09 / 05 / 2024

idris güllüce 1 mart 2014 programı

idris güllüce 1 mart 2014 programı

Modern ortak yaşam alanlarının inşa edildiği sosyal ve kültürel projelerin hayata geçirildiği Bağcılar’da 57 yeni tesis Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin de katıldığı törenle hizmete sunuldu....

Cihangir Dönmez'den İdris Güllüce'ye Beykoz orman davası mektubu!

2B arsa ve arazi uzmanı Hukukçu Cihangir Dönmez'den Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'ye Beykoz'un 1-5000 ve 1-1000 ölçekli Revizyon İmar Planları ile ilgili açık mektup geldi.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

İdris Güllüce'den İztuzu açıklaması!

Konuyla ilgili yapılan eylemleri eleştiren Güllüce, "Orada eylem yaparak illa belediyeye verilsin açık ihale yapılmasın diyorlarsa ben buna evet demem. İhale hukukuna göre 1 lira fazla veren alır" diye konuştu.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm zorunluluktur!

Kentsel dönüşümde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Birçok konuda farklı projeler üreten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde 1 milyar liranın üzerinde kaynak kullandıklarını söyledi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı!

ÇEVRE ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Gaziosmanpaşa Fevzi Çakmak Mahallesi, 774. Sokakta başlatılan 1. Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temel atma törenine katıldı. İdris Güllüce'den inşaat sektörüne uyarı geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce'nin 1 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 1 Kasım programını yayınladı. Güllüce bugün Mahmutbey Gişeleri Ulaştırma Bakanlığı Yol Kenarı Denetim İstasyonuna gidecek.İşte İdris Güllüce'nin 1 Kasım programı...

İdris Güllüce: 10 aylık yatırım 90 milyar lira!

İdris Güllüce Memur-Sen TOKİ 2. Etap konutlarının anahtar teslimin törenine katılmak ve bazı ziyaretlerde bulunmak üzere Elazığ'a geldi. 1 Ocak 2014'ten bugüne kadar planlanan yatırım miktarının 90 milyar lira olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: 1 Ocak 2014’ten itibaren 90 katrilyon yatırım yapıldı!

Türkiye’nin düne kadar soğan patatesi sattığını bugün ise helikopter sattığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kendi bakanlığının 1 Ocak 2014’ten itibaren yatırım miktarının 90 katrilyon olduğunu söyledi

İdris Güllüce: 10 ayda 90 katrilyon yatırım yapıldı!

Türkiye’nin düne kadar soğan patatesi sattığını bugün ise helikopter sattığını belirten Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kendi bakanlığının 1 Ocak 2014’ten itibaren yatırım miktarının 90 katrilyon olduğunu söyledi...

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

idris güllüce 1 mart 2014 programı Haberi

idris güllüce 1 mart 2014 programı

Bakan Güllüce yaptığı konuşmada Türkiye’nin artık kendi silahını, uçağını yapacak seviyeye ulaştığını ve ekonomisini üçe katladığını belirterek, “Türkiye, şimdi dünyanın değişik coğrafyasındaki yoksul ve yetimlere 2 milyar dolar yardım yapabilen bir ülke haline geldi.” dedi. 


Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Bağcılar’da otoparklı, asansörlü ve bahçeli yeni yerleşim alanları inşa ediliyor. Bağcılar Kestane Bahçesi ve Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen “Bağcılar’a 57 Tesis Daha” adlı Toplu Açılış Töreni’ne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 57 yeni tesisi daha hizmete sundu.  

Bakan Güllüce burada yaptığı konuşmada Bağcılar’ın ve İstanbul’un geçmişte yaşadığı sıkıntıları hatırlatarak belediyecilik anlamında nereden nereye gelindiğine vurgu yaptı. Kurucu Belediye Başkanı Feyzullah Kıyıklık’ın Bağcılar, kendisinin de Tuzla Belediye Başkanlığı görevine 1992 yılında geldiklerini anlatan Güllüce, şunları söyledi:

Eski Bağcılar’da merkezi yerlere yanınızda poşetle...