02 / 05 / 2024

İdeal Kentler Zirvesi

İdeal Kentler Zirvesi

Akyurt’a yapılacak fuar alanı ile ilgili konuşan Gökçek, TOBB, ASO ve ATB’nin sözleşmeye imza atmayarak “yan çizdiğini” ifade etti.

Ankara'daki ulaşımda teleferiğe önem verilecek!

Yerli ve yabancı kent tasarımcılarına, Ankara’yı ve kentin projelerini anlatan Başkan Gökçek, ulaşımda teleferiğe öncelik vereceklerini belirtti.

Antalya, marka olarak yönetilmeli!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile GYODER'in ortaklığında gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'nın Sonuç Bildirgesi açıklandı. 

1 milyon 400 bin konutla yeni rekor kırılacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile Gelişen Kentler Zirvesi başladı.

Antalya’da 11 mega proje inşa ediliyor!

Gelişen Kentler Zirvesi-Antalya'da konuşan GYODER Başkanı  Yetgin, Bugün Antalya’da farklı sektörleri kalkındıracak 11 mega proje inşa ediliyor. " dedi. 

Gayrimenkul sektörü Antalya'da buluşuyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ile Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği ‘GYODER’ ortaklığı ile 13-14 Aralık tarihlerinde ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ düzenlenecek.

GYODER Gelişen Kentler Zirvesi 13-14 Aralık'ta Antalya'da!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 9’uncusu 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde yapılacak.

9. Gelişen Kentler Zirvesi Antalya 13-14 Aralık'ta!

GYODER tarafından düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi'nin 9'nuncusu Antalya Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile 13-14 Aralık 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi'ni yayınlandı!

GYODER öncülüğünde geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Gelişen Kentler Zirvesi-Erzurum'un Sonuç Bildirgesi yayınlandı.

GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açıyor!

Sabah Gazetesi'nden Seda Tabak'ın haberine göre, 4 Ekim'de 8'ncisi düzenlenen Gelişen Kentler Zirvesi ile GYODER, Anadolu yatırımlarının önünü açmış olacak. 

Erzurum'da 61 bin yeni konuta ihtiyaç var!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında düzenlenen 8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da gerçekleştirildi.

Adnan Polat: Bir hapşırıkta yıkılacak binalarımız var!

8'ncisi Erzurum'da gerçekleşen Gelişen Kentler Zirvesi'ne Erzurumlu iş adamı Adnan Polat da katıldı. Polat zirvede yaptığı konuşmasında kentsel dönüşüme de değindi. Polat, "Kentsel dönüşüm yasasına düzenleme yapılmalı" dedi.

8. Gelişen Kentler Zirvesi Erzurum'da yapıldı!

GYODER ile Erzurum Büyükşehir Belediyesi ortaklığında hazırlanan 8. Gelişen Kentler Zirvesi, Erzurum'da gerçekleştirildi.

Erzurum Gelişen Kentler Zirvesi için geri sayım başladı!

Türkiye’nin Gayrimenkul Platformu GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ve 8’incisini 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde Erzurum’da gerçekleştireceği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’ için geri sayım başladı.

GYODER, Erzurum'u mercek altına alacak!

GYODER’in, gelişen kentlerin yatırım fırsatlarını sektör temsilcileri ile buluşturmak amacıyla hayata geçirdiği ‘Gelişen Kentler Zirvesi’nin 8‘incisi, 3-4 Ekim 2017 tarihlerinde, Erzurum Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile Erzurum’da gerçekleştirilecek.

İdeal Kentler Zirvesi Haberi

İdeal Kentler Zirvesi

Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Rixos Otel'deki "İdeal Kentler Zirvesi"nde havaalanı yolu üzerinde yapılacak fuar alanının yapım sözleşmesine, daha önce anlaşılmasına rağmen imza atmayan TOBB, Ankara Ticaret Borsası (ATB) ve ASO'yu topa tuttu. "Kendilerini Ankaralılara şikayet ediyorum" diyen Gökçek, "Bilindiği gibi Ankara'nın küçük bir fuar alanı var. Şimdi Ankara'ya yakışan, dev bir fuar alanı yapmak amacıyla Büyükşehir Belediyesi; ATO, Ankara Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği, TOBB, ASO ve ATB bir araya gelerek bir şirket oluşturmuştuk. Her türlü hazırlığımızı tamamladık, altyapısını hazırladık. Tam yapım aşamasına geldik, yapım sözleşmesine Büyükşehir, ATO, Ankara Esnaf Odaları Birliği ve Akyurt Belediyesi imzaladı. Ancak TOBB, ASO ve ATB yetkilileri, bu aşamada yan çizdiler" dedi. Gökçek, "Her ortamda da şikâyetimizi dile getireceğim. Ankaralılara kazandıracağımız dev proje...