27 / 04 / 2024

İdeal Standard ürünleri fiyatı

İdeal Standard ürünleri fiyatı

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider markası Ideal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Lazzoni’nin otel projesine İdeal Standard damgası...

Ideal Standard Connect Air serisine Alman Tasarım Konseyi’nden ödül!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Connect Air serisiyle German Design Award Special 2017’ye layık görüldü.

Ideal Standard, İzmir’de 5. satış noktasını açtı!

200 yıllık köklü geçmişe sahip, lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, İzmir’de açtığı 5. satış noktasıyla tasarım ve fonksiyonelliği ile ön plana çıkan ürün gamını tüketicilerin beğenisine sunuyor.

Ideal Standard, güven ve destek mesajı verdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi.

Ideal Standard, Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO'ya ürünlerini tanıttı!

Dünya markası Ideal Standard, gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından Sinpaş Yapı ve Sinpaş GYO çalışanları ile “Happy Hours 2016” etkinliği kapsamında bir araya geldi. Ideal Standard öncü teknolojilerini ve yeni ürünleri tanıttı.

Ideal Standard, Türkiye’deki 71 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, yurt içindeki büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Türkiye’deki 71. satış noktası ile Hataylılarla buluştu.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Ideal Standard Türkiye’deki 70. şubesini Gaziantep’te açtı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, yurt içindeki büyümesine hız kesmeden devam ediyor. Ideal Standard, Türkiye’deki 70. satış noktasını Gaziantep’te açtı.

Ideal Standard, Antalya'da seminer verdi!

Ideal Standard, Antalya'da düzenlediği eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri gerçekleşti!

Ideal Standard, İzmir'de eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Semineri’nde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard Ankara’da 5 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor.

Ideal Standard, Türkiye'de 69 satış noktasına ulaştı!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, Türkiye’nin her bölgesinde açtığı yeni satış noktaları ile büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Ankara’da 5 Türkiye’de 69 satış noktası ile hizmet veriyor.

Ideal Standard DEA serisinde lüks ve zerafet buluşuyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, DEA serisiyle lüks ve zarif bir banyo için gereken vitrifiye, banyo dolabı ve akrilik küvetlerden oluşan geniş ürün çeşitliliğiyle tüm çözümleri bir arada sunuyor.

Ideal Standard lüks ve zerafeti DEA serisinde buluşuyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, DEA serisiyle lüks ve zarif bir banyo için gereken vitrifiye, banyo dolabı ve akrilik küvetlerden oluşan geniş ürün çeşitliliğiyle tüm çözümleri bir arada sunuyor.

İdeal Standard ürünleri fiyatı Haberi

İdeal Standard ürünleri fiyatı

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider markası Ideal Standard, turizm sektöründeki önemli projelere imza atmaya devam ediyor. Ideal Standard, yenilikçi ve tasarım odaklı banyo çözümleriyle Lazzoni Grubu'nun dikkat çeken turizmdeki ilk projesi İstanbul Sütlüce’deki Lazzoni Hotel’in tercihi oldu. 


Mükemmel bir banyo için tüm tasarım alternatiflerini geniş bir ürün yelpazesinde sunan dünya devi Ideal Standard, tasarım ve hizmet alanındaki deneyimi ile Lazzoni markası tarafından özenle hayata geçirilen Lazzoni Hotel projesinin banyolarına, zarif ve şık tasarımlarıyla damgasını vurdu.


Lazzoni Banyoları Strada Serisi ile Modernleşti 

Lazzoni Grubu'nun ödüllü tasarımcıları tarafından benzersiz bir şekilde tasarlanmış ve döşenmiş olan, detaylardaki şıklığı ile dikkat çeken proje, klasik ve modern yapısıyla Avrupa Eklektik tarzını yansıtan bir şekilde dizayn edildi.  132 banyonun Ideal Standard tarafından dekore edildiği Lazzoni...