02 / 05 / 2024

ider mobilya gen odası indirim kampanyası

ider mobilya gen odası indirim kampanyası

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları yaz sonu kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor.

Kaçırmayın! Evgör çocuk ve genç odalarında yüzde 35 indirim yaptı!

Ardı ardına açıklanan kampanyalar da hız kesmeden devam ediyor. Okullar açılırken velilere destek olmak isteyen markalar arasına ünlü mobilya firması Evgör de dahil oldu. Okullar açılırken Evgör Çocuk ve Genç Odalarında yüzde 35 İndirim yaptı.

Genç odasında bomba indirim İstikbal’den geldi! Dev kampanyalı fiyatlarla 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Okulların açılmasına az bir zaman kalmışken İstikbal, indirimli fiyatlarıyla herkesin yüzünü güldürecek. Türkiye’nin sevilen mobilya markası olan İstikbal yapmış olduğu Okula Dönüş kampanyası ile dev indirim uygulamaları ile genç odası paketleri sizleri bekliyor. İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi kuruldu!

Gürbüzler Nalburiye İnşaat Mobilya Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Genç tarafından kuruldu. 

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RD Dizayn Mobilya İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Görkem Gençalp tarafından kuruldu.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

MOSDER, gençlerin fikirlerine ışık oluyor!

Türkiye’de mobilya sektörünün gelecek vizyonuna katkı sağlamak için yoğun olarak çalışan Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER), mobilya trendlerini, mobilya tasarım süreçlerini ve yarışma detaylarını gençlerle paylaştı.

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

İder Mobilya'dan Adana'ya yeni mağaza!

İder Mobilya, geniş mağaza zincirine bir yenisi daha ekliyor. İder Mobilya'nın Adana mağazası yarın açılacak.

İder Mobilya bisiklet turnuvasına sponsor oldu!

İder Mobilya, Fethiye Bisiklet ve Doğa Sporları Kulübü’nün düzenlediği bisiklet turnuvasına sponsor oldu. İder, “Eğitime Destek ve Gülen Yüzlü Çocuklar” projesiyle, çocuklara sporu sevdirmek ve sağlıklı bireyler olarak yetişmesine katkı sağlıyor.

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize hareket katın!

İder Mobilya Kardia TV Ünitesi ile evinize ideal çözümler sunuyor. Kardia TV Ünitesi modüler yapısıyla dikkat çekiyor.

İder Mobilya’dan 5 yeni mağaza!

İder Mobilya, yeni mağaza yatırımlarıyla büyümesini sürdürüyor. Mehmet Pınarbaşı, “İder Mobilya olarak, 2017 yılı ciro bazında en az yüzde 20 büyüme bekliyoruz. " dedi.

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.

ider mobilya gen odası indirim kampanyası Haberi

ider mobilya gen odası indirim kampanyası

İder Mobilya’nın koleksiyonlarına bu sezon dahil ettiği genç odası takımları yaz sonu kampanyasıyla %25’e varan indirimlerle satışa sunuluyor. 


Çocukları mutlu edecek eğlenceli koleksiyonlar hazırlayan İder Mobilya, uygun fiyatları ile ebeveynlerin de yüzünü güldürüyor. Miniklerin renkli dünyasına hızlı bir giriş yapan İder, yepyeni çocuk odası takımları ile kendine hayran bırakmayı başarıyor. 


İder genç odası takımları arasında; erkek çocukları için arabalı yatak odası takımlarından korsan, kaptan ve denizcilik konseptli koleksiyonlara kadar farklı tasarımlar yer alıyor. Kız çocuklarına özel sevimli koleksiyonlarında bulunduğu İder genç odası takımlarında hem kız hem de erkek çocuklarına hitap eden modeller de bulunuyor. 

Siz de büyükleri kıskandıracak en yeni genç odası takımlarını İder Mobilya mağazalarında yakından görebilir ve %25’e varan indirim fırsatlarından yararlanabilirsiniz.