30 / 04 / 2024

idlib konut yardımları

idlib konut yardımları

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu, İdlib'de bulunan ihtiyaç sahipleri için başlatılan "İyilik Konutları" kampanyasına katkı sağladı.

Kiracılar müjde! Kira yardımları resmen başladı!

Artan kira fiyatları karşısında zorlanan kiracılara rahat bir nefes aldıracak haber geldi. Kira yardımlarının resmen başladığı duyuruldu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklama doğrultusunda, her ay o miktar hesaplara yatırılacak.

İBB'den İstanbullulara müjde! Kira yardımlarına yüzde 55 zam yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), kentsel dönüşümü hızlandırmak ve İstanbul’un depreme dirençli bir kent haline getirilmesi amacıyla kentsel dönüşüm yardımlarına yüzde 55 zam yaptı. 

Vatandaş gayrimenkulden vazgeçti, yatırım amaçlı konut alımları düştü!

TÜİK'in verilerine göre Türkiye genelinde konut satışları Kasım ayında düştü. Konut fiyatlarındaki artış vatandaşların yatırım tercihini değiştirdi. Yatırım amaçlı konut alımları düştü...

Para, gıda, eğitim ve yakacak yardımları nereden alınır?

Türkiye'de ekonomik zorluklar yaşayan ve yardıma muhtaç bireyler için çeşitli kuruluşlar, sivil toplum örgütleri, vakıflar ve iş insanları finansal ve sosyal destek sağlıyor. Bu tür yardımlar, özellikle geçim sıkıntısı çeken ya da işsiz kalan kişilere destek sunuyor. 

Kira yardımları hakkında flaş gelişme. 6-7-8-9 bin TL kredi ödeyenler hemen gelsin

İçişleri Bakanlığı'ndan deprem bölgesine yönelik kira yardımları hakkında flaş bir açıklama geldi.

ABD'de mortgage faizleri geçen hafta geriledi, konut alımları canlanabilir!

ABD'de 30 yıl vadeli mortgage faiz oranları geçen hafta düşüş kaydetti. Yüksek seviyelerde olan faiz oranları, konut alımlarını kısıtlayan bir faktör olsa da, düşüşün canlanma işaretleri sunması bekleniyor.

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023!

Kentsel dönüşüm kira yardımı hangi ilde, ne kadar? İşte il il kira yardımları 2023... Hemen bakın...

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2023 ne kadar? İstanbul, Ankara ve İzmir'de kira yardımı kaç TL? İşte il il kira yardımları...

Trendyol depremzedelerin elini bırakmıyor! Yardımlar 400 milyon lirayı aştı!

Trendyol deprem bölgesine yardımlarına devam ediyor. Yardımlar 400 milyon lirayı aştı. İşte detaylar!

Depremzedeye çok önemli haber! THY bin konut yapıyor!

Deprem felaketinin ardından şirketlerin de depremzedelere yaptığı yardımlar çığ gibi büyüyor. İşte bunlardan biri de, Türkiye’nin en büyük şirketlerinden olan Türk Hava Yolları’ndan geldi. Depremzedeler için büyük müjdeyi duyuran şirket, bin adet konut sözü verdi.

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.

Aile Bakanlığı yardımlarının haricinde hemen buna da bakın! Her ay para ödenecek

Aile Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yardımların dışından İŞ KUR tarafından da ihtiyacı olan vatandaşlara yönelik destek ödemeleri gerçekleştiriliyor. İşte destek ödemelerinin ayrıntıları...

Eşi vefat eden kadınlara ev yardımına nasıl başvurulur? 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek? Hemen göz atın

Eşi vefat eden kadınlara 300 bin Türk Lirası konut desteği ile ilgili detaylar netleşiyor. Şu ana kadar 4 şehirde başlatılacak olan konut yardımı için başvuru şartları da belli oldu. 300 bin TL konut desteği hangi illerde verilecek?

idlib konut yardımları Haberi

idlib konut yardımları

Diyanet İşleri Türk İslam Birliği ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen ve 90 konutluk yardımı kapsayan kampanyaya, Köln'deki Türk gençlerinden de destek geldi.    

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Almanya'nın Köln şehrindeki DİTİB Genel merkezinde, Köln Bölge Birliği Gençlik Kolu Başkanı Hüseyin Akar ile yönetim kurulu üyeleri, konutların yapılması için toplanan 63 bin 290 avroluk çeki, DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen'e verdi.

DİTİB Genel Başkanı Kazım Türkmen, bu örnek davranışları için gençlere teşekkürlerini sunarak, "Kampanyaya katkılarınızla, kışın etkisini göstermesiyle birlikte yağmur ve çamur içerisinde kalan çadır kentlerde yaşayan aileler, iyilik konutları ile sıcak bir yuvaya kavuşuyor." şeklinde konuştu.

Türkmen, "Almanya'dan İdlib'e uzanan iyilik eli oldunuz. Örnek bir davranış gösterdiniz. Rabbim yapmış olduğunuz hayırları kabul eylesin." şeklinde konuştu.

Köln...