29 / 04 / 2024

İDO sefer

İDO sefer

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO'dan sefer iptali 10 Ocak 2015!

İDO 07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO bazı seferlerini iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 12.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa Deniz Otobüsü, 12.30 Yenikapı-Bandırma Hızlı Feribot, 12.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı Deniz Otobüsü, 12.45 Bursa-Yenikapı-Kadıköy Deniz Otobüsü seferi yapılamayacak.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO hava koşulları nedeni ile bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'ninden ( İDO ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte o iptal edilen seferler...

İDO'dan sefer iptalleri!

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferler iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti.

İDO'dan sefer iptali!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bir seferi olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.İDO'dan yapılan açıklamada, 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferinin olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacağı bildirildi.

İDO 2 seferini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), resmi internet sitesinden bugün yapılacak 2 seferini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.İptal edilen seferler ve saatleri ile ilgili bilgiler haberimizde yer alıyor...

İDO'dan sefer iptalleri!

İDO'dan yapılan açıklamada, saat 08.00'deki Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00'daki Bursa - Yenikapı - Kadıköy deniz otobüsü seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal olduğu bildirildi.

İdo bazı seferlerini iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamada, İdo bazı seferlerini iptal etti. İDO'dan yapılan açıklamada, saat 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı ve saat 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferlerinin yapılmayacağı bildirildi.

İDO bazı seferlerini iptal etti!

İDO bazı seferlerini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, 10.30'daki Bursa-Yenikapı-Kadıköy, 13.10'daki Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 18.30'daki Bostancı-Yenikapı-Bandırma deniz otobüsü seferleri iptal oldu.

İDO ve BUDO'nun bazı seferleri iptal edildi!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri ile Bursa Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri iptal edildi.Öte yandan, gece boyunca İstanbul'da kuzeyden esen rüzgar hava sıcaklığını düşürürken, sağanak sabaha kadar etkisini sürdürdü.

İDO hava koşulları nedeni ile bazı seferlerini iptal etti!

İDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Saat 15.00'de Kadıköy-Yenikapı-Armutlu-Armutlu-Bursa deniz otobüsü seferi yapılamadı.

İDO'nun bazı seferleri poyraz nedeni ile iptal edildi!

İDO'dan yapılan açıklamada, Marmara genelinde etkili poyraz fırtınası nedeniyle bazı seferlerin yapılamadığı, bazılarının da iptal edildiği belirtildi.Şiddetli poyraz nedeniyle, İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri iptal edildi.

Turistik Doğu Ekspresi ilk seferi için geri sayım! İşte bilet fiyatları ve ilk sefer tarihi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu, Turistik Doğu Ekspresi seferleri hakkında açıklama yaptı. Peki, Turistik Doğu Ekspresi seferleri ne zaman başlıyor, fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bu sefer doğal gaz yüz güldürecek! İşte detaylar!

Doğal gaz kullananlara iyi bir haber geldi. Doğalgaz bu sefer yüzleri güldürecek. İşte detaylar!

Turistik Doğu Ekspresi'nin ilk seferi için geri sayım başladı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un yaptığı girişimlerle dünyanın en güzel ilk 4 tren rotasından birinde sefer yapan Doğu Ekspresi'nin yanı sıra "Turistik Doğu Ekspresi" 29 Mayıs tarihindeseferlere başlayacak.

Turistik Doğu Ekspresi'nde ilk sefer günü belli oldu!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 25 Şubat'ta yaptığı açıklamasında, "Doğu Ekspresi amacı dışında kullanılıyor" diyerek turizme hizmet edecek yeni bir treni hizmete alacaklarını açıklamıştı. "Turistik Doğu Ekspresi" ilk seferini 29 Mayıs'ta yapacak.

Doğa Rutkay ve Kerimcan Kamal Park Çadır Buluşmaları'na katıldı!

Park Residences Cadde’de düzenlenen ‘Park Çadır Buluşmaları’ Kadıköylüleri bu sefer tiyatro oyuncusu Doğa Rutkay ile eşi gazeteci-yazar Kerimcan Kamal'la buluşturdu. 

Sakarya Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kauçuk önlemi!

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi ve Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, gündemdeki 250 yataklı Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin inşaatıyla ilgili açıklama yaptı. Üstün, “Hastanenin depreme dayanıklı olması için direklerin altına deprem emici kauçuklar konacak'' şeklinde konuştu.

İDO'dan sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), hava muhalefeti nedeniyle yarın yapılması planlanan iki seferini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde sefer iptalleri açıklandı.

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

İDO sefer iptali 1 Şubat 2015!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre İstanbul'da etkili olan şiddetli lodos nedeniyle İDO, bu sabah yapılacak bazı seferlerini iptal etti. İşte İDO sefer iptali 1 Şubat 2015...

İDO yarıyıl tatili için sefer sayısını 944'e çıkardı!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak..

İDO yarıyıl tatilinde bazı hatlarda ek sefer yapacak!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri meydana geldi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin ( İDO ) bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

Sakarya'ya 200 yataklı kadın doğum hastanesi inşa edilecek!

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün; Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Üstün; 200 yataklı bir kadın doğum hastanesi inşa etmek için önemli adımlar attık, dedi...

İDO sefer Haberi

İDO sefer

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.


BUDO'dan sefer iptalleri


Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.


Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliğinden (BURULAŞ) yapılan açıklamaya göre, 07.00'deki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş) deniz otobüsü seferi, olumsuz hava şartları nedeniyle gerçekleştirilemedi. 


Ayrıca, 08.00'deki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya), 09.00'daki Bursa (Mudanya)-İstanbul (Kabataş), 09.30'daki Armutlu (İhlas)-İstanbul (Kabataş) ile 10.45'teki İstanbul (Kabataş)-Bursa (Mudanya) seferleri, elverişsiz hava koşulları nedeniyle programdan...