14 / 05 / 2024

İdea Yapı 3. havalimanı ihalesini kazandı mı

İdea Yapı 3. havalimanı ihalesini kazandı mı

Çimento ve beton kimyasalları üretimi ve bu ürünlerin uygulamasıyla birlikte satış ve pazarlamasını yapan İdea Yapı, 2015 yılı Temmuz ayında açılan, 'Üçüncü Havalimam'nın Beton Kimyasalları Katkı İhalesi'ni kazandı.

Sur Yapı 3 ay içinde 2 bin 500 konutu teslim edecek!

4 yılda 7 bin 500 konutu sahipleriyle buluşturan Sur Yapı, konut teslimlerine hız kesmeden devam ediyor. Sur Yapı üç ay içinde 2 bin 500 konutu teslim etmeye hazırlanıyor. 

Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı!

Hayata geçirdiği markalı konut projeleriyle adından sık sık söz ettiren Mehmet Kavan Yapı 3 yeni proje için düğmeye bastı.  İşte Mehmet Kavan Yapı olarak kaliteli ve güvenilir konutlar sunmayı sürdüreceklerini söyleyen Mehmet Kavan Yapı CEO’su Ömer Eren Kavan'ın konu ile ilgili açıklamaları...

Teknik Yapı 3 yeni projeye başlıyor!

Halihazırda 7 projede toplam 5 bin 259 konutluk kentsel dönüşüm projelerinin inşaatını sürdüren Teknik Yapı, 3 yeni proje üzerinde çalışıyor. Şirket, pandemi bittiğinde bu projelere başlamayı planlıyor.

İhlas Yapı'nın 3 yeni projesinin lansmanı yapıldı!

İnşaat sektöründeki 28 yıllık deneyimiyle 16 bin aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, 3 yeni projesinin lansmanını gerçekleştirdi.

İhlas Yapı 3 yeni projesi 24 Nisan'da basına tanıtacak!

İhlas Yapı; Ispartakule'deki Bizim Evler 8, Büyükçekmece'deki Bizim Evler Güzelce ve Beylikdüzü'ndeki Marmara Evleri 4 projelerini basına tanıtacak. 

Teknik Yapı 3 yeni projesini satışa çıkaracak!

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Durbakayım 2018 yılı sonuna kadar yaklaşık 3.2 milyar değerindeki üç yeni projenin daha satışa sunulacağını açıkladı.

Sur Yapı 3 projesinde gayrimenkul sertifikası ihraç edecek!

Sur Yapı, 2018’de 3 projesinde gayrimenkul sertifikası ihracı yapmaya hazırlanıyor. Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, Antalya ve İstanbul’da yer alan 3 projede en az 200 milyon TL’lik sertifika ihracı planladıklarını dile getirdi.

DAP Yapı satış ofislerinde hafta sonuna özel barbekü etkinliği!

DAP Yapı, 3 farklı satış ofisinde hafta sonuna özel etkinlikler yapıyor.  Hafta sonu etkinlikleri 4-5 Kasım tarihlerinde Validebağ Konakları’nda devam edecek.

Seha Yapı, Kanyon Park ile Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

İttifak Holding’in inşaat sektöründeki markası Seha Yapı, 3. İstanbul ve Zermeram projelerinin yanı sıra Konya’da inşa edeceği yeni projesi Kanyon Park’taki fırsatları Konya Gayrimenkul Fuarı’nda müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Lens Yapı 3.5 milyar TL'lik projeye başlıyor!

Lens Yapı Kurtköy ve Ataşehir'de 3.5 milyar TL toplam satış bedeli olan iki projeyi satışa çıkarmak için gün sayıyor.

Mayra Yapı 3. projesini 25 Nisan'da tanıtacak!

Mayra Yapı bu yıl hayata geçireceği 3. projesinin tanıtımını yapacak. Toplantı 25 Nisan 2017 günü saat 10:00'da gerçekleşecek.

Mayra Yapı'dan 3 yeni proje geliyor!

Mayra Yapı 3 yeni proje için kolları sıvadı. Firma Bağcılar, Basın Ekspres ve Kadıköy Merdivenköy'de hayata geçireceği projeler için Nisan'da ön talep toplamaya başlayacak.

Ant Yapı'dan 20 yıl vade kampanyasına destek!

GYODER’in"Gayrimenkulde Güç Birliği Daha Güçlü Türkiye" kampanyasına Ant Yapı 3 projesiyle destek veriyor. Projeler teslime hazır.

İdea Yapı 3. havalimanı ihalesini kazandı mı Haberi

İdea Yapı 3. havalimanı ihalesini kazandı mı

Çimento ve beton kimyasalları üretimi ve bu ürünlerin uygulamasıyla birlikte satış ve pazarlamasını yapan İdea Yapı, 2015 yılı Temmuz ayında açılan, 'Üçüncü Havalimam'nın Beton Kimyasalları Katkı İhalesi'ni kazandı. Söz konusu ihaleyle beraber, şirketin beton katkıları pazarındaki konumunun pekiştiğini söyleyen İdea Yapı Kimyasalları Genel Müdürü Hakan Gülseren, "Üçüncü havalimanı projesinin İstanbul'da Yeniköy ila Akpınar köyleri arasında yapımına başlandı. İnşaatın tamamlanmasıyla yıllık 150 milyon yolcu kapasiteli ve birbirinden bağımsız altı pist hizmet verecek. İlk etabının 29 Ekim 2017'de hizmete girmesi öngörülen havalimanının 2018'de ise küresel ölçekte en yüksek yolcu kapasiteli havalimanı olması bekleniyor. Projede 'katkı mühendisi' olan firmamız, tek tedarikçi konumunda bulunuyor" dedi. 


Şirketin ilk yarıdaki performansına bakarak, bu yıl yüzde 15 büyüme beklediklerini kaydeden Hakan Gülseren, 2016'da ise yeni bir üretim...