07 / 05 / 2024

ido itü arası ses ve ışık oyunları

ido itü arası ses ve ışık oyunları

Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye ilişkin 1/5000 ölçekli ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıktı...

Kardeşi olanlar dikkat: Kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? 

Miras paylaşımı ile ilgili detaylar en çok merak edilen konulardan olurken, kardeşler arasında mirasın nasıl paylaşılacağı da araştırılıyor. Peki kardeşler arasında miras eşit mi paylaşılır? Miras bölüşümü nasıl yapılır? Kardeşler anlaşamazsa dava açılır mı?

Kaç çeşit ev tapusu var? Tapu çeşitleri nelerdir?

Tapu çeşitleri var mı? Kaç çeşit ev tapusu vardır? Bu sorular tapu ile ilgili en sık sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen detaylar!

Balıkesir'de üst geçit için protokol imzalandı!

Balıkesir'de 14 Kasım'da açılacak 10Burada AVM önüne üst geçit yapılması için Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Zekai Kafaoğlu ile Esas Gayrimenkul CEO'su Kazım Köseoğlu arasında protokol imzalaması yapıldı. 

Yiğit İDK'nın hedefi gayrimenkulde ilk 5 şirket içinde olmak!

Yiğit İDK Group'un geleceğe dair hedeflerinden biri Türkiye'nin en iyi 5 gayrimenkul geliştiren şirketinden biri olmak. Kadıköy'deki Fortis markalı projesiyle ön plana çıkan firma geçen yıl Real Estate Stars Ödülü’nde “en çok konut satan” şirketler arasında yer almıştı.

Zonguldak Gökgöl Mağarası Mevkisine sosyal donatılı üst geçit!

Zonguldak İl Genel Meclisi Başkanı Necdet Karaveli, Gökgöl Mağarası mevkisine sosyal donatılı üst geçit projesini açıkladı.

Aydınlılar üst geçit istiyor!

Aydın’da halk arasında ‘ölüm yolu’ olarak da bilinen Muğla yolunda bir üst geçit olmaması vatandaşları isyan ettirdi. Büyükşehir Belediyesi’nin ilgisizliğine tepki gösteren Aydınlılar, “Can güvenliğimiz için üst geçit yapılması lazım” dedi

Edirnekapı-Sultançiftliği tramvay hattında altgeçit inşaatı başladı!

Yolcu aktarma ve alt geçit tüneli inşaatı nedeniyle Karadeniz Mahallesi ile Mescid-i Selam durakları arasındaki tramvay seferleri, 20 Ağustos saat 23.00'ten itibaren 11 saat yapılamayacak. Bu sürede yolcular İETT otobüsleriyle taşınacak.

Karaman'a yeni üstgeçit!

Karaman Belediyesi tarafından projelendirilen ve Siyahser Mahallesi ile Beyazkent Mahallesi arasında yapılması planlanan üstgeçit projesinin yapım ihalesi gerçekleşti.

Batman Şevket Başak kavşağına köprülü geçit yapılıyor!

Şehir içi trafiğini kolaylaştıracak olan Şevket Başak kavşağındaki ‘köprülü geçit’te çalışmalar hızlandırıldı. Yapımı üstlenen firma, Derya Park ve Esenkent siteleri arasında başlattığı kazı çalışmalarını geceli-gündüzlü sürdürüyor.

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit onaylandı!

Ankara Üniversitesi Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasına yapılacak üst geçit projesini ASKİ yeniden çizdi. Bu kez Koruma Kurulu da projeyi onayladı.

Sabri Yiğit'ten sınır iller için yatırım çağrısı!

abri Yiğit, en çok göç veren şehirler arasında yer alan Kars, Ardahan ve Iğdır’a yapılacak yatırımlarla destek olunmasının bölgenin gelişmesi açısından önemine değindi ve işadamlarına bölgeye yatırım çağrısı yaptı.

Pendik'e yeni altgeçit!

İlçe merkezini ikiye ayıran tren yolu hattındaki geçiş noktalarının en büyüğü Batı ve Sapanbağları arasına inşa edilecek. 17 metre genişliğindeki alt geçit projesi için Çavuşoğlu deresinin bir kısımı deplase edildi.

ASKİ Ankara'da yapılacak üstgeçit projesini 2. kez kurula sundu!

AÜ Ziraat ve Veterinerlik fakülteleri arasında planlanan ancak tarihi binaların siluetini bozduğu gerekçesiyle ile iptal edilen üstgeçit projesini yeniden çizen ASKİ, Koruma Kurulu'na ikinci kez sundu

ido itü arası ses ve ışık oyunları Haberi

ido itü arası ses ve ışık oyunları


İstanbul Tuzla İlçesi, İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye  ilişkin hazırlanan -2- paftalık 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve -2- paftalık 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından 26 Haziran 2015 tarihinde onaylandı..  


İTÜ Denizcilik Fakültesi ile İDO İskelesi arası “Kıyı Düzenlemesi ve Rekreatif İskele”ye  ilişkin hazırlanan imar planı bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 5 Ağustos 2015 tarihinde askıdan inecek.



İmar planı için...