28 / 04 / 2024

İder Lucca genç odası

İder Lucca genç odası

İder Mobilya’nın Turkuaz renginin en güzel tonlarını kullanarak tasarladığı Lucca genç odası, çocukların yaşam alanlarına dinamik bir hava katacak.

ÇATIDER Genç Çatıcılar yarışması 29 Mart'ta!

Çatı sektörünün gelişmesi ve kalifiye iş gücünün artması için kapsamlı çalışmalar yürüten Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER), bu kez ‘Genç Çatıcılar’ yarışması ile sektörün en iyi çatı ustası ekibini yarışma ile belirleyecek. 

Haydar Yamaç: Gençler kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor!

Sektör temsilcilerinden Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konut satış rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı. Yamaç, ''Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor'' dedi. 

İder Mobilya, Rimini Genç Odası pembenin büyüsünü evlere taşıyor!

Gençlere kendilerini ait hissedip keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları sunan İder Mobilya, pembe detaylı Rimini Genç Odası ile kızların hayallerle dolu dünyasına konuk oluyor.

ÇATIDER’den gençlere AB destekli çatı daveti!

ÇATIDER, çatı sektöründe eğitimli iş gücünün artması ve çatıcılık eğitiminin geliştirilerek cazip hale getirilmesi için Avrupa Birliği'nin desteğiyle yürüttüğü 'Çatı ve Çatıcılık Eğitim Sisteminin Kurulması ve Geliştirilmesi Projesi'ni başarıyla tamamladı

İder Mobilya'dan genç odalarında okula dönüş kampanyası!

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları okula dönüş kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. Çocukların ders çalışmalarını sağlayacak genç odaları onların hayal dünyasını da zenginleştirecek.

ÇATIDER’den meslek seçimi yapacak gençlere çağrı!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Yönetim Kurulu Başkanı M. Nazım Yavuz, lise ve üniversite tercihlerinin yapıldığı bu dönemde gençlerin vereceği kararın geleceklerini şekillendireceğini belirtti.

İder Lucca genç odası: Turkuazın büyüleyici rengi!

İder Mobilya’nın Turkuaz renginin en güzel tonlarını kullanarak tasarladığı Lucca genç odası, çocukların yaşam alanlarına dinamik bir hava katacak.

Yücel Çelikbilek: Beykoz'da iki teleferik inşaatı başlatıyoruz!

Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek, Avrupa Türk Demokratlar Birliği Mülheim an Der Ruhr Gençlik Kolları’ndan bir heyete Sultaniye-Karlıtepe, Beykoz Çayırı-Hz. Yuşa Tepesi teleferik projeleri ve Kanal Riva hakkında bilgi verdi.

Gen Yapı Saloon Residence nerede?

Gen Yapı Saloon Residence nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde adresli ve krokili bir şekilde yer alıyor

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire!

Gen Yapı Saloon Residence satılık daire bilgileri haberimizin içinde detaylı bir şekilde yer alıyor

Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi!

İçinde toplamda 128 konut bulunan ve Gen Yapı tarafından Ümraniye Yukarı Dudullu'da inşa edilen Gen Yapı Saloon Residence satış ofisi iletişim bilgileri...

Gen Yapı Saloon Residence iletişim!

Gen Yapı Saloon Residence iletişim, adres ve fiyat bilgileri haberimizde bulunuyor. Ümraniye Saloon Residence 2014 yılının Mart ayında teslim ediliyor...

Gen Yapı Saloon Residence fiyat listesi!

Gen Yapı Saloon Residence fiyat listesi kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor

İder Lucca genç odası Haberi

İder Lucca genç odası

Modern ve aynı zamanda oldukça zarif bir görüntüye sahip olan Lucca genç odası; iki kapılı gardrop, şifonyer, komodin, karyola, çalışma masası ile masa üstü dolabı ve kitaplık bölümlerinden oluşuyor.  

Çocukların enerjisini yansıtacak asimetrik bir oda

İlginç tasarımı ile hem miniklerin beğenisine hitap edecek hem de yeni nesil görünümü ile odaların enerjisine enerji katacak İder Lucca koleksiyonu, asimetrik detaylarıyla da ilgi çekiyor. 


Modern yatak başlığı, gardrop tasarımı ve geniş çalışma masasıyla birlikte raf bölümlerinin de alandan zengin olması, Lucca genç odası ile döşenmiş odalarda daha ferah bir yaşam alanı oluşturuyor. 


Farklı renk tonlarının uyumlu birlikteliğini yansıtan Lucca yatak odası takımını, İder Mobilya’nın renkli halı modelleriyle de...