07 / 05 / 2024

İDOdan ek sefer

İDOdan ek sefer

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak.

İstanbul'da yarın toplu ulaşım ücretsiz mi olacak? 

İstanbul'da okulların 11 Eylül Pazartesi günü açılması için hazırlıklar tamamlandı. İstanbul trafiği, şehir içi kameralar aracılığıyla anlık olarak takip edilecek. İETT, her gün 1.636 ek sefer düzenleyecek. Toplu ulaşım ücretsiz olacak. İşte detaylar...

Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacak! 

TCDD Taşımacılık AŞ, 11 Ağustos tarihinden itibaren Ankara-Sivas Hızlı Tren Hattı'nda cuma, cumartesi ve pazar günleri ek sefer yapılacağını duyurdu. İşte o açıklama ve ayrıntılar...

Havalimanı ve otogarlarda bayram ve 'karne tatili' yoğunluğu!

2022-2023 eğitim ve öğretim döneminin sona ermesinden sonra memleketlerine ve tatile gitmek isteyenler hem havalimanında hem de otogarda yoğunluk oluşturdu. 9 günlük bayram tatiline sayılı günler kala firmalar ek sefer koydu. Biletler ise 300-800 TL bandında değişti.

Kurban Bayramı öncesi ek sefer otobüs biletlerine dev zam geldi!

Kurban Bayramı’nda memleketlerine gidecek olan vatandaşlar ek sefer otobüs bilet fiyatlarına gelen büyük zammı görünce şaşkınlık yaşadı. İşte detaylar!

Vatandaşa bu kez zam değil indirim müjdesi geldi! Ayçiçek yağında büyük indirim geliyor!

Her gün zam haberi duymaktan artık bıkan vatandaşa bu sefer çok sevineceği bir haber geldi. Hükümet tarafından gümrük vergisinin sıfırlanması ile ayçiçek yağına çok önemli indirim geliyor. Kararla marketlerde fiyatlar yeniden ayarlanırken, indirimin önümüzdeki günlerde daha fazla olması bekleniyor.

Ayçiçek yağından sonra bir büyük zam da bu ürüne gelecek! Vatandaş şimdiden stok yapmaya başladı

Ayçiçek yağına gelen büyük zamlardan sonra bu sefer de domates fiyatlarının yükselmesiyle birlikte salça fiyatlarında artış bekleniyor. Bazı vatandaşlar, zamlara hazırlıksız yakalanmamak için salça almaya başladı.

Ankara'da metro sefer saatleri uzatılacak!

Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, gençlerin yoğun talebiyle Ankara’da metroların son sefer saatinin yeniden 24.00’e uzatılması talimatını verdi

İDO'dan sömestr için ek sefer!

8 Şubat'a kadar her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 27-2829 Ocak ve 02-03-04-05 Şubat'ta ise 11.10 KadıköyYenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy ek seferleri yapılacak.

İDO yarıyıl tatili için sefer sayısını 944'e çıkardı!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak..

İDO yarıyıl tatilinde bazı hatlarda ek sefer yapacak!

İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak.

İETT'den yılbaşı için 16 hatta 122 ek sefer!

İETT, yılbaşında İstanbulluların huzurlu ve güvenli şekilde evlerine ulaşması için kentin merkezi noktalarında ek sefer uygulaması yapacak.İETT'den yapılan açıklamaya göre, kentin farklı notlarındaki 16 hatta 122 ek seferle hizmet verilecek.

Bayramda seyahat çilesini ek seferler azaltacak!

Kurban Bayramı dolayısıyla şehirlerarası ulaşımda büyük bir yoğunluk yaşanıyor. Bayram öncesi ve sonrasını kapsayan 5 günlük sürede seyahatleri rahatlatmak amacıyla ek seferlere başvuruldu. Havayolu şirketleri toplamda 400 ek sefer düzenledi.

Havayolu şirketleri ek sefer düzenleyecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, vatandaşların bayram süresince mağduriyet yaşamaları için trenlere ek vagonların ekleneceğini, hava yollarında da 296 ek seferin planlandığını bildirdi...

İDOdan ek sefer Haberi

İDOdan ek sefer

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), yarın başlayacak yarıyıl tatili için bazı hatlarda ek sefer düzenleyecek. 


İDO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, sömestir tatilinin, bayram tatili yoğunluğunda geçeceğini öngörerek hazırlıklarını tamamlayan İDO, iki hafta boyunca birçok hattında ek sefer yapacak. 


Özellikle tatilin başlangıç ve son günlerinde dış hatlardaki seferlerinde oluşacak yoğunluğu önlemek amacıyla tedbir alan İDO'nun ek sefer programına göre, yarın ile 8 Şubat Pazar günleri arasında her gün Yenikapı-Yalova hattında karşılıklı 13.30 hızlı feribot seferleri yapılacak. 


24 Ocak Cumartesi günü, Pendik-Yalova hattında karşılıklı 13.00 hızlı feribot seferi ile 26-27-28-29 Ocak ve 2-3-4-5 Şubat tarihlerinde 11.10 Kadıköy-Yenikapı-Bursa ve 14.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ek seferleri gerçekleştirilecek. 


Ayrıca, Eskihisar-Topçular araba vapuru hattında da yoğunluğu karşılamak amacıyla gidiş-dönüş indirim kampanyası ve gece 02.00-06.00 saatlerinde Eskihisar'dan Topçular yönüne uygulanan indirim...