03 / 05 / 2024

Ideal Standardın türkiyede kaç satış noktası var

Ideal Standardın türkiyede kaç satış noktası var

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip, Dünyanın lider banyo ürünleri markası Ideal Standard, yurt içindeki büyümesine devam ediyor. Ideal Standard, Türkiye’deki 71. satış noktası ile Hataylılarla buluştu.

Şehirlerimiz akıllı şehirlere dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Antalya'da düzenlenen 2023'e Doğru Türkiyede Çevre ve Şehirciliğin Geleceği İstişare Toplantısı'nın sonuç bildirgesini açıkladı. 

Ideal Standard, güven ve destek mesajı verdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International, Türkiye'deki ortağı ECE Holding aracılığı ile güven ve destek mesajı verdi.

Ideal Standard'ın yeni banyo mobilya serileri!

Ideal Standard, dünya liderliği ile sunduğu teknoloji ve tasarımlarına iki yeni seri daha ekledi. Dünya markası Ideal Standard, Reflections ve Kingston Banyo Mobilya Serileri ile geçmişin zarafetini modern bir dokunuşla günümüz banyolarına taşıyor.

Ideal Standard Tesi: hünerli bir seri!

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

Ideal Standard Jado Jes ile doğanın tüm zarafeti banyolarda!

Dünya devi Ideal Standard'ın banyo gereçlerindeki lüks segment markası JADO, ilhamını Aleo veranın akışkan formundan aldığı JES Serisi ile doğanın tüm zarafetini banyolara taşıyor.

Ideal Standard, Metex Design Group'la buluştu!

Ideal Standard "Happy Hours 2016” etkinliğinde Metex Design Group'la buluştu. Ideal Standard Satış Müdürü Ahmet Turan Karaca tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerin yanı sıra tasarımıyla göz dolduran yeni ürünleri de tanıtıldı.

Ideal Standard, Antalya'da seminer verdi!

Ideal Standard, Antalya'da düzenlediği eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard İngiltere'de yapı sektörünün yöneticilerini ağırladı!

Türkiye’nin önde gelen yapı ve mimarlık firmaları Ideal Standard'ın İngiltere'deki en büyük showroomu Bathroom'da 2016 trendlerini ve yeni koleksiyonlarını inceledi.

Ideal Standard 2015 Yenilikler Semineri gerçekleşti!

Ideal Standard, İzmir'de eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Semineri’nde, Ideal Standard Pazarlama Müdürü Nazan Dinçer tarafından Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard Archimodule ile estetik banyolarınızda!

Ideal Standard’ın Archimodule serisi, her banyoya uyarlanabilen tasarımı ve kullanıcıların beklentilerine göre şekillenebilen yeni nesil modülerlik özelliği ile banyolarda hayal ettiğiniz her şeyi özgürce uygulayabileceğiniz alanlar yaratıyor.

Ideal Standard, İstanbul ve Ankara'da bölge bayileriyle buluştu!

Dünya markası Ideal Standard, İstanbul ve Ankara’da düzenlenen iki farklı eğitim seminerinde bayileri ile bir araya geldi. Eğitim Seminerinde, Ideal Standard’ın dünyada öncü olduğu teknolojilerle birlikte yeni ürünleri tanıtıldı.

Ideal Standard Türkiye Başarı Ödülleri verildi!

200 yıllık köklü bir geçmişe sahip dünyanın lider banyo ürünleri firması Ideal Standard International; Türkiye'de en yüksek ciro performansı sergileyen bayilerini ödüllendirdi. Ödül töreninde İstanbul, Bodrum, Antalya ve Ankara bayileri birinci oldu.

İdeal Standard 18 projeyi ödüllendirdi!

Dünyanın lider banyo ürünleri markası ideal Standard tarafından verilen "ideal Standard International" ödülleri kapsamında 18 proje ödül aldı.

Ideal Standardın türkiyede kaç satış noktası var Haberi

Ideal Standardın türkiyede kaç satış noktası var

Dünya markası Ideal Standard, yurt içindeki satış noktalarına bir yenisini daha ekledi. Ideal Standard, Akdeniz Bölgesi’nin en gözde şehirlerinden Hatay’ın İskenderun ilçesindeki ilk satış noktasıyla Türkiye’de 71 noktaya ulaştı.

Akdeniz’deki önemli bir liman şehri olan İskenderun aynı zamanda Hatay’ın en büyük yerleşim yerlerinden biri. İskenderun’un en önemli ve işlek caddelerinden Fener Caddesi üzerinde yer alan Cese Seramik mağazası 1500 metrekarelik teşhir alanına sahip. Ideal Standard’ın İskenderun’daki ilk satış noktası olan Cese mağazasında;  banyo ve mutfak armatürlerinden vitrifiye seramik ürünlerine, duş sistemlerinden gömme rezervuar sistemlerine, banyo mobilyasından akrilik ürünlere varıncaya kadar tüm ürünler yer alacak.

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard, 2016 yılında da tüketicilerin beklentilerine yönelik tasarımlar üretmeye ve sektörün gelişimine katkı sağlayacak yepyeni...