29 / 04 / 2024

İdealist GYO olağandışı fiyat açıklaması

İdealist GYO olağandışı fiyat açıklaması

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış herhangi bir özel bir durum yok...

Akiş GYO Olağan Genel Kurulu 14 Nisan'da toplanıyor!

Akiş GYO'nun 2020 yılına ait olağan genel kurul toplantısının 14 Nisan 2021 tarihinde saat 10:00'da Akasya Kültür Sanat Salonu'nda yapılmasına karar verildi. 

Emlak Konut GYO Olağan Genel Kurulu 25 Mart'ta toplanacak!

Emlak Konut GYO'nun 2020 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 25 Mart 2021 Perşembe günü Saat 10:00'da gerçekleşecek. 

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak nezdinde kamuya açıklanmamış herhangi özel bir durumu bulunmuyor.

Deniz GYO'nun fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Deniz GYO tarafından hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Pera GYO'dan fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Pera GYO'nun payları üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Türker Proje'den olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Türker Proje Gayrimenkul'ün payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine ilişkin olarak şirketin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmayıp, faaliyetleri ve finansal durumunda herhangi bir değişiklik bulunmamaktadır...

Yeşil GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Yeşil Yapı'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Yeşil Yapı'nın payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirket tarafından kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmadığı açıklandı. 

Halk GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Halk GYO'nun olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak şirkerin kamuya açıklanmamış özel bir durumu bulunmadığı hususu kamuyona bildirildi.

Akmerkez GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Akmerkez GYO'nun payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketine neden olabilecek kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Trend GYO'dan olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Trend GYO'nun hisse senetleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak, kamuya açıklanmamış özel bir durum bulunmuyor.

Servet GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Servet GYO, şirketin dolaşımdaki hisseleri üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve/veya miktar hareketlerine ilişkin olarak kamuya açıklanmamış özel bir durum olmadığını açıkladı.

Martı GYO'dan olağandışı fiyat ve miktar hareketleri açıklaması!

Martı GYO'nun hisselerinde görülen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak açıklanmamış özel bir durumu bulunmuyor. 

İdealist GYO olağandışı fiyat açıklaması Haberi

İdealist GYO olağandışı fiyat açıklaması

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda olağan dışı fiyat ve miktar hareketleri hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO payları üzerinde gerçekleştiği belirtilen olağandışı fiyat ve miktar hareketleri ile ilgili olarak kamuya açıklanmamış herhangi bir özel bir durum bulunmadığını açıkladı.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Borsa İstanbul'un BİAŞ-2-6662 sayılı yazısına istinaden,şirketimiz payları üzerinde gerçekleşen olağandışı fiyat ve miktar hareketlerine ilişkin olarak Sermaye Piyasası Kurulu'nun Özel Durumlar Tebliği'ne göre,Şirketimizin kamuya açıklanmamış herhangi bir özel durumu...