15 / 05 / 2024

idil yeni inşa edilen spor tesisi

idil yeni inşa edilen spor tesisi

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak yaptığı açıklamada, "İdil'e 3 bin kişilik stadyum ile spor tesisi kazandırıyoruz" dedi.

Düsseldorf Fortuna spor kompleksini Peker Holding inşa edecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Peker Holding, Fortuna Düsseldorf’un yeni inşa edilecek spor kompleksi binası için düğmeye bastı.

TOKİ Çanakkale Biga'da 2 yeni okul inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Çanakkale Biga'da iki yeni inşa etmek için düğmeye bastı. Projelerin ihalesi 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent böyle olacak!

İncelemelerde bulunmak üzere geldiği selden zarar gören Giresun'da vatandaşlara seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Giresunlulara yeni inşa edilecek Dereli ve Doğankent'in müjdesini verdi...

ABD Irak'ta iki yeni askeri üs inşa edecek!

Enbar Vilayeti İl Meclis Üyesi Ferhan Duleymeni, ABD hükümeti tarafından Irak'ın batısında Suriye sınırına yakın bir bölgede iki yeni askeri üs inşa edileceğini açıkladı.

Gaziantep Geneyik'e yeni şehir inşa edilecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’yle birlikte Geneyik bölgesinde 4 milyon metrekare alana yeni bir şehir inşa etmeyi planladıklarını müjdeledi.

Yıldırım Belediyesi yeni mahalle konakları inşa ediyor!

İlçede yeni yatırımlar hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, mahalle konakları inşa etmeye devam ediyor.

Bubble Wrap yeni şubeler açmak için franchise verecek!

Klasik waffle tatlarını özel malzemelerle yeniden yorumlayan bir konsepte sahip olan Bubble Wrap İstanbul, Anadolu'nun büyük şehirlerinde yeni şubeler açmak için franchise verecek. Şirketin bir şubesi ortalama 150 bin TL yatırımla açılabiliyor.

Arçelik'in Çerkezköy'deki yeni fabrikası açıldı!

Arçelik'in Çerkezköy'de inşa ettiği elektronik fabrikası hizmete açıldı. 500 milyon TL yatırımla hayata geçirilen yeni tesiste üretime başlanacak.

Antalya Büyükşehir kente yeni haller inşa ediyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin yaş sebze meyve üretim üssü konumunda olan Antalya’da modern donanımlı yeni haller inşa ederek, tarım ve ticarete destek oluyor. 

Danimarka'ya yeni bir ada inşa edilecek!

Yeni ev inşa etmek için yer bulamayan Danimarka hükümeti, başkent Kopenhag’ın karşısına 35 bin insanın barınabileceği yeni bir ada inşa edecek.

Kayseri Melikgazi'de yeni tesisler inşa ediliyor!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu. Büyükkılıç, dönüşüm projesi kapsamında yeni tesisler inşa edildiğini söyledi.

Trabzon'a yeni cami inşa ediliyor!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Ahi Evren Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesinin yanında yeni bir cami inşa ediyor.

Batman Hasankeyf'te 710 yeni konut inşa ediliyor!

Batman’ın Hasankeyf ilçesini Dicle Nehri kıyısında yeni yerleşim biriminde 710 yeni konut inşa ediliyor. Geçen yıl inşaatına başlanılan projenin Eylül ayının sonunda bitmesi planlanıyor.

idil yeni inşa edilen spor tesisi Haberi

idil yeni inşa edilen spor tesisi

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Şırnak'a gelen Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, İdil ilçesinde bir kafede düzenlenen programa katıldı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, çıkışta kendisini bekleyen çocuklarla dünya kupası ile ilgili sohbet eden Bakan Bak, onlara forma hediye etti.

Bakan Bak, gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Turgut Özal Mahallesi'nde 3 bin kişilik stadyum inşa edilecek alanda incelemeler yaptı.


- "Buradaki gençler, çocuklar spor yapmak istiyorlar"

Bak, ilçenin gençlerine bir stat kazandırmak için çalışmaları tamamladıklarını söyleyerek, ihalesinin 19 Temmuz'da yapılacağını açıkladı.

20 dönüm araziye 3 bin kişilik stadyum inşa edeceklerini söyleyen Bak, yanına bir de portatif spor salonu ekleyeceklerini, bir kompleks oluşturacaklarını aktardı.

Bak, şöyle devam etti:

"Arzumuz bu gençlerimizin, çocuklarımızın spor salonlarında, futbol sahalarında, yüzme havuzlarında başarılı birer sporcu olması. En azından...