22 / 05 / 2024

İdris Alpaydın

İdris Alpaydın

Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta İdris Alpaydın ve Mustafa Aslan tarafından kuruldu.

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Senam Madencilik İnşaat Enerji Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alpaydın tarafından kuruldu.

As Geotechnıc Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

As Geotechnıc Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Alpaydın tarafından kuruldu.

Goldlıfe Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Goldlıfe Mimarlık Ve Tasarım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile İdris Altın, Rıdvan Altın ve Yunus Altın ortaklığında kuruldu.

Mersin GİAD İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısı yapıldı!

Mersin Girişimci İş Adamları Derneği (GİAD) İnşaat ve Yapı Sektörü Komisyonu toplantısını bu hafta İdris Balkan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Batuhan Alpaydın ve Yasemin Toprak nişanlandı!

Arkas Holding'de İletişim ve Sosyal Medya Uzmanlığı görevini sürdüren Yasemin Toprak ile inşaat sektöründe çalışan Batuhan Alpaydın, evlilik yolundaki ilk adımı attı.

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İdris Kahraman İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 2 milyon TL sermaye ile, 6 Şubat 2015'te, Kadıköy'de, İdris Kahraman Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda kuruldu.

Avrupa'nın tükettiği çimentoyu Türkiye tek başına tüketiyor!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu'nun (YÜF) düzenlediği "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıya Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce onur konuşmacısı olarak katıldı..

İdris Güllüce kırsal dönüşüm hakkında bilgi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu tarafından tertip edilen '2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler' konulu toplantıya konuk oldu.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümle birlikte kıyıda işgaller belirlenecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kırsal dönüşüm yapmayı planladıklarını bildirdi. Bakan İdris Güllüce, bu anlamda pilot faaliyetlerin başladığını, kıyılarda da işgallerin belirlendiğini açıkladı...

İdris Güllüce: Dönüşümden geri dönemeyiz!

İller Bankası belediyelerle bir araya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin katıldığı toplantıda kentsel altyapı projelerinde hibe kaynak kullanımı tartışmaya açıldı. İdris Güllüce 'Dönüşümden geri dönemeyiz' dedi.

Kentsel dönüşümün geri dönüşü yok!

İller Bankası belediyelerle bir araya geldi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katıldığı toplantıda kentsel altyapı projelerinde hibe kaynak kullanımı tartışmaya açıldı. Güllüce 'Kentsel dönüşümün geri dönüşü yok' dedi.

Adıyaman'da kentsel dönüşüm hemen başlamalı!

Adıyaman Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirileceğini söyledi. Kutlu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin, Adıyaman ziyareti sonrası kentsel dönüşüm ile ilgili açıklamalarda bulundu.

2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm toplantısı 23 Ocak'ta!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce’nin onur konuşmacısı olarak teşrif edeceği “2023’e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler” konulu toplantı 23 Ocak'ta saat 12:30'da gerçekleştirilecek.

İdris Alpaydın Haberi

İdris Alpaydın


Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 14 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile İstanbul Esenyurt'ta kuruldu.


Ad Soyad Sermaye

İDRİS ALPAYDIN 29.000,00 TL

MUSTAFA ASLAN 21.000,00 TL


Asteknik Zemin İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;

1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi   hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri      yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe   düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve...