18 / 05 / 2024

idris güllüce ak parti skyturk360

idris güllüce ak parti skyturk360

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayı olmasını Twitter'da değerlendirdi. Güllüce ayrıca 360 TV'nin canlı yayınında Sedat Yazıcıoğlu'nun sorularını cevapladı...

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce: Türkiye 2023'te akıllı şehirler ülkesi olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "İstanbul'un trafik sorunu bitecek, İstanbul 'dünyanın en akıllı şehirlerinden birisi haline gelecek' diyoruz. Vatandaş çok iyi biliyor ki ancak biz iktidar olursak bu olur" dedi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 7 Haziran 2015’te yapılacak milletvekili genel seçimleri için Ak Parti Genel Merkezi'ne giderek aday adaylığı başvurusunda bulundu. Güllüce, başvurusunu twitterdan duyurdu...

İdris Güllüce: Türkiye'de konut fazlası olmaz!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Konut fazlası deniliyor, bu da bir propagandanın yolu. Yani herhalde akılları sıra bir siyaset yapılıyor. Türkiye'de konut fazlası olmaz, pazarlama problemi olabilir. İkisi aynı şey değil" dedi.

İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün TED Kongresi, Arnavutköy Kongresi ve Başakşehir Kongresi'ne katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı..

İdris Güllüce'nin 30 Kasım programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Ak Parti Serdivan 3. Olağan Kongresine katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 30 Kasım programı...

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

idris güllüce ak parti skyturk360 Haberi

idris güllüce ak parti skyturk360


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Genel Başkanı olduğu AK Parti'nin 12. Cumhurbaşkanı adayı olmasını Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, sosyal paylaşım sitesi Twitter'daki resmi hesabı aracılığıyla yaptı... 


Güllüce, Başbakan Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı adaylığı ile ilgili olarak Twitter'da; 


"Şükürler olsun Allah bize ve ülkemize hayallerimizden daha fazlasını verdi." 


"Vatandaşımız ilk defa kendi eliyle Cumhurbaşkanını seçecek. Bu kapıyı biz açtık ve gurur duyuyoruz" yorumlarını yaptı. 


Öte yandan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 360 TV'de (Skyturk) Sedat Yazıcıoğlu'na konuk oldu...