29 / 04 / 2024

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

İş Modern Ambarlı’da ‘Örnek İş Yeri’ açıldı!

Gayrimenkul sektörünün lideri SİNPAŞ, yine bir ilki hayata geçiriyor. Sinpaş, İş Modern Ambarlı projesinde bir ilke imza atarak Örnek İş Yeri’ni vatandaşların hizmetine açtı.



İş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde karşılamak için dizayn edilen İş Modern Ambarlı projesinde Örnek İş Yeri ziyaretçilerinin beğenisine sunuldu.

Dikkat çeken uygulama ile projede bulunacak isteyenler alacakları ünitenin tavan yüksekliği, aks aralıkları gibi mimari özelliklerini ve birçok ayrıntıyı birebir yerinde görerek fikir sahibi olabiliyorlar.

Kusursuz altyapı

İş akışını kolaylaştıracak ve her detayın titizlikle düşünüldüğü proje, çeşitli sektörlerden talep görürken, iş dünyasının tüm ihtiyaçlarını mükemmel şekilde cevap veriyor. Her yönüyle iş odaklı, geniş ölçekli ve 7 gün 24 saat çalışma imkanı sunan bir iş yerine sahip olmak isteyenler, iş yerinde rahatlık arayanlar ve iş yükünü azaltmak isteyenler, hayal ettikleri kusursuz işyerine İş Modern Ambarlı projesiyle kavuşuyor.

Depo-atölye-lojistik-show room kullanımlı alanlar ile imalathane hizmeti verecek ünitelerden medyana gelen İş Modern Ambarlı, orta ve büyük ölçekli sanayi kuruluşları, lojistik firmaları, toptancılar ve otomotiv gibi birçok değişik sektörde hizmet veren firmaların ihtiyaçlarını karşılayacak çözümler yaratıyor.

Şekillenebilen esnek üniteler

İş Modern Ambarlı, esnek mimari yapısıyla, tüm ihtiyaçlara en uygun çözümleri yaratıyor. Yaklaşık 250 metrekareden 12 bin metrekareye kadar hazırlanan modüler alanlı İş Modern Ambarlı, 10 metreye varan tavan yüksekliği ve 8,75 metre aks aralığıyla çalışma alanlarının en verimli ve kolay bir şekilde kullanımı için alternatifler yaratıyor. Metrekarede 1 ton taşıma kapasitesine sahip proje, yüksek enerji tahsisi, bağımsız ünitelerde kişiye özel lojistik alanları, koridorların hava ve ışık almasını sağlayan ferah avlulara sahip olmasıyla fark yaratıyor.

Düzenli trafik akışı, kolay sevkiyat ve yüksek enerji

İki adet TIR rampası ile düzenli trafik akışı sağlanan İş Modern Ambarlı’da, TIR’lar her kata çıkabiliyor ve işyerlerinin önüne yanaşabiliyor. Koridorlarda sevkiyat için ayrılan otopark ve manevra alanları firmaların iş akışlarını kolaylaştırıyor. Metrekare başına sunduğu 100 watt elektrik işlerin kesintisiz bir şekilde tamamlanması planlanıyor.

Avantajlı lokasyon

Sinpaş İİş Modern Ambarlı tüm avantajlarının yanı sıra merkezi bir konuma ve ulaşım rahatlığına da sahip. Proje İstanbul’un Avrupa yakasındaki konteyner limanı olan Ambarlı’ya sadece 5 dakika mesafede. TEM bağlantısına 2-3 dakika uzaklıkta olması, E-5’e çıkamayan lojistik araçlar için büyük kolaylık sağlıyor. Ayrıca E-5, metrobüs ve yeni yapılacak Bakırköy-Beylikdüzü metro hattına yürüme mesafesinde bulunan proje, 3. Havalimanı’na yakınlığıyla da her türlü ulaşım için çok avantajlı bir lokasyon olarak görülüyor.

Sanayinin hızla geliştiği bölgede yatırım değeriyle öne çıkan İş Modern Ambarlı, İstanbul'un iş yaşamına yepyeni bir soluk getirecek.

Proje kapsamında fiyatlar 1 milyon 575 bin TL ile 10 milyon 719 bin TL arasında değişiyor. İş Modern Ambarlı'da teslim tarihi Aralık 2020 olarak açıklandı.

Web sitesi: www.ismodernambarli.com
Telefon: 444 1974


Geri Dön