27 / 04 / 2024

Ideal Standard DEA serisinde lüks ve zerafet buluşuyor!

Ideal Standard DEA serisinde lüks ve zerafet buluşuyor!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, DEA serisiyle lüks ve zarif bir banyo için gereken vitrifiye, banyo dolabı ve akrilik küvetlerden oluşan geniş ürün çeşitliliğiyle tüm çözümleri bir arada sunuyor.



Ünlü İngiliz tasarımcı Dick Powell tarafından tasarlanan DEA; konforu, zarafeti, fonksiyonelliği ve teknolojisi ile tüm banyolara şıklık getiriyor.


Ayrıcalıklı Bir Banyo Deneyimi

Banyoda kişiye özel alanlar sunan, banyoyu yenilenme ve dinlenme için ayrıcalıklı bir mekan olarak tanımlayan Ideal Standard’ın DEA serisi, taşıdığı feminen çizgiler ve ergonomik tasarımı ile adeta geleceğin banyolarını temsil ediyor. Türk tüketicisi tarafından beğeni ile karşılanan ve yoğun ilgi gören Melange, Attitude ve Moments serisi armatürler ile birlikte mükemmel bir uyuma sahip olan DEA, farklı bir banyo deneyimi sunuyor.  


Kullanıcı Dostu Tasarım 

Ustaca tasarlanmış geniş depolama seçenekleri ile bir banyoda ihtiyaç duyabileceğiniz tüm isteklere cevap verecek şekilde tasarlanan DEA Serisi banyo mobilyaları, özellikle son derece kullanışlı ve titizlikle bölümlendirilmiş saklama alanları, yumuşak köşeleri ve kenarları ile tam bir kullanıcı dostu. Ayrıca seride yer alan ve hafif eğimlendirilmiş kenarlara sahip freestanding DEA küvet, tüm fonksiyonlarıyla konforlu bir banyo deneyimi yaşamak isteyenlerin beğenisine sunuluyor.


Farklı Renk Seçenekleri

Zarafeti yansıtan ince çerçeveleri ve yuvarlak hatlara uygun aydınlatma detayının yanı sıra her bir parçasının özenle tasarlanması ile dikkatleri üzerine çeken seride birbirinden farklı renk seçenekleri de yer alıyor. Lake tasarımlı ürünlerde gri, beyaz, antrasit, olive, açık kahverengi ve mavi kullanılırken; doğal kaplamalı ürünlerde karaçam tercih edildi. 



Geri Dön