27 / 04 / 2024

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Kripto varlık piyasası da deprem sonrası yardımlar için seferber oldu. AFAD, Kızılay, Ahbap ve İHH gibi STK'lar, kripto varlıkları aracılığıyla destekçilerinden bağış toplamak için cüzdan adreslerini paylaştı.



Kahramanmaraş'ın Pazarcık ve Elbistan ilçelerinde merkez üssü olan ve toplam 10 ili etkileyen depremin ardından sivil toplum kuruluşları (STK'lar) ve işletmeler depremzedeler için kripto para bağış topladı.

 Kripto varlık piyasası da deprem yardımları için uğraşta!

Bloomberg HT’nin hesaplamalarına göre AFAD, Kızılay, Ahbap, İHH, Paribu ve BtcTurk, 9 Şubat saat 11:00 itibari ile toplamda 4 milyon 200 bin dolar değerinde kripto para bağışı aldı. Ayrıca, pek çok kripto şirketi lira cinsinden de bağışta bulundu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön