30 / 04 / 2024

İDO 2014 bayram tarifesi

İDO 2014 bayram tarifesi

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nda bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için 25 - 30 Temmuz arasında sefer sayılarını artıracak.

Eski doğalgaz sayaçları 2025 sonuna kadar değiştirilecek!

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, 1 Ocak 2014-31 Aralık 2019 döneminde piyasaya arz edilmiş doğal gaz sayaçlarının 2025 yılının sonuna kadar sökülerek, yerine geçerli muayenesi olan sayaç takılacak.

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İkramiye alacaklara müjde! Bayram ikramiyesinin ne zaman yatacağı belli oldu! Bu tarihte hesaplara para yatacak!

Kurban Bayramı’na az bir süre kala emekli ikramiyesi alacak herkes ikramiyenin ne zaman hesaplara yatacağını merak ediyor. Bu doğrultuda, bayram ikramiyesinin hesaplara ne zaman yatacağı belli oldu. İşte detaylar...

Türkiye Hayat Emeklilik’ten bir ilk! Düğünde, doğum gününde altın yerine BES hediye ediliyor!

Türkiye Hayat Emeklilik yeni çıkardığı ‘BES Birikim Hediyesi’ ile hediye anlayışına farklı bir boyut kazandırdı. İsteyenler doğum günü, düğün veya bayram gibi özel günlerde sevdiklerine hediye BES gönderebilecek.

İstanbul’da bayramda toplu ulaşım ücretsiz! Metrolar 24 saat açık olacak! Su ve doğalgaz kesintisi yapılmayacak!

İstanbul Belediyesi yaklaşan Ramazan Bayramı tatili öncesi hazırlıklarını tamamladı. İBB bayram boyunca toplu ulaşımın ücretsiz yapılacağını belirtirken, metroların 24 saat boyunca çalışacağını da duyurdu. Ayrıca su ve doğalgaz kesintisinin yapılmayacağı da bildirildi.

Flaş düzenleme! Elektrik ve doğalgaz faturaları erteleniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele kapsamında tam kapanma sürecine girilmesi ile birlikte elektrik ve doğal gaz faturalarına son ödeme tarihleri Ramazan Bayramı sonrasına alınacak şekilde değerlendirme yapılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu bayram için devrede!

Kurban Bayramı tatili sebebiyle Kuzey Marmara Otoyolu Kocaeli Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit Doğu Kavşağı arası geçici olarak hizmete açılacak...

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan 2 atama kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü'ne Dr. Bekir Tüzel atandı. I. Hukuk Müşaviri Doç. Dr. Bayram Keskin'in de başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verildi.

Bayram Keskin, I. Hukuk Müşavirliği görevinden alındı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, I. Hukuk Müşaviri Doç. Dr. Bayram Keskin'in başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alınmasına karar verdi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

Doğu'ya yatırım turu başlıyor!

Başbakan Yıldırım’ın Doğu ve Güneydoğu için açıkladığı teşvik paketi, iş dünyasını harekete geçirdi. Sivil toplum kuruluşları Kurban Bayramı’nın hemen ardından bölgeye heyetler gönderip yatırım imkanlarını araştıracak.

Doğuş GYO'nun kar dağıtım politikası genel kurula sunulacak!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 26 Mart 2014 tarihinde onaylanmış kar dağıtım politikasını bu yıl yapılacak Olağanüstü Genel Kurul'da pay sahiplerinin bilgi ve onayına sunacak.

2014 yılında 700 bin binaya mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

2014 yılında 700 bin binada mantolama yapıldı!

Sadece 2014 yılında 700 bin haneye mantolama yapan sektör Türkiye’nin doğalgaz ithalatını 500 milyon metreküp düşürürken, çevreye salınan sera gazını 1.2 milyon metrekare azalttı.

İDO 2014 bayram tarifesi Haberi

İDO 2014 bayram tarifesi

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Ramazan Bayramı'nı da kapsayacak şekilde 25-30 Temmuz tarihlerinde geçerli olacak özel tarife hazırladı. 


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bayram ve tatil yoğunluğunda yolcuların mağdur olmaması için, belirtilen tarihlerde yaklaşık 3 bin 500 sefer gerçekleştirerek 3 milyon 120 bin yolcu, 250 bin araç kapasitesi sunacak.


Bayram tatili boyunca oluşacak yoğunluğa karşı önlem alan İDO, 6 gün için hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü hatlarında 676 seferle hizmet verecek.


Feribot ve deniz otobüsü hatlarında sefer sayıları artırılacak, öngörülenin üzerinde oluşacak talepler de ek seferlerle karşılanacak.


Bayram tarifesi kapsamında, 424 hızlı feribot, 252 dış hat deniz otobüsü, 330 iç hat deniz otobüsü ve 2 bin 476 araba vapuru ile yaklaşık 3 bin 500'e sefer yapılacak.


Eskihisar-Topçular hattında 17 gemiyle 24 saat aralıksız düzenlenecek...