30 / 04 / 2024

idea yapı ibrahim aksoy

idea yapı ibrahim aksoy

İdea Yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Aksoy, yeni projeler için yer arayışında olduklarını söyledi...

Flaş asgari ücret yeniden artacak iddiası! İbrahim Kahveci Temmuz'da neden zam yapıldığını açıkladı

Asgari ücrete Temmuz'da Haziran ayı enflasyon rakamları dahi açıklanmadan yüzde 30 zam yapıldığı açıklandı. Artışı en az yüzde 40 bekleyen işçiler artış oranı karşısında şaşkına döndü. Ekonomist İbrahim Kahveci asgari ücrete bir daha zam yapılacağını iddia etti.

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vaat Yapı İnşaat İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar!da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Yaman Hacıibrahim tarafından açıldı.

Muğla Molla İbrahim Koyu’ndaki kaçak yapılaşma pes dedirtti!

Muğla Milas'ta bulunan Mazı Köyü’nün eşsiz koyu Molla İbrahim Koyu’nda beton yapılaşma bu kadarına pes dedirtti.

İbrahim Tatlıses: İnşaat, kebap ve bebek yapıyorum!

Müzik piyasasının imparatoru olarak bilinen İbrahim Tatlıses,eski çalışanı Fulya Akbay Toprak'ın anne olduğunu öğrenince İstanbul'a geldi. Tatlıses, muhabirlere yaptığı açıklamada "İnşaat, kebap bebek yapıyorum" dedi.

İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İbrahim Bulut Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün İbrahim Yavuz tarafından kuruldu.

Azm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azm Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ibrahim Kamal Hosny Soubıh, Zeıad A mostafa Altabey, Mamdouh M. Helmy Mostofa Mostafa, Mohamed M. E. Basala ve Ashraf Mohammed Nada ortaklığında 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ak Yapı'nın acı günü! İbrahim Asmalı vefat etti!

Ak Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Asmalı'nın babası İbrahim Asmalı vefat etti. Ak Yapı taziye ilanı yayınlattı.

İbrahim Karaosmanoğlu'ndan kaçak yapı uyarısı!

Köylerde kaçak yapılaşmanın olmaması konusunda vatandaşları bir kez daha uyaran Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Sizlerden ricam ilçe belediyelerimizin bilgisi ve müsaadesi olmadan asla yapılaşmaya gitmeyin." dedi

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst İdea Mekanik Mühendislik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Eray Erdem Tütüncü ve Aydın Karakuşoğlu ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 1 Nisan'da Güngören, A.Nafiz Gürman Mahallesi'nde kuruldu.

Arıkan Yapı'nın acı günü! İbrahim Arıkan vefat etti!

Arıkan Yapı'nın kurucusu İbrahim Arıkan vefat etti. Cenazesi 4 Şubat Perşembe günü (yarın) Zincirlikuyu Mezarlığına defnedilecek. Arıkan Yapı taziye ilanı yayınlattı.

Bursa İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’na yeni ek bina yapılması için destek verdi. Ek binanın 2016-2017 eğitim ve öğrenin yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

İbrahim Çağlar: Yıllık enerji tasarrufu ile 3 boğaz köprüsü yapılabilir:

Enerji Verimliliği Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar: "Enerjinin bir yıl tasarruflu kullanılması sonucu 3 bin 600 okul, 3 boğaz köprüsü, 3 havalimanı veya 738 tam donanımlı hastane yapılabilir" dedi.

İbrahim Alimoğlu: Isparta'da yapılar çok eski!

Ankara'da kentsel dönüşüm projesi için Isparta'ya gelen Mert S.K AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Alimoğlu, "Isparta'da yapılaşmanın çok eski oluşu bizi cezbeden olaydı" dedi.

idea yapı ibrahim aksoy Haberi

idea yapı ibrahim aksoy


İdea Yapı olarak Narlıdere Yenikale'de İzmir'in ilk kentsel dönüşüm projelerinden birini hayata geçirdiklerini dile getiren İdea yapı Yönetim Kurulu Başkan Vekili İbrahim Aksoy, yeni projeler için yer aradıklarını...