30 / 04 / 2024

İdo feribot seferleri

İdo feribot seferleri

Pazar günü başlayacak Ramazan Bayramı öncesi İstanbul dışına gitmek isteyen tatilciler kötü bir sürprizle karşılaştı. Dün akşam saatlerinde yola çıkan tatilciler Akhisar feribotundaki yoğunluk nedeniyle zor saatler yaşadı

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Doğu Ekspresi seferleri başladı mı 2022? Doğu Ekspresi bilet fiyatları ne kadar 2022?

Doğu Ekspresi kışa girmemize az bir zaman kala yeniden gündeme geldi. İşte Doğu Ekspresine dair merak edilenler!

Feribota zam geldi! İDO feribot bileti fiyatlarına zam gelecek mi? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Son zamanlarda bayram yaklaşırken ulaşım araçlarına gelen zamlar pek çok kişiyi endişlendirmeye başladı! Feribot biletlerine de zam gelecek mi? GESTAŞ'a yüzde 117 zam gelmişti, İDO'ya da zam gelecek mi? İDO feribot bileti fiyatları ne kadar? İşte 21 Nisan 2022 fiyat listesi...

Turistik Doğu Ekspresi seferleri bugün başlıyor!

Turistik Doğu Ekspresi, bugün saat 19.00’da tarihi Ankara Garı’nda gerçekleştirilecek törenle ilk seferi için hareket ediyor.

Dekar, Kutsal Emanetler’in Son Seferleri'ne sponsor oldu!

Sahip olduğu sosyal sorumluluk misyonu doğrultusunda kültür ve sanata verdiği desteklere her sene artırarak devam eden Dekar Yapı ve Yatırım A.Ş.,“Kutsal Emanetler’in Son Seferleri” isimli esere sponsor oldu. 

İzmir- Selanik arası feribot seferleri için görüşmeler sürüyor!

Başbakan Davutoğlu ile Yunanistan Başbakanı Çipras'ın görüşmesinde gündeme gelen İzmir- Selanik arası feribot seferleri için Türk-Yunan heyetleri hiç vakit geçirmeden kolları sıvadı

Büyükçekmece - Mudanya feribot seferleri başlıyor!

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün büyük önem verdiği Büyükçekmece - Mudanya arasında düzenlenecek olan feribot seferleri önümüzdeki aylarda karşılıklı olarak başlayacak.

Doğu Karadeniz'de bu yıl 5 milyon arap turist bekleniyor!

Başkan Hacısalihoğlu, "Doğu Karadeniz'de önümüzdeki 5 yılda, 3 ile 5 milyon arasında Arap turist ağırlamak istiyoruz. THY'nin, Arap firmalarının charter seferleri için uçak taleplerini karşılaması önem arz ediyor" dedi.

İzmir-Selanik seferleri, zirve toplantısında konuşuldu!

Ekrem Demirtaş, Türkiye'yi ziyaret eden Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras'ın Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşmesinde İzmir ile Selanik arasına feribot seferleri konulması planının gündeme gelmesine ilişkin, "Selanik, Ege'nin Avrupa'ya çıkış kapısı ola

Mudanya - Büyükçekmece feribot seferleri başlıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe yaptığı açıklamada Büyükçekmece Belediye Meclisi’nden karar çıktığını ve yakında Mudanya – Büyükçekmece arasında da deniz otobüsü seferlerinin başlayacağını müjdeledi.

Bodrum-Datça feribot seferleri başladı!

Bodrum - Datça arasında başlayan feribot seferleri ile iki ilçe arasındaki yolculuk süresi kısalacak. Seferlerin turizm sezonu boyunca devam edeceği belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

İdo feribot seferleri Haberi

İdo feribot seferleri



Ramazan Bayramı öncesi, İstanbul dışına gidecek olanlar arifeyi beklemeden akşam saatlerinde yola çıktı. tatilcilerin yollara çıkmasıyla TEM ve D-100 Karayolu’nun Çamlıca İzmit arası, İDO’nun Eskihisar Feribot iskelesinde büyük bir yoğunluk başladı.

Arife gününün de aynı zamanda cumartesi gününe rastlaması nedeniyle işlerini ayarlayanlar öğle saatlerinden sonra İstanbul’dan çıkış yapmaya başladı. Saat 15.00’den itibaren TEM Otoyolu’nun Çamlıca-Gebze arasındaki trafik hissedilir şekilde artarken, saat 17.00 sıralarında ise hareketlilik diğer yollarda da görülmeye başladı.


Kuyruk kilometrelerce uzadı

Tatillerini Yalova, Bursa ve Ege’de geçirmek isteyenler, özellikle Gölcük-Karamürsel arasında inşaat nedeniyle sorun yaşanması nedeniyle İzmit Körfezi’ni dolaşmayıp İDO’nun Eskihisar Feribos iskelesine akın etti. Yoğunluğu tahmin eden İDO yetkilileri, Eskihisar ile Yalova Topçular arasındaki feribot sayısını 8’den 16’ya çıkarmasına rağmen araç kuyrukları Eskihisar Feribot İskelesi önünden Gebze Tren İstasyonuna...