10 / 05 / 2024

Ideal Standard Yapı Fuarı

Ideal Standard Yapı Fuarı

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, devrim niteliğindeki son teknoloji ürünlerini Yapı Fuarı’nda tanıttı.

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Plot Gayrimenkul Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çatalca'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Celil Doğmaz ve Seyfettin Kesici ortaklığında kuruldu.

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak İdeal Yapı Teknolojileri Dış Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulselam Durmaz tarafından kuruldu.

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Cephe Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de  50  bin TL sermaye bedeli  ile Sevil Kaydı tarafından kuruldu.

İdeal Floor Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Floor Yapı Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Mimarlık Harita İnşaat Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Salih Doğukargın tarafından kuruldu.

Malatya ve Elazığ'da zemin etütleri en ideal noktada yapılacak!

Elazığ ve Malatya depremleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir merkezlerinde gerek Malatya gerek Elazığ'da zemin etütlerini en ideal noktada yapacağız." dedi...

United Standard Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

United Standard Yapı Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehtap Özkan ve Macit Mert Yıldız tarafından kuruldu.

Yapı Kullanma İzin Belgesi ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ!

Yapı Kullanma İzin Belgesi Standardına ve Yapı Ruhsatı Standardına İlişkin Tebliğin Yürürlükten Kaldırılmasına Dair Tebliğ bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliği mimarları nasıl etkileyecek?

 2 Mayıs’ta Resmî Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren TS 8737 nolu yeni Yapı Ruhsatı Formu Standardı tebliğinin mimarlık ofisleri üzerindeki etkisi ne olacak?

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdeal Grup Yapı Yalıtım Harita İnşaat Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Feridun Çırağ tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Mesa, teknolojisi ve deneyimiyle inşaat sektörünü geliştiriyor!

İnşaat sektörünün güçlü bir markası olarak tanınan MESA, 48 yıldır faaliyetlerine devam ediyor. MESA Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Boysanoğlu, "Konut içinde iletişim için gelişmiş teknolojiyi kullanıyor, diğer akıllı ev teknolojileri için de ideal alt yapıyı sunuyoruz." diyor.

İdeal Ofis İzmir satış fiyat listesi!

İzmir'de 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor...

Ideal Standard sessiz gömme rezervuarları ile banyodaki yerini alıyor!

Ideal Standard, geliştirdiği yeni teknolojilerle çevreye duyarlı çözümler üretmeye devam ediyor. Geliştirdiği ürünlerle sektöre liderlik eden Ideal Standard, fısıltıdan bile daha az ses şiddetine sahip gömme rezervuarları ile banyolardaki yerini alıyor.

Ideal Standard Yapı Fuarı Haberi

Ideal Standard Yapı Fuarı

Mükemmel bir banyo için tüm tasarım alternatiflerini geniş bir ürün yelpazesinde sunan dünya devi Ideal Standard, yaratıcılığı özgün tasarımlarla buluşturarak hayata geçirdiği teknoloji harikası ürünlerini Yapı Fuarı’nda sergiledi. Devrim niteliğinde bir inovasyona sahip olan Aquablade klozet fuarın gözdesi olurken; zarafeti fonksiyonellikle birleştiren DEA serisi, üstün teknoloji ve eşsiz tasarıma Ceraplan III armatür serisi ve ayırt edici estetik tasarıma sahip Jado Joy armatür serisi ilgi çeken ürünler arasında yer aldı.


Kanalsız Klozetin Mucidinden Bir İlk Daha


Kanalsız klozetin mucidi Ideal Standard, devrim niteliğinde bir inovasyona imza atarak hayata geçirdiği Aquablade klozet ile dünyada bir ilki gerçekleştirdi. “Microslot" teknolojisi ile çalışan Aquablade klozet, tıpkı bir şelale gibi suyun tüm hazneye eşit dağıtımını sağlayarak klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine suyu...