takımın aynalı ve kapaklı iki bölümden oluşan gardırobu, 64 cm derinliğiyle geniş bir saklama alanı sunuyor. 


Açık ceviz gövde ve yatak başında siyah rengiyle şıklığını sergileyen Pedesa yatak odası takımı; 270x225 cm gardırop, 171x30 cm karyola traversi ölçüleriyle öne çıkıyor. Sağlam...