10 / 05 / 2024

İdris Güllüce çevre yatırımları açıklaması

İdris Güllüce çevre yatırımları açıklaması

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 12 yılda yapılan çevre yatırımlarını açıkladı. Doğası ile, tarihi ve kültürü ile, iklimi, bitkisi, hayvanı, denizi, ırmağı, dağı – taşı deresi -ovası ile en değerli hazineleri barındıran bir ülkenin mirasçılarıyız.

İdris Güllüce: 2014 çevre yılı oldu!

İdris Güllüce 2014 yılını değerlendirdi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "Kentsel dönüşüm çok popüler ve çok konuşulan bir şey ama aslında 2014 çevre yılımız oldu" dedi.

İdris Güllüce: Çevre yatırımları tam gaz devam ediyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bugün itibarıyla katı atık düzenli depolama tesisi sayısının ülke genelinde 79'a ulaştığını, atıksu alanında ise belediye nüfusunun yüzde 77'sine hizmet verildiğini kaydetti.

İdris Güllüce çevre gönüllüsü gençlerle buluştu!

İdris Güllüce; “Genç olduğunuz için şanslısınız, ne kadar erken başlarsanız o kadar az zaman kaybedersiniz. Günde en az bir saat kitap okuyun. Zamanı iyi değerlendirin. Zamanı algılayamayan toplumlar sanayileşemiyor ve kalkınamıyor.” dedi.

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Konya’da!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce "2017’den sonra sertifikası olmayan hiç kimse inşaatta çalışamaz hale gelecek. Hem iş güvenliği açışından hem de yapılan işin kalitesi açısından gerekiyor" dedi.

İdris Güllüce'nin 28 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu arasında çevre eğitimine yönelik iş birliği protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce’den Bozcaada açıklaması!

Katıldığı bir televizyon programında Bozcaada ile ilgili açıklamalarda bulunan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ” Planı onlar yapacak biz yapacağımızı yaptık ” dedi.

Bakan Güllüce: Bozcaada'da referandum yapılsın!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bozcaada’daki yapılaşma ile ilgili olarak bir iletişim sıkıntısının yaşandığını söyleyerek, CHP milletvekilleri ve Belediye Başkanı'na "referandum" yapılmasını teklif etti.

İdris Güllüce kentsel dönüşümde Ümraniye'yi örnek gösterdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, NTV’ de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye’de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı. Bakan Güllece; Ümraniye Belediyesi’nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları da örnek gösterdi...

İdris Güllüce Karabük Üniversitesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük Üniversitesi (KBÜ) tarafından düzenlenen "İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ayyıldızın Altında Buluşuyor" etkinliğine katıldı. Güllüce, Rektör Prof. Dr. Burhanettin Uysal'dan üniversite hakkında bilgi a

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde örnek ilçe Ümraniye!

Çevre ve Şehircilik Bakan İdris Güllüce, NTV'de katıldığı canlı yayın programında, Türkiye'de gerçekleştirilen kentsel dönüşümü anlattı ve Ümraniye Belediyesi'nin kentsel dönüşümde yaptığı çalışmaları örnek gösterdi.

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı!

Çevre Şehircilik Bakanlığı sitesinden yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce'nin 20 Ekim programı kapsamında Ekonomi Koordinasyon Kurulu Toplantısı'na ardından da Bakanlar Kurulu Toplantısı'na katılacak!

İdris Güllüce çevre yatırımları açıklaması Haberi

İdris Güllüce çevre yatırımları açıklaması


 Doğası ile, tarihi ve kültürü ile, iklimi, bitkisi, hayvanı, denizi, ırmağı, dağı – taşı deresi - tepesi ovası ile en değerli hazineleri barındıran bir ülkenin mirasçılarıyız.  Bu mirastan sağlıklı istifade etme ve koruma konusunda tüm vatandaşlarımızla el ele vermeliyiz.

Gelecek nesillerimize güzel ve yaşanabilir bir çevre, kalkınmış müreffeh bir ülke bırakmak için çalışmalıyız. Bizim atalarımıza olan minnetimizi torunlarımızdan beklemeyi hak etmek için aldığımız mirası özenle korumalıyız. Telafisi olmayan çevre tahribatını önleme konusunda azami çabayı harcamalıyız.

Çevre İçin Yaptıklarımız:

AK Parti Hükümeti olarak icraatları yapmaktaki başarımızı bu icraatlarımızı anlatma konusunda gösteremediğimizi itiraf etmeliyiz. Sadece çevre açısından bakıldığında AK parti dönemi bir devrim ve dönüşüm dönemidir. Çevreyi koruma ve gözetmeye ilişkin AK Parti döneminde yapılan icraatlardan bazıları şunlardır:

AK Parti olarak çevreye ilişkin hizmetlerimizin Sayın...