19 / 05 / 2024

idealist gayrimenkul genel kurulu

idealist gayrimenkul genel kurulu

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılına ait olağanüstü genel kurul toplantısını 12 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te Üsküdar'da gerçekleştirecek.

Emlak danışmanı gayrimenkul portföyü oluştururken nelere dikkat etmeli?

Mekan Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, emlakçıların portföy oluştururken nelere dikkat etmesi gerektiğini anlattı.

Emlak ve Emlak Yönetimi mezunları gayrimenkul sektörüne kazandırılmalı! 

Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Emlak ve Emlak Yönetimi Bölümü'nün gayrimenkul sektörüne ilişkin önemini değerlendirdi. 

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Co Gayrimenkul Genel Ticaret Limited  Şirketi Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zahra Habıbı tarafından kuruldu.

Evren Sarıçiçek, Kuyumcukent Gayrimenkul Genel Müdürü oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul'de Genel Müdür  olarak görev yapan Ufuk Başer'in yönetim kurulu 16 Ağustos 2021 tarihli kararı ile görevden azline, Evren Sarıçiçek'in  Ceo - Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi. 

Polatkan Obay, GSD Denizcilik Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı oldu!

GSD Denizcilik Gayrimenkul tarafından 22 Ocak 2013 tarihinden itibaren Kıdemli Kiralama Müdürü olarak görev yapan Polatkan Obay'ın 7 Mayıs 2021 tarihi itibariyle Genel Müdür Yardımcısı görevine atanmasına karar verildi.

Tahincioğlu Gayrimenkul yeni projeler için düğmeye bastı!

Tahincioğlu Gayrimenkul Genel Müdürü Mustafa Çakmak, Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 2021'de yeni bir firma daha kuracağını açıkladı. Mustafa Çakmak, yeni projelere ilişkin de açıklamalarda bulundu.

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Bussins Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrdad Mola Zadeh Dezfolı tarafından kuruldu.

Mekan Emlak Gayrimenkul Bandırma'daki konut stokunu eritiyor!

Uzun yılların kazandırdığı tecrübesi ve isabetli fiyatlandırmasıyla bilinen Mekan Emlak Gayrimenkul, Bandırma ve Gönen bölgesinde konut stokunu eritiyor. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Balıkesir Gönen'de arsa yatırımına talep artıyor!

Balıkesir Gönen'de en çok tercih edilen bölgelerden biri Kurtuluş Mahallesi'ne bağlı Aqua Termal oldu. Konuyla ilgili konuşan Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, "Gönen'in en büyük mahallerinden biri olan Kurtuluş Mahallesi de arsa yatırımlarıyla gün geçtikçe değerleniyor" dedi.

Gönen şehir merkezinde kentsel dönüşüm başlamalı!

Türkiye'nin kanayan yarası eski binalar bir an önce yenilenmeli. Mekan Emlak Gayrimenkul Genel Müdürü Tahir Köstek, Balıkesir Gönen'deki konutların birçoğunun 35-40 yaşında olduğunu belirterek, bir an önce dönüştürülmesi gerektiğini kaydetti.

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reality Life Group Gayrimenkul Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahareh Jalili ve Ali Esmaeili ortaklığında kuruldu.

Rönesans’tan iki önemli ayrılık!

Rönesans Gayrimenkul Genel Müdürü Hasan Şimşek ve Rönesans Holding İcra Kurulu Üyesi aynı zamanda Rönesans AVM Yatırım Yönetim Kurulu Üyesi olan Murat Özgümüş, Rönesans'tan ayrıldı.

Alışveriş merkezlerinde kira tahsilatı takvimi yeniden düzenlendi!

Zorlu Gayrimenkul Genel Müdürü Didem Aydın, koronavirüs tedbirleri kapsamında kapatılan alışveriş merkezlerinin durumunu değerlendirdi...

idealist gayrimenkul genel kurulu Haberi

idealist gayrimenkul genel kurulu

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2016 yılına ait olağanüstü genel kurul toplantısını 12 Mayıs Perşembe günü saat 14:00'te Üsküdar'da gerçekleştirecek. 



Açıklama:

Şirketimizin 2016 Yılına ait Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı'nın 12.05.2016 tarihinde saat 14.00'da Kısıklı Mahallesi, Hanımseti Sokak, No:38 Kat:3 Ofis:6 Üsküdar/İSTANBUL adresinde yapılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


Dosya için