06 / 05 / 2024

ido ambarlı

ido ambarlı

İDO 'nun gündeminde Körfez Köprüsü Projesi ’nin yaratacağı iş kaybı var. Köprü rekabetine hazırlanıyor. Planı, Ambarlı ve Eskihisar’ı Ro-Ro ve yük limanı olarak devreye almak...

İşmodern Ambarlı'nın 2021 değeri ne kadar?

Servet GYO, İşmodern Ambarlı Projesi'nin değerleme raporunu yayınlandı. Peki Torun Center'ın değeri ne kadar?

Ambarlı Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ambarlı Yapı Malzemeleri Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Baysaler tarafından kuruldu.

Avcılar Ambarlı 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Avcılar ilçesi, Ambarlı Mahallesi, ( Kreş Alanı ) 20585 parsele ilişkin 1/1000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Sinpaş İş Modern Ambarlı 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, inşaatına devam etmekte olduğu Sinpaş İş Modern Ambarlı projesine ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Avcılar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

İşmodern Ambarlı'dan 159.2 milyon TL'lik gelir!

Servet GYO'nun İşmodern Ambarlı projesinde ön satış tutarı 57 milyon 759 bin TL'ye ulaştı. Projeden elde edilen ön satış hasılatı toplam 159 milyon 297 bin TL oldu. Projede 1. Etap teslimlerinin bu yılın Kasım ayı sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.

Ambarlı Liman Tesisleri 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Ambarlı Liman Tesisleri, Liman (Yükleme ve Boşaltma) İskele ve Rıhtım Amaçlı 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıktı.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Servet GYO Modern Ambarlı Projesi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Modern Ambarlı Projesi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

İzmit Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi!

İlçedeki çalışmalarına hız kesmeden devam eden İzmit Belediyesi, Ambarlı Köyü'ne muhtarlık ofisi inşa etti.

Rize Ambarlık'taki tarihi kemer köprünün yıkımı TBMM'de!

Rize'nin Ambarlık köyünde bulunan tarihi kemer köprünün yıkılma nedeninin belirlenmesi meclis gündemine taşındı. CHPli Bekaroğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.

İş Modern Ambarlı'da 'örnek iş yeri' açıldı!

45'inci yılını kutlayan Sinpaş sadece konut projelerinde değil, ticari projelerinde de alırken kazandırıyor. İş dünyasının ihtiyaç ve taleplerine en ideal çözümler sunan Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atıp Örnek İş Yeri’ni hayata geçirdi.

ido ambarlı Haberi

ido ambarlı


Bilindiği gibi Körfez Köprüsü ve İzmir Otoyolu Projesi başladı. 2016 yılında Körfez, köprüden 5 dakikadan daha az bir sürede geçilecek. Burada belirlenmiş ücret 35 dolar. Bu da yaklaşık 70 liraya geliyor. İDO yolcu sayısına bakmaksızın otomobili 50 liraya taşıyor ancak bu yolculuk yaklaşık 40 dakika sürüyor. Şimdi biraz hızlanma olduğunu söyledi. Ahmet Paksoy. “Eskihisar-Topçular hattında gemilerimizin hızı yüzde 10 arttı“ dedi.


Ancak asıl sorun köprü... Bunun nasıl bir etkisi olacak, açık nasıl kapatılacak? Bu konuda şunları söyledi: “Köprü projesine dönük olarak hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Elbette bir kayıp öngörüyoruz ama buradaki ağırlığımız sürecek. İzmit Körfez Köprüsü‘nün, Eskihisar- Topçular hattımıza yüzde 40 civarında negatif bir etki tahmin ediyoruz. Bu etkiyi azaltmak için Pendik ve Yenikapı’dan Yalova’ya sefer yaptığımız hatlarımızı güçlendireceğiz. Yanı sıra, fiyatlarımızın,...